8 πράγματα που ο Tony Gorga δεν μπορεί να συνδεθεί στο διαδίκτυο χωρίς

Ας επιθεωρήσουμε το EDC του Tony Gorga

Ο κόσμος του Daily Bring (a.k.a. EDC) είναι τύπος συναρπαστικού για μένα. Αυτά τα βίντεο φαίνεται να κάνουν παράλογα καλά στο YouTube και, μέχρι πρόσφατα, δεν είχα ιδέα ότι υπήρχαν ολόκληρα κανάλια αφιερωμένα σε ό, τι οι άνθρωποι του Knick-Knacks φέρνουν μαζί τους. Αλλά, είναι εκεί. Έτσι, με το πνεύμα της κοινής χρήσης, εδώ είναι αυτό που φέρνω μαζί μου-και γιατί.

Όλα τα αλιεύματα

Τα τελευταία χρόνια, κατέληξα να είμαι λίγο OCD για την ακαταστασία. Επίσης, δεν μου αρέσει να τρέχω γύρω από το ερώτημα «Πού είναι τα κλειδιά του οχήματος;» Πότε, αναπόφευκτα, καθυστερώ, βρισκόμουν έξω από την πόρτα για να μειωθεί το παιδί μου κατά τη διάρκεια της ημέρας. Για να αποφευχθεί όσο το δυνατόν περισσότερο, διατηρώ όλο το EDC μου στην ακριβή ακριβώς θέση-αυτό το δερμάτινο αλιευμάτων. Είναι στην είσοδο στο σπίτι, καθώς και μειώνεται οτιδήποτε εκεί όταν μπαίνω. Λιγότερο ακαταστασία στους μετρητές, καθώς και λιγότερο χρόνο προσπαθώντας να ανακαλύψω τα πράγματα στη μέθοδο.

ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ

Περιηγηθείτε στη συλλογή μας από προσαρμοσμένα ανδρικά ενδύματα καθώς και αξεσουάρ

ΕΞΕΡΕΥΝΩ

Κλειδιά αυτοκινήτου

Χ

15 πολλά σημαντικά αξεσουάρ για τους άνδρες

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 9 λεπτών, 51 δευτερόλεπτα

Επόμενο
10 αναβαθμίσεις στυλ άμεσων και απλών ανδρών
05:10

Ζω
00:00
09:51
09:51

Αν και μεγάλωσα έξω από το Ντιτρόιτ, δεν ήμουν ποτέ πολύ ένας «τύπος αυτοκινήτου». Τα τελευταία χρόνια, όμως, έχω πάρει λίγο περισσότερο σε μορφή, λειτουργία, καθώς και σχεδιασμό. Ανακάλυψα μια εξαιρετική προσφορά σε ένα εξαιρετικά χαμηλής χιλιόμετρα Audi A4 πίσω το 2020, καθώς και να το βγάλω. Ενώ αυτό δεν είναι το «οικογενειακό αυτοκίνητο», ήταν μια εξαιρετική βόλτα. Είναι λειτουργικό, άνετο, καθώς και το turbo του παρέχει πολλά PEP για να χειριστεί έναν πίσω δρόμο. Ενώ όπου το online δεν παίρνω τόσο πολύ χιόνι, θα πρότεινα εξαιρετικά το σύστημα Quattro της Audi.

Θα παρατηρήσετε επίσης ότι το μόνο άλλο πράγμα στον κρίσιμο ήχο μου είναι ένα κλειδί στο σπίτι. Χωρίς συμμετοχή στο μπακάλικο της λέσχης, δεν ταυτίζονται με το Jelly-of-the-Month Club-τίποτα από αυτό. Θέλω όσο το δυνατόν πιο χύμα στις τσέπες μου.

Πορτοφόλι

Ο μπαμπάς μου φέρνει έναν τεράστιο προϋπολογισμό – τόσο μεγάλο όταν χρειαζόταν μια λαστιχένια ζώνη για να το συγκρατήσει μετά από το Velcro που χρησιμοποιείται. εξαιρετικά costanza. Ήταν εκείνο το σημείο αποφάσισα να φέρω μια κατάσταση κάρτας καθώς και να διατηρήσω μόνο τα βασικά στοιχεία εκεί. Και, αφού είδα ότι πολλοί άνθρωποι πρέπει να αντικαταστήσουν τα δικά τους κάθε δύο χρόνια περίπου, κατάλαβα ότι ήθελα να διαρκέσει κάτι.

Έτσι, έκανα μια απόφαση σε μια θήκη κάρτας κελύφους Cordovan. Ανακάλυψα αυτό στο Etsy, από όλα τα μέρη. Είναι κατασκευασμένο από το παραδοσιακό χρώμα του Horween #8, καθώς και η μπλε ραφή αντίθεσης φαίνεται ιδιαίτερα όμορφος. Είχα αυτό για περίπου ένα χρόνο, καθώς και ήταν υπέροχο. Έχει αρχίσει να χειρίζεται ένα κομμάτι πατίνα, καθώς και να έχει ασφαλίσει σε αυτό που κρατώ εκεί. Που, ειλικρινά, δεν είναι πολύ: δύο κάρτες πιστωτικών βαθμολογίας, η άδεια οδήγησης μου, καθώς και μια κάρτα ασφαλιστικής κάλυψης.

Ορχήστρα γάμου

Οι γαμήλιες μπάντες είναι ένα από αυτά τα βαθιά προσωπικά πράγματα με μια ιστορία πίσω από αυτά. Εδώ, θα ήθελα να πιστέψω ότι υπάρχει ένα μάθημα που πρέπει να μάθει.

Όταν ήμουν πολύ παντρεμένος για πρώτη φορά, είχα μια μπάντα Tungsten 6mm. Το επέλεξα, αφού πολλοί άλλοι άνθρωποι τους είχαν – καθώς ήταν εύκολα προσβάσιμα από αυτό που θα μπορούσαμε να πληρώσουμε αρκετά εκείνη τη στιγμή. Όμως, είχα μέγεθος για αυτό περίπου στις 11πμ, στα μέσα Αυγούστου, μετά από ένα σχετικά σημαντικό πρωινό. Εν ολίγοις, δεν είχα μέγεθος σωστά, καθώς κατέληξε να είναι εξαιρετικά δύσκολο να συνεχίσω. Δεδομένου ότι οι ζώνες βολφραμίου δεν μπορούν να επαναπροσδιοριστούν, έπρεπε να αγοράσω ένα νέο μετά από τρία χρόνια.

Η μπάντα μου είναι κάπως ντυμένη με ένα στρογγυλό άκρο. Με αυτόν τον τρόπο, γλιστρά πάνω από το αρθρώμα μου, ωστόσο, εξακολουθεί να κάθεται με ασφάλεια στο δάχτυλό μου. Είχα επίσης μέγεθος 6.75 – όχι 6.5 ή 7. Αυτό ήταν όσο λίγο θα μπορούσα να πάω, ενώ εξακολουθώ να μπορώ να το βγάλω εύκολα καθώς και μακριά. Είναι 5 χιλιοστά – όχι 4, όχι 6, ωστόσο πέντε. Μπορεί να έχω επισημάνει νωρίτερα ότι είμαι λίγο εμμονή, καθώς και αυτό το πλάτος επιλέχθηκε όχι μόνο αφού είναι μοναδικό, ωστόσο είναι, στο μάτι μου, το σωστό ποσοστό για το δάχτυλό μου. Είναι 14k αντί για 18K, επίσης, αφού το ήθελα λίγο πιο δύσκολο.

Το μάθημα, όμως, είναι να επιλέξουμε κάτι ιδιαίτερο για εσάς, όχι από τότε που είναι επί του παρόντος τάση.

Παρακολουθώ

Ενώ μπορώ να εκτιμήσω απολύτως τα ρολόγια καθώς και τα πολύπλοκα στυλ αυτών των ενδιαφέροντων μηχανικών αντικειμένων, είμαι πιθανότατα ο λιγότερο “Watch Guy” από τους συνεισφέροντες σε αυτόν τον ιστότοπο. Έχω μια αξιοσέβαστη συλλογή, ωστόσο η προτιμώμενη μου είναι αυτό το Viewmatic Jazzmaster αυτόματο από το Hamilton (Ref.H32515555). Το μέγεθος της κατάστασης των 40 χιλιοστών είναι εξαιρετικό για τον καρπό μου, καθώς και για αυτό το dial καθώς και το ιμάντα λειτουργεί με οτιδήποτε από ένα μπλουζάκι σε ένα κοστούμι με διπλή περιποίηση.

Είχα το μάτι μου για να το αγοράσω όταν ανακάλυψα ότι επρόκειτο να καταλήξω να είμαι πατέρας, ωστόσο μια έκπληξη δουλειά μου επέτρεψε να το κάνω λίγο νωρίτερα από αυτό. Το έχω εδώ και πάνω από τέσσερα χρόνια, καθώς δεν πιστεύουν ότι θα είναι εκτός συλλογής οποτεδήποτε σύντομα.

Τηλέφωνο

Δεν είμαι ένας για να ευθυγραμμίσω για το «τελευταίο και μεγαλύτερο» από οποιαδήποτε τεχνική συσκευήΒγαίνει στη συνέχεια. Αλλά, φέρω το iPhone 12 Pro, καθώς και είμαι ευχαριστημένος που το έκανα. Το σύστημα CAM 12MP είναι εξαιρετικό, σίγουρα, ωστόσο αυτό που πραγματικά εκτιμώ σε πολλά από τα προηγούμενα σχέδια είναι η επιστροφή στα πολύ πιο τετράγωνα άκρα. Στο μάτι μου, κάνει για ένα καθαρότερο σχέδιο. Επίσης, επιλέγω μια μινιμαλιστική κατάσταση από την Peel.

Γυαλιά ηλίου

Είμαι πολύ μακριά από το bono, ωστόσο τα μάτια μου είναι σχετικά ευαίσθητα, καθώς φορώ γυαλιά ηλίου πολλά από το χρόνο σε εξωτερικούς χώρους. Δεδομένου ότι χρησιμοποιώ τόσα πολλά από αυτά, ένα ζευγάρι υψηλής ποιότητας ήταν καλά-αξίζει την επένδυση. Όπως και για μένα, δεν υπάρχει ένα ζευγάρι πολύ καλύτερο από το Persol 714s.

Πήγα για το μικρότερο μοντέλο 52mm, καθώς και αυτό λειτούργησε το καλύτερο για το μέγεθος του noggin μου. Η χελώνα “Αβάνα” καθώς και ο καφέ (πολικός) φακός συμπληρώνουν πολλά από αυτά που φορώ επίσης.

Ενώ τα 714s είναι το μοντέλο αναδίπλωσης, πραγματικά δεν τα διπλώνετε συχνά, εκτός αν απαιτείται να τα συσκευάσω σε μια τσάντα μεταφοράς.

Μέθοδος γκολφ FOB

Όπως πολλοί, το γκολφ κατέληξε να είναι ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου το 2020. Το πρόγραμμα είναι μια τοποθεσία για την απόδραση καθώς και το παιχνίδι είναι μια μέθοδος για να δυσκολεύεται συνεχώς τόσο φυσικά όσο και διανοητικά. Είμαι τυχερός για να έχω ένα κλαμπ με εξαιρετικές εγκαταστάσεις μεθόδων στην πραγματικότητα κάτω από το δρόμο από το σπίτι μου, οπότε μπορώ να βγούμε μερικές φορές την εβδομάδα σε ένα μεσημεριανό διάλειμμα ή μετά το παιδί μου κοιμάται για να χτυπήσει μερικές μπάλες, και προσπαθήστε να φτάσετε σε ένα μονοψήφιο μειονέκτημα.

Τυλίγοντας

Το EDC μου, φυσικά, θα ποικίλει ανάλογα με το πού πηγαίνω εκείνη την ημέρα. Όμως, είμαι προσεκτικός καθώς και σκόπιμος για αυτό που φέρνω καθώς και γιατί. Είναι μια λιγότερο μεταβλητή που πρέπει να σκεφτώ καθώς και να με κάνει πολύ πιο αποτελεσματικό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *