Προσέξτε για αυτά τα 5 προεξέχοντα μοτίβα στυλ πουκάμισα το 2018

Top 5 Tee Shirts Style Matters για το 2018
Δεν είναι εξαιρετικά απλό να αποχωρήσετε με τις ακριβείς πτυχές καθώς και μεθόδους για να αγκαλιάσετε την ανάπτυξη των μπλουζών σας. Θα ήταν αφελής και περιοριστικό, για να μην αναφέρουμε αντιπαραγωγική. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά πρότυπα αφαίρεσης που απομακρύνονται από τους άλλους. Μπορείτε να τα επιλέξετε ή να διατηρήσετε την τροχιά σας, αν αυτό λειτουργεί για εσάς. Αυτές οι 5 τάσεις δεν είναι αποκλειστικά, ούτε πρέπει να ενεργούν κατά κανόνα. Παρόλο που εγγυώνται να κάνουν αυτό το έτος πολύ πιο ενδιαφέρον. κοίτα!
Η ενδυνάμωση της γυναίκας2017 αποτελεί σημείο καμπής για την αφήγηση των γυναικών σε έναν κόσμο όπου ο ισχυρός τύπος καλύπτει τους σεξουαλικούς εκτροχιασμούς τους με χρήματα, την επιρροή καθώς και μια κλίκα των ενεργειών. Η κίνηση #MeToo δεν ήταν μόνο το άχυρο που έσπασε την πλάτη της καμήλας, ωστόσο αναγνώρισε μια νέα μέθοδο για κατάχρηση καθώς και παρενόχληση. Η φήμη θα υπονοεί ότι οι άνθρωποι θα καταλήξουν να είναι πολύ περισσότερο, καθώς και πολύ πιο φωνητικοί για να καταγγείλουν αυτά τα πράγματα ή να δείξουν υποστήριξη. Αναμείνετε εκστρατείες όπως το #TimesUp να προωθηθούν με την πιο εξέχουσα “αφίσα”, το μπλουζάκι.

Έντονη τα πάντα: χρώματα, τυπογραφία, γραμματοσειρές, μοτίβα σε όλους τους τομείς του στυλ φέτος, τολμηρά, πολύχρωμα, τολμηρά χρώματα θα χρησιμοποιηθούν εξαιρετικά δημιουργικά. Υπό την προϋπόθεση ότι το Ultra Violet είναι το χρώμα του έτους, πολλές εκτυπώσεις θα λειτουργούν παραλλαγές του. Εκτός από τα θέματα αναμφισβήτητα θα αντλήσουν κίνητρα από αυτό, που περιστρέφονται γύρω από τον Cosmos, το σύμπαν, τα αστέρια καθώς και τους πλανήτες. Το πολύ πιο ζωντανό, τόσο το καλύτερο. Πιστέψτε τις κλίσεις, τις ζωντανές γραμματοσειρές, καθώς και την έξυπνη τυπογραφία.

Προσαρμοσμένες εικονογραφήσεις περισσότερο από ποτέ, οι απεικονίσεις με το χέρι, η τυπογραφία καθώς και τα πρότυπα είναι κατ ‘απαίτηση, με το καλύτερο ποσό των ελαττωμάτων για να τα κάνουν προσωπικά, ξεχωριστά. Κοιτάξτε το πολύ περισσότερο σαν ένα αντίθετο μοτίβο που εξελίσσεται σταθερά τα τελευταία χρόνια.

Σχεδιασμός Σχεδιασμού Φωτογραφίας αυξάνεται, ιδιαίτερα ενσωματωμένο σε εικονογραφήσεις με το χέρι ή χρησιμοποιώντας διπλή έκθεση. Οι φωτογραφίες σας θα πάνε στην εξέχουσα λίστα, αν επιλέξετε τόνους duo ή φώτα duo. Είναι στην ίδια ακριβώς σελίδα με επιθετική εικόνα καθώς και ισχυρά χρώματα, ωστόσο σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε τις καλύτερες βολές της βιντεοκάμερας σας καθώς και να προσθέσετε κάποια τολμηρή μαγεία του Photoshop.

Η Geometry Playgeometry παρέχει απεριόριστες δυνατότητες, ωστόσο φέτος θα έπρεπε να πάτε εντελώς άγρια ​​με αυτό. Μπορείτε να παίξετε με σχήματα, προσθέτοντας χρώμα καθώς και κύματα bit. Με κάνει να πιστεύω για τα φυλετικά πρότυπα. Κοιτάξτε τα ενδύματα ανθρώπων από αφρικανικές χώρες, ή πολωνικά καθώς και ινδικά. Θα δείτε τον εαυτό σας να αντιμετωπίζεται ξανά με αυτά τα ισχυρά χρώματα.

0/5 (0 κριτικές)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *