Οι ριγέ τάσεις πουλόβερ θα δείτε παντού το 2022

Το κλασικό ριγέ πουλόβερ είναι πάντα διαχρονικό και η ευκολία του στυλ παραμένει ακόμη και στα πλεκτά στυλ αυτής της εποχής των χιλιετηρίδων του 2022.

Οι τάσεις ριγέ πουλόβερ θα δείτε παντού το 2022
Είτε προτιμάτε ένα πουλόβερ χείλος είτε ένα βασικό πουλόβερ ή ένα υπερμεγέθη στυλ με λωρίδες, μπορείτε ακόμα να το συνδυάσετε με σχεδόν οτιδήποτε στην ντουλάπα χειμώνα σας. Αυτό το πλεκτό κάνει τις καρδιές μας ευτυχισμένες, και αυτή τη σεζόν εξακολουθεί να είναι όλα σχετικά με ριγέ πουλόβερ, με περιλαίμια, ψεύτικους λαιμούς ή μισά φερμουάρ, και επίσης υπάρχουν ζακέτες.

milena.karl
Υπάρχει ένα απλό εαρινό τέχνασμα που πρέπει να δούμε στις τροφές μερικών από τους αγαπημένους μας bloggers μόδας. Αυτές οι ιδέες στολή που μοιραζόμαστε διαθέτουν μια αξιόπιστη υπερυψωμένη βασική στολή για την επερχόμενη άνοιξη. Τα ριγέ πουλόβερ είναι συνήθως μπεζ με μαύρες λωρίδες ή άλλα ουδέτερα χρώματα. Και μερικά από τα κορίτσια μόδας το φορούν για να συνδεθούν με τον ώμο, καλά, όπως η στρώση του ρούχων τους.

Ιαμάρλολολοβία
Αγαπάμε τα κλασικά πλεκτά σε στερεά ουδέτερα και για τις αναφορές σας, στρογγυλοποιήσαμε τα ξεχωριστά ρούχα των ριγέ τάσεων πουλόβερ θα δείτε παντού το 2022.

Δείτε επίσης

Άνοιξη
Το αγαπημένο μας φεστιβάλ φαίνεται από το Coachella 2022

Κρατήστε κύλιση για τις καλύτερες επιλογές των ριγέ πουλόβερ για να ψωνίσετε.

98.c_project
aaylingk
Totême ριγέ μαλλί και βαμβακερό πουλόβερ
girlmeetsgold
Πουλόβερ Breton Stripe
Χολύμα
Ριγέ πλεκτό πουλόβερ από το μάνγκο
Ριγέ πλεκτό πουλόβερ
Ριγέ μαλλί πλεκτό πουλόβερ πλεκτό καρδιωμένο πουλόβερ και πουλόβερ M+

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *