Πώς να καλύψετε τις κιρσούς

Μοιραστείτε

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Reddit

Τσέπη

Αυτή η δημοσίευση μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών. Δείτε την πολιτική απορρήτου μας.

Αγαπητέ δημοσιονομικό σχέδιο Fashionista,

Ως 52χρονη κυρία με κιρσούς, απαίτηση να φορέσω το καλσόν το χειμώνα; Μπορώ να φορέσω μακριά πουκάμισα που πηγαίνουν σχεδόν στους αστραγάλους μου; Τι φοράω; Σας ευχαριστώ.

Σχετικά με τις κιρσούς

Οι κιρσοί δεν είναι ένα ασυνήθιστο πρόβλημα. Αυτοί οι buggers διευρύνουν τις φλέβες που μπορούν να διογκώσουν καθώς και να αυξηθούν πάνω από την επιφάνεια του δέρματός σας. Μπορεί να είναι κόκκινο, μπλε ή σάρκα-τόνο σε χρώμα, καθώς και τείνουν να εμφανίζονται σε μόσχους, εσωτερικά πόδια καθώς και μηρούς. Το ζήτημα συμβαίνει όταν η ζημιά αποδυναμώνει τη φλέβα, καθώς και το αίμα ρέει προς τα πίσω καθώς και ακόμη και συλλέγει σε ένα σημείο. Καθώς οι πισίνες αίματος, οι φλέβες.

Περισσότεροι από τις μισές γυναίκες στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν κιρσικές φλέβες. Οι συντελεστές που συμβάλλουν στην ηλικία, το ιστορικό των νοικοκυριών, το υπερβολικό βάρος καθώς και ένας καθιστικός τρόπος ζωής. Είναι ασυνήθιστο ότι οι κιρσοί φλέβες θα προκαλούσαν άλλα προβλήματα – τόσοι πολλοί από αυτούς τους θλιβερούς ανησυχούν κυρίως με τον ακριβή τρόπο με τον οποίο οι διογκωμένες φλέβες εμφάνιση.

Πώς να καλύψετε τις κιρσικές φλέβες

Ευτυχώς, υπάρχουν τρόποι για να καμουφλάρετε τις κιρσικές φλέβες, πέρα ​​από απλά φοράτε καλσόν. Εάν αισθάνεστε αυτοσυνείδητοι για τις φλέβες σας, δοκιμάστε αυτές τις τέσσερις στρατηγικές στυλ για το μέγεθος.

Δοκιμάστε καλσόν

Η δούκισσα του Cambridge μπορεί να αγαπά την καλσόν της, ωστόσο δεν είναι για όλους. Είπε ένας άλλος τρόπος, εκτός αν είσαι δικαιωμάτων, ίσως αισθάνεστε ότι η παντελόνι που φοράτε είναι μια δήλωση με ημερομηνία. Μια ωραία εναλλακτική λύση, όμως, είναι ένα ζευγάρι καλσόν. Και, δεδομένου ότι προσφέρονται σε μοτίβα καθώς και κάθε χρώμα του ουράνιου τόξου, μπορείτε να πάτε τόσο τολμηρή είτε ως λεπτή όπως θέλετε.

Πραγματικά, υπάρχει ένα ζευγάρι καλσόν για κάθε στολή καθώς και κάθε περιβάλλον, είτε πρόκειται για μια ημερομηνία δείπνου είτε κατευθύνονται στο γραφείο. Δεν μπορείτε να πάτε στραβά σε μια νέα μέρα σούπερ αδιαφανή καλσόν ($ 8) ή Just Vera Vera Wang Glitzy Glam Cords ($ 16).

Προσέξτε για μοντέρνα παντελόνια

Πηγαίνουν οι μέρες που έπρεπε να φορέσετε τζιν με τα πάντα. Τώρα υπάρχουν μυριάδες μοντέρνες επιλογές παντελονιού που είναι τόσο κολακευτικές όσο είναι ενδιαφέρον να φορούν.

Τα κομμένα παντελόνια είναι μια εξαιρετική επιλογή όταν είναι ζεστό έξω καθώς και θέλετε να καλύψετε χωρίς να θυσιάσετε την άνεσή σας. J. Crew’s Point Sur Παρεκλάτες Plat-Leg ($ 89,50) παρέχουν σε όλες τις μετρήσεις: Είναι φιλικά προς το παρόν καθώς και κατάλληλο για τη διατήρηση του δροσερού.

Αν προτιμάτε κάτι πιο περιστασιακό, αποδεχτείτε την αναβίωση των joggers καθώς και τα παντελόνια. Είναι αβίαστο, άνετο, καθώς και ακόμη και λίγο ντυμένο, όπως αυτά τα lou & γκρίζα κοσμικά joggers ($ 69,50).

Καμουφλάζ με κάλυψη

Σκεφτείτε τις κιρσικές φλέβες ως μια ταλαιπωρία, όπως η ακμή ή η ηλικία, που μπορείτε να καλύψετε με ένα κατάλληλο προϊόν. Δοκιμάστε ένα ίδρυμα πλήρους κάλυψης που έχει σχεδιαστεί για χρήση στο σώμα, όπως το Estee Lauder διπλό φθορά το μέγιστο κάλυμμα καμουφλάζ ($ 42).

Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε μια βούρτσα μακιγιάζ για να αγγίξετε το προϊόν απευθείας στις φλέβες. Μην το εξομαλύνετε καθώς και πίσω – Αντίθετα, μπερδεύετε πάνω στο δέρμα καθώς και στην επιφάνεια με μια ημιδιαφανή σκόνη ρύθμισης, όπως αυτή από το Dermablend ($ 27).

Πάρτε ένα χρυσό (αυτοκαθαρισμένο) λάμψη

Μια χρυσή λάμψη στα πόδια σας θα κάνει τις φλέβες σας λιγότερο αξιοσημείωτες, ωστόσο δεν σας προτείνουμε slather σε βρέφος από τη δεκαετία του ’80, καθώς και το κεφάλι έξω σε ένα μπικίνι. Δεδομένου ότι αυτό θα ήταν αντιπαραγωγικό. Αντ ‘αυτού, χρησιμοποιήστε μια αυτο-μαυρίσματος λοσιόν για να πάρετε το βλέμμα που θέλετε.

Εάν ανησυχείτε για να πάτε τόσο σκοτεινά τόσο γρήγορα, χρησιμοποιήστε ένα σταδιακό προϊόν όπως το Jergens Natural Glow καθημερινό moisturizer (8,64 δολάρια) που θα αναπτύξει αργά το χρώμα. Εκτός από αν προτιμάτε κάτι με λιγότερη μακροζωία, δοκιμάστε τα πόδια της Sally Hansen Airbrush (14,99 δολάρια) για μια γρήγορη επιδιόρθωση. Just Spritz, Blend, καθώς και να πάει.

Παρακαλώ αφήστε αυτό το πεδίο Emptyget Cound Budget Fashionista στα εισερχόμενά σας!
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ *

Ελέγξτε το φάκελο Εισερχόμενου ή Spam για να επαληθεύσετε τη συνδρομή σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *