Το προτιμώμενο χρώμα του φθινοπώρου μου

υπάρχουν κομψά χρώματα, καθώς και τότε υπάρχουν τα χρώματα σας, καθώς και δεν απαιτείται η συγκατάθεσή σας για να τους κουνήσει το κεφάλι-to-toe. Ενώ σκέφτομαι πάντα τις αποχρώσεις του δρόμου “μοντέρνες”, ποτέ δεν θα με ανακαλύψετε πολύ πιο πιστοί σε ένα φθινόπωρο από το Burgundy.

Caroline Constasberdine Wrap-Effect Bodysuit (Προσιτές επιλογές εδώ καθώς και εδώ)

Sara Battagliacady Μολύβι φούστα (Προσιτή επιλογή εδώ)

Έχω πάρει τα πράγματα στην καρδιά με αυτό το βλέμμα, μια μονοχρωματική μπορντό ενδυμασία που ενθουσιάστηκα να φορέσω για εβδομάδες. Συνδυάζοντας μια κορυφή περιτύλιξης (γεγονός διασκέδασης, είναι πραγματικά ένα κορμάκι, έτσι καταλαβαίνετε ότι θα παραμείνει στη θέση του) με μια φούστα μολυβιών και μια φτέρνα που είναι πραγματικά η μαμά όλων των μουλάρια. Για να φτιάξω τα πράγματα, χρησιμοποιώ αυτό το προτιμώμενο Laura Mercier Lip in Hue Power και τη νεώτερη προσθήκη στη συλλογή τσάντα μου, την θαυμάσια τσάντα Senreve Maestra σε μια φρέσκια απόχρωση.

Τσάντα Senrevemaestra

Chanelchain ιμάντα (vintage, παρόμοια εδώ καθώς και εδώ)

Παγκοσμίως κολακευτικό, αυτό το χρώμα πάντα με εκπλήσσει με το πόσο ευέλικτο είναι. Φαίνεται εξαιρετικό σε όλους, ωστόσο, φαίνεται επίσης εξαιρετικό με τα πάντα. Απροσδόκητα, τα ζεύγη της Βουργουνδίας πραγματικά καλά με μπλουζ, καφέ, μαύρους, καθώς και καμήλες, έτσι θα σας εκπλήσσει συνεχώς με ακριβώς πόσο φθορά θα βγείτε από αυτό.

Σκουλαρίκια Chanelgold (vintage, παρόμοια εδώ και εδώ)

Malone Souliersmaureen Mules (Προσιτή εναλλακτική λύση εδώ)

Αυτό το θεαματικό παλτό της Βουργουνδίας; Αγόρασέ το. Θα το φορέσετε πολύ περισσότερο από ό, τι νομίζετε, καθώς και όλοι μας κατανοούμε ότι οι αγοραστές θα έπρεπε να αποφεύγονται από το κόστος. (PUN προορίζεται).

Tiffany & Co.Tiffany Ετικέτα

Laura Merciervelour Extreme Matte Lipstick in Power

Σε ενδιαφέρουσες ειδήσεις της Βουργουνδίας – μπορείτε να θυμηθείτε ακριβώς πόσο λατρεύω την τσάντα Senreve Maestra, κυρίως από τότε που δεν μπορώ να σταματήσω να μιλάω για το πόσο λατρεύω την τσάντα Senreve Maestra. Εναλλακτικά γρήγορα από το σακίδιο, στο crossbody, στο Satchel to Tote, αυτή η αξιοσημείωτα αναπτυγμένη τσάντα έχει την πρόσθετη υψηλή ποιότητα του ομοίως είναι εκπληκτική. Η προτιμώμενη τσάντα μου για δουλειά, ταξίδια, καθώς και απλά να κάνω τα απαραίτητα μου από το σημείο Α στο σημείο Β, έπρεπε να το έχω, πράγματι φίλοι -Burgundy. Το Mimosa Bordeaux είναι ακριβής (πόσο αξιολάτρευτο είναι αυτό το όνομα χρώματος), η επιλογή της Βουργουνδίας της τσάντας προσφέρεται επί του παρόντος για προ-παραγγελία, καθώς και σύντομα θα δει σε μια ιστορία Instagram κοντά σας. Στην υγειά σας.

Τσάντα Senrevemaestra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *