Η Δούκισσα φοράει Beulah Λονδίνο ΕΣΥ Tea Party

Η Δούκισσα επέλεξε ένα φόρεμα από Beulah στο Λονδίνο για ένα κόμμα απογευματινό τσάι.

Για να γιορτάσει τα γενέθλιά 72η του ΕΣΥ, ο Δούκας και η Δούκισσα παρακολούθησαν το κόμμα στο Queen Elizabeth εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης σε Lynn βασιλιά, που βρίσκεται περίπου 20-25 λεπτά από Anmer Hall.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προέλευση του ΕΣΥ από την ιστορική του Ηνωμένου Βασιλείου.

Από την 5 Ιουλίου 1948 μια ιστορική στιγμή εμφανίστηκαν στην ιστορία της Βρετανίας, το επιστέγασμα μιας τολμηρό και πρωτοποριακό σχέδιο για να κάνουν πλέον αποκλειστικά υγειονομικής περίθαλψης σε εκείνους που θα μπορούσαν να το αντέξουν οικονομικά, αλλά για να γίνει προσιτό σε όλους. Το NHS γεννήθηκε.

Η σημερινή κόμμα ήταν πρώτη κοινή δέσμευση του ζευγαριού στο πρόσωπο θεωρώντας ότι το κλείδωμα ξεκίνησε τον Μάρτιο. Ένα βίντεο του Δούκα και της Δούκισσας λίγο μετά την άφιξή τους.

Κέιτ και Γουίλιαμ απολύμανση τα χέρια τους πριν από την ένταξή του κόμματος.

τσάι το απόγευμα γιόρτασε και την 40η επέτειο της Βασίλισσας Ελισάβετ Νοσοκομείου. Μια ματιά σε μερικά από τα εορταστικές διακοσμήσεις πριν από το κόμμα.

Περισσότερα από το Lynn News.

… νοσοκομείου Queen Elizabeth Lynn πήρε μια πολύ ιδιαίτερη από έλεγχο, όταν ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge ήρθε στο πρόσωπο για να πω ευχαριστώ σε προσωπικό.

Η ίδρυση του ΕΣΥ χρονολογείται έως τις 5 Ιουνίου 1948, την πραγματοποίηση αυτής της 72η επετείου.

Σε αυτή την ταραχώδη χρονιά Kate έφτασε φορώντας ένα κατάλληλα χρωματισμένα στολή, γαλάζιο, το χρώμα της εθνικής υπηρεσίας υγείας.

Εκτός από την επισήμανση των επετείων, το ζευγάρι ήθελε, επίσης, το προσωπικό ευχαριστώ που συνεχίζουν να προσφέρουν σημαντική υποστήριξη στη δράση για την COVID-19. Παρακάτω, Κέιτ και Γουίλιαμ συνομιλία με τον Δρ Φράνκι ξίφη, ιατρικός διευθυντής του νοσοκομείου.

κοινωνικών χώρων μέσα ενημέρωσης της βρετανικής μοναρχίας σημείωσε: «Είτε το υπάρχον προσωπικό, πρώην μέλη του προσωπικού που ήρθε από τη συνταξιοδότηση, εθελοντές ή κρίσιμη εργαζομένων – σας ευχαριστούμε για την ανθεκτικότητα, την επιμονή και ελπίζω να έχω δείξει το έθνος μας.» και αυτό είναι από την KensingtonPalace Twitter feed.

Σήμερα γιορτάζουμε την 72η γενέθλια του ΕΣΥ, σε ένα χρόνο, όταν χρειαζόταν πολύ περισσότερο από ποτέ, καθώς το έθνος ανταποκρίνεται σε COVID-19.

Είτε το υπάρχον προσωπικό, πρώην μέλη του προσωπικού που ήρθε από τη συνταξιοδότηση, εθελοντές ή κρίσιμη εργαζομένων – σας ευχαριστούμε για την ανθεκτικότητα, την επιμονή και ελπίζω να έχω δείξει το έθνος μας.

Εδώ πιστεύω ότι μιλούν με τον Sam Ιούδα, μια νοσοκόμα στην εγκατάσταση υγειονομικής περίθαλψης που αρρώστησε με COVID-19. Στα αριστερά, η σύζυγος του κ Ιούδα, Blessy Γεωργίου.

Ακούγοντας τις ιστορίες από το προσωπικό.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε ο Δούκας και η Δούκισσα κάθονται απέναντι από τη νοσοκόμα Suzie Vaughan? εργάστηκε στη μονάδα COVID Εντατική θεραπεία και Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών COVID.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Vaughans από αυτή την ιστορία Ιουνίου στο The Telegraph:

Suzie Vaughan, 43, από το βασιλιά Lynn, Norfolk, σοκαρισμένος Hettie, επτά, και Bella, εννέα, αφού πέρασε πολύ περισσότερο από δύο μήνες μακριά από αυτούς, ενώ εργάστηκε στην πρώτη γραμμή της κρίσης για την υγεία.

Τα παιδιά μείνει με την αδελφή της κας Vaughan, η Charlotte.

Η κ Vaughan δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων PA: «Είχαμε πει ότι ήταν μόνο πρόκειται να είναι το πολύ για ένα μήνα, αλλά κανείς δεν ήξερε στην αρχή αυτού του πώς επρόκειτο να πάει.

Σε αυτό το βίντεο, θα δείτε κα Vaughan και τα κορίτσια της, όταν τελικά επανενωθεί.

Ακριβώς σε περίπτωση που το χάσατε. Εδώ είναι τα κορίτσια να επανενωθεί με μούμια μετά από 9 εβδομάδες είναι μακριά έτσι θα μπορούσε να βοηθήσει να σωθούν ζωές. Παρακαλούμε να αισθάνονται δωρεάν με το μερίδιο x pic.twitter.com/KhPGNAqwD8

– Charlotte Savage  (@ Lottsoflove21) 2 Ιουνίου, 2020

Παρακάτω, η κα Vaughan και οι κόρες της πριν από τη σημερινή κόμμα.

Μαθαίνουμε αντίδραση της οικογένειας στην αντιμετώπιση Κέιτ και Γουίλιαμ με τη βοήθεια αυτού του Shropshire άρθρου αστέρων.

Στη συνέχεια, η κα Vaughan δήλωσε: «Ήταν απίστευτο να δείτε το και τους δύο. Τους είπα για να είναι μακριά από τα κορίτσια για τόσο πολύ καιρό.

«Ζήτησαν πώς αντιμετώπισαν μακριά από αυτά για τόσο πολύ καιρό. Είπε πως έκπληκτος ότι ήταν. Αυτό αισθάνθηκε εκπληκτικό.»

Hettie πρόσθεσε: «Ήταν διασκεδαστικό. Της είπα ότι δεν είχαν συναντήσει ποτέ μια πραγματική πριγκίπισσα πριν. και είπε ότι ήταν στην ευχάριστη θέση να με συναντήσει, όπως ήμουν να την συναντήσει.

«Της είπα πόσο ευχαριστημένος ήμουν της μούμιας μου.»

Ένα βίντεο από τους βασιλείς στη σημερινή κόμμα με τον Richard Palmer της Express.

Μια άλλη άποψη του κόμματος.

Το δίδυμο δόθηκε δώρα από το προσωπικό για τον Γιώργο, Charlotte, και Louis. Το αστέρι Shropshire αναφέρει ότι είναι «… τρία μικρά Πλεκτά Άγγελοι μπρελόκ των γιατρών και των νοσηλευτών που έγιναν από το προσωπικό του νοσοκομείου.»

Έφεραν ένα γέλιο στο πρόσωπο της Κέιτ.

Μια πιο προσεκτική ματιά στα πλεκτά Αγγέλων, που μοιάζουν αγάπη.

Υπήρξαν εορτές γιορτάζει την 72η επέτειο για την κόβωαϊ ημέρες. εθνικά ορόσημα ήταν λουσμένο στο μπλε φως, στο πλαίσιο της εκστρατείας «Light It Blue» τιμώντας την υπηρεσία. Παρακάτω, ο στρογγυλός πύργος στο κάστρο του Windsor.

Η εικονική London Eye.

Σήμερα το απόγευμα υπήρχε και μια Clap για την τήρηση φροντιστές μας, που οι Cambridges συμμετείχαν σε ιδιώτες. Έχουμε δει τους παλαμάκια πριν? παρακάτω, να τιμήσουν την επέτειο στις 23 Απριλίου.

Μετά τη σημερινή κόμμα, ιατρικός διευθυντής του νοσοκομείου, Δρ Φράνκι ξίφη, είπε, «Ήρθαν. Είδαν. Ήταν απίστευτα φιλικό και ενδιαφέρονται, και ήταν απόλυτη χαρά μας να τους συναντήσει.»

Τώρα για το βλέμμα μας σε ό, τι Kate φορούσε στο τσάι το απόγευμα.

Ήταν στο Beulah Λονδίνο Shalini Midi φόρεμα (πωλείται πλέον πρόσφατα σε £ 130).

Το φόρεμα είναι 100% μετάξι κρέπα de Chine? το ύφασμα ψηφιακά τυπωμένο στην Ιταλία, ενώ το ίδιο το φόρεμα κατασκευάστηκε στην Αγγλία. Είναι μίντι με μια αντίθεση λευκό σημείο γιακά και μανσέτες, κρυμμένη μπροστά Πατιλέτα, εντοιχισμένη μέση, φαρδιά φούστα, και αυτο-ιμάντα. Μια πιο προσεκτική ματιά στο μανσέτα και σκέπαστρο.

Υπάρχουν, επίσης, επωμίδες στους ώμους.

Υπήρξαν σχόλια στη σελίδα του Facebook για το σημερινό φόρεμα είναι παρόμοια με την Alessandra πλούσια φθαρμένα, όταν η Kate επισκέφθηκε Bletchley Park, τον Μάιο του περασμένου έτους. Εδώ είναι ένα side-by-side ενόψει των δύο ενδυμάτων.

Kate φορούσε αντλίες που μοιάζουν με τα τακούνια «Malory» Rupert Sanderson της, όσο καλύτερα μπορώ να πω.

Έχουμε επιτέλους ένα καλό κοντινό πλάνο της σκουλαρίκια που ήταν μια πρόκληση για τον εντοπισμό τον Μάιο μέχρι Martina πρότεινε ήταν από τον Πάτρικ Μαύρου.

Φαίνεται ότι είναι ο ωκεανός Παλίρροιες Γαλαξία χαλαζία σε 18κ χρυσό ($ 3049) στυλ. Νομίζαμε ότι ήταν το ύφος Smokey Quartz, αλλά μπορεί τώρα να δει τη διαφορά με το γκρο πλαν φωτογραφία.

Το αγαπημένο μου μέρος για τη σημερινή δέσμευση ήταν να δει την Vaughan οικογένεια και πάλι. Θυμάμαι βλέποντας το βίντεο φαίνεται από τα παραπάνω, όταν συνέβη στις αρχές Ιουνίου και συνεχή έκπληξή μου να δει ένα άλλο παράδειγμα του αφοσίωση και θυσίες που γίνονται σε όλο τον κόσμο από την ζωτική τους εργαζόμενους.

Θα σας αφήσει με μια πιο φωτογραφία πολύ από την ημέρα.

Μια ευγενική υπενθύμιση ότι πρέπει να αποφύγουν τις παγίδες και την πολιτική της συζήτησης εθνικών υπηρεσιών υγείας, είτε για την υποστήριξη της, ή την αντίθεσή τους, εθνικοποιημένη της υγειονομικής περίθαλψης.

ΒΙΝΤΕΟ:

προσφορές βασιλικής οικογένειας του καναλιού ITN του γύρω στις 3:30 πρώτων βίντεο από τη σημερινή λειτουργία.

Σύνδεση

Η ιστορία του καθρέφτη είναι εδώ. το Shropshire κομμάτι αστέρι είναι εδώ? Post Η Telegraph είναι εδώ? ιστορία και γκαλερί της βραδιάς Προτύπου είναι εδώ? Η ιστορία της Daily Mail είναι εδώ? Η κάλυψη ρητή είναι εδώ?

κομμάτι Bazaar Harper Ένα είναι εδώ? μετά Γεια σας είναι εδώ? η ιστορία των ανθρώπων είναι εδώ

κάλυψη του νοσοκομείου της σημερινής κόμμα είναι εδώ? Μια BBC κομμάτι για τις Vaughans είναι εδώ

Για μια Γεια σας! η ιστορία δείχνει πριγκίπισσα Μαίρη της φόρεμα, κάντε κλικ εδώ

171Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *