10 κομψά φορέματα κοκτέιλ ματιών για να φορέσει στο γάμο της αδελφής σας

Οι όρκοι έχουν ληφθεί και το ζευγάρι πήρε το πρώτο τους joyride σε ένα swanky αυτοκίνητο γύρω από την πόλη. Η νύφη είναι τώρα προετοιμασμένη για την υποδοχή, και ως παράνυμφος της και ο αδελφός της, πρέπει να διαχειριστείτε την παράσταση.
[Επίσης, διαβάστε: ιδέες χρωμάτων για φορέματα παράνυμφων]

Υπάρχει πολύ τρέξιμο γύρω για να κάνει, και μερικές φορές ένα μακρύ ρέει φόρεμα, ανεξάρτητα από τη γοητεία που φέρνει έξω από σας, μπορεί να είναι ένα εμπόδιο. Εδώ είναι δέκα καλύτερα σέξι φορέματα κοκτέιλ με πλέγμα που μπορείτε να φορέσετε και κλέβετε πολύ περισσότερο από απλώς ματιές από επιλέξιμες ενιαίες Bachelors και Groomsmen που παρευρίσκονται στο γάμο!
Αναισθητοποιήστε τους με μαύρο
Ένα μαύρο φόρεμα πλέγματος από πάνελ που κάθεται στο πλαίσιο σας και αγκαλιάζει το σώμα σφιχτό, φτιαγμένο από ελαφρύ και τεντωμένο ύφασμα θα ήταν ζεστό για να φορέσει. Τα ελάχιστα αξεσουάρ για να τερματίσουν την εμφάνιση με μια τσάντα συμπλέκτη σε εκτύπωση ζώων φέρνει την άγρια ​​πλευρά μέσα σας!
Πηγή: pinterest.com για την ομορφιά συν το μέγεθος
Μαύρο LBD με πάνελ ματιών για τα χέρια και τα μανίκια, και μια σέξι σχισμή ματιών για την πλευρά. Τα τακούνια για τα πόδια και τα γυμνά ροζ χείλη, θα κρατούσαν τα αγόρια εραστή γύρω, γαντζώνονται στα καθίσματα τους! Ποιος δεν θα ήθελε να σας ζητήσει χορό ή ενδεχομένως μια ημερομηνία μπροστά!

Πηγή: pinterest.coma tulip hem φόρεμα
Φέρτε την ιδιόμορφη κακομεταχείριση και την γοητευτική αθωότητα με ένα κτύπημα και ένα μίγμα στο γάμο των αδελφών σας. Ένα φόρεμα της τουλίπας με floral μοτίβα και εκτυπώσεις θα δημιουργούσε μαγεία!
Πηγή: Pinterest.coma Baby Blue Mesh Panel φούστα
Για τον εραστή του μπλε και όλα τα πράγματα φωτεινά, οι αδελφές σας γάμος είναι εκεί που αυτή η μπλε φούστα θα καθόταν πάνω σας ακριβώς δεξιά. Με το μπλε πλέγμα, το φόρεμα αναδεικνύει σίγουρα την αθώα άγγιγμα, φορέστε το με τακούνια και βράστε τη νύχτα μακριά!

[Διαβάστε επίσης: Πώς να φορέσετε σύντομα φορέματα]
Πηγή: pinterest.comlace και πλέγμα
Ένα φόρεμα κοκτέιλ με μπλε δαντέλα με επένδυση ματιών για το στήθος και τη γραμμή προτομής, αρκετά υποδηλωτική ακόμα με μια τολμηρή δήλωση μόδας στο γάμο των αδελφών σας για να φτιάξετε!

[Διαβάστε επίσης: Πώς να φορέσετε δαντέλα]
Πηγή: pinterest.comfloral κοκτέιλ bodycon
Ένα λευκό bodycon με μαύρα floral μοτίβα για τη βραδινή υποδοχή θα έφερε έξω το oomph και μυστικιστικές αισθησιακές πινελιές πάνω σας. Σκεφτείτε τα περιγράμματα και τις καμπύλες που κλέβουν την παράσταση!

[Επίσης, διαβάστε: Πώς να φορέσετε το μωρό ροζ]
Πηγή: pinterest.comlady με κόκκινο χρώμα
Το κόκκινο φόρεμα του Moschino με πλέγμα ως σαγηνευτική πινελιά, μια αρκετά συντηρητική και αριστοκρατική έκκληση για τη γαμήλια δεξίωση απόψε. Η ζωγραφική της πόλης κόκκινη και με μια αίσθηση αξιοπρέπειας, δεν θα μπορούσε να γίνει καλύτερα!
Πηγή: Pinterest.com White Lace και Mesh Short Swirt Sunic
Τα βράδια κοκτέιλ και η γαμήλια δεξίωση φαίνεται να είναι μια εποχή που θα συναντηθούν και θα χαιρετήσουν πολλά και πρέπει να φορέσετε το σωστό σύνολο για να είναι το κέντρο της προσοχής. Ποιος ξέρει ποιος σας παρακολουθεί, αλλά σίγουρα πολυάριθμες θα ήταν όταν φοράτε το φόρεμα κοκτέιλ για όλα τα λευκά πλέγματα και δαντέλα για το βράδυ!
Πηγή: Pinterest.com Με πολλά πιο δημιουργικά στυλ για την αδερφή- της νύφης για να διαλέξετε, ελπίζουμε να βρείτε το επόμενο καλύτερο φόρεμα για την υποδοχή κοκτέιλ και το επερχόμενο γεγονός. Θυμηθείτε, όπως λένε, ο νεότερος αδελφός είναι επόμενος στη σειρά, και αν θέλετε οι άντρες εκεί έξω να κοιτάξουν με αγάπη σε σας, αυτή είναι η ευκαιρία σας!
Διασκεδάστε και επιλέξτε το σωστό φόρεμα πάνελ για το βράδυ μπροστά, και επιλέξτε ένα που είναι αρκετά άνετο για να φορέσει, αφού θα υπήρχε πολύ τρέξιμο γύρω για να κάνει!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *