4 εξαιρετικές τάσεις σχεδιασμού μπλουζών για να μπείτε!

4 Εξαιρετικές τάσεις σχεδιασμού μπλουζών για να μπείτε!
24/05/2021, Δημοσιεύτηκε από την Alanic Global

Ένα μπλουζάκι με ένα πιασάρικο σχεδιασμό αντλεί πολύ περισσότερη δράση από άλλα προϊόντα μάρκετινγκ. Οι τάσεις σχεδιασμού είναι μια συνεχώς μεταβαλλόμενη πολιτική του κόσμου της μόδας, καθώς η αλλαγή είναι η νέα σταθερά. Αλλά αυτή τη στιγμή τι πιάνει τα μάτια και αξίζει χειροκροτήματα είναι τελικά αυτό που οι άνθρωποι κουτσομπολεύουν.
Εάν είστε ιδιοκτήτης υπηρεσίας ιδιωτικής ετικέτας, πρέπει να αναζητήσετε τη διεύθυνση ενός από τους καλύτερους κατασκευαστές ιδιωτικών ετικετών για να προσθέσετε ποικίλες γεύσεις μόδας για τους πελάτες σας.
Γοτθική αυλάκωση
Οι γοτθικές εμπνευσμένες προσαρμοσμένες μπλουζές είναι μια πολύ συναρπαστική τάση σχεδιασμού για να κοιτάξουμε έξω για το τρέχον έτος. Για να τσιμπήσετε μέσα σας μια αίσθηση μυστηρίου και φαντασίας, ένα στοιχείο μυστηρίου που απεικονίζεται μέσα από τα σκοτεινά και μακάβρια οπτικά σχέδια στο μπλουζάκι σας φαίνεται γοητευτικό. Τα κρανία, οι σκελετοί, η τυπογραφία vintage, οι αιματηρές σκηνές, οι βρικόλακες, τα σκοτεινά δάση και άλλες τρομακτικές απεικονίσεις ενισχύουν το αίνιγμα και την έκκληση του γοτθικού σας tee.
Φτερωτή σύντηξη
Με τα εξαιρετικά σχέδια πουλιών και των φτερών, οι σχεδιαστές αισθάνονται την ανάγκη να χύσουν τη δημιουργικότητά τους μέσα από μια φτερωτή φαντασία. Εμπνευσμένο από τα χρώματα και τη ζωντάνια ενός εξωτικού σχεδιασμού φτερών, τα tees συνήθως προβάλλουν ένα συνδυασμό άλλων στοιχείων που συνδέονται με τα φτερά. Τα μπλουζάκια με μαλακές εκτυπώσεις, σύνθετα μοτίβα, παγώνια και άλλες εμπεριστατωμένες εικονογραφήσεις που σχετίζονται με τα πουλιά εκπέμπουν θετικές και μαγευτικές δονήσεις.
Αισθητική κινούμενη εικόνα
Εάν είστε λίγο παιδαριώδης, θα λατρέψετε αυτήν την παιχνιδιάρικη τάση σχεδιασμού. Τα μπλουζάκια και οι δεξαμενές με γραφικά γελοιογραφίας είναι πίσω στην οθόνη. Αυτά τα ευχάριστα και πολύχρωμα σχέδια κινούμενων σχεδίων προσδίδουν μια αθώα και παιχνιδιάρικη χροιά στο βλέμμα σας. Γίνετε ένα εικονίδιο μόδας προσθέτοντας λίγα γελοιογραφικά tees στην ντουλάπα σας.
Η καινοτομία της φύσης
Με την αυξανόμενη επιρροή της φύσης και του περιβάλλοντος στους ανθρώπους, οι σχεδιαστές καταφεύγουν σε σχέδια εμπνευσμένα από τη φύση. Από εξαιρετικές φυτικές εκτυπώσεις έως ζώα εμπνευσμένες από ζώα, οι πεταλούδες και άλλες εκπληκτικές δημιουργίες της φύσης πετούν στα μπλουζάκια σας με πλήρη εξέλιξη. Τέτοια σχέδια πολλαπλών εποχών προσθέτουν ένα αξιοσημείωτα αναζωογονητικό ατμόσφαιρα στο κανονικό σας μπλουζάκι.
Για να συμπληρώσετε την περιπετειώδη, μυστηριώδη ή αισθητική σας πλευρά, αυτά τα υπέροχα σχέδια θα έχουν αντίκτυπο στους θεατές. Αλλά μετατόπιση από αυτά, μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας ειδικό θέμα για το σχεδιασμό. Κολλώντας έξω από τα υπόλοιπα, ένας σχεδιασμός οπτικά προσφυγής μπορεί να ομορφύνει το μπλουζάκι σας. Εάν είστε έμπορος που επιδιώκει να ενημερώσει τη συλλογή σας με έθιμο tees, συνδέστε με τους επιτυχημένους κατασκευαστές ειδών ένδυσης στο Χιούστον. Τα ζωντανά και καλλιτεχνικά μπλουζάκια από έναν τέτοιο πωλητή μπορούν να σας βοηθήσουν να φτάσετε στους πελάτες μέσω ειδικών και καινοτόμων σχεδίων στο TEES.
Έκδοση ήχου: Κάντε κλικ εδώ
Ετικέτες:
Καλύτερα προσαρμοσμένα ρούχα στο Χιούστον
κατασκευαστές ένδυσης στο Χιούστον
προμηθευτές ρούχων στο Χιούστον
Χιούστον Χονδρικό ρούχα
Ένδυση ιδιωτικής ετικέτας
ιδιωτικά ρούχα ετικετών στην Καλιφόρνια
Κατασκευαστές ιδιωτικής ετικέτας
ιδιωτικοί κατασκευαστές ένδυσης ετικετών Καναδά
ιδιωτικές κατασκευαστές ένδυσης ετικετών ΗΠΑ
Χονδρικό ρούχο στο Χιούστον
Χονδρικό πωλητές ρούχων Χιούστον

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *