Μια shirtdress από Tee πουκάμισα

Έτσι, όπως όλοι ήδη γνωρίζετε, μου αρέσει shirtdresses. η αγάπη «em. πάρετε τους τόνους των shirtdress σχέδια! Ποια τότε μαραζώνουν, ως επί το πλείστον unmade, το ράψιμο φωλιά μου.

Διότι, όπως αποδεικνύεται, μου αρέσει shirtdresses, και εγώ πραγματικά αγαπούν πραγματικά πουκάμισα ύφασμα, αλλά δεν είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος για:

κουμπότρυπες ράψιμο

plackets αποφάσεων

δημιουργώντας συστάδες κολάρο

Έτσι, λίγο πίσω είδα ένα πολύ χαριτωμένο σχέδιο, όπου κάποιος (εεε, Martha Stewart) είχε χρησιμοποιηθεί μπλουζάκι ένα γέροι να κάνει ένα φόρεμα για ένα μικρό κορίτσι, και σκέφτηκα, «Γεια σου, τι γίνεται …»

Ιδού, ένα shirtdress από πουκάμισα παλαιών ανδρών. Εδώ είναι το μπούστο, το οποίο χρησιμοποιεί το γιακά και πατιλέτα και μανίκια του πουκαμίσου ενός άνδρα.

Κράτησα τα κουμπιά κολάρο για το κεντρικό κομμάτι φούστα, γιατί: γιατί όχι;

Τα μανίκια δεσμεύονται στην ταινία προκατάληψη γίνονται από (το μαντέψατε) πουκάμισα.

Διαφορετικές συνδέσεις για κάθε μανίκι. σημειώστε το ορατό γαλλική ραφή εδώ στη δέσμευση η προκατάληψη, μου άρεσε πολύ.

Η φούστα είναι μια προσαρμοσμένη BurdaStyle Heidi φούστα! και όπως ξέρετε, νομίζω ότι δεν μπορείτε ποτέ να έχουν αρκετά τσέπες:

Εγώ αρχικά έκανε αυτό το πάρα πολύ καιρό, αλλά μου άρεσε πολύ το αποτέλεσμα της διατήρησης της πουκάμισο ουρά στρίφωμα ως το στρίφωμα «φούστα-ουρά». Γι ‘αυτό ακριβώς κόψτε το στρίφωμα off, τότε θα επανασυνδεθεί με πολύ πιο «γίνεται από ένα πουκάμισο» σωληνώσεων. (Ι πολύ σπάνια συναντάς μια ραφή που δεν βελτιώνεται με σωληνώσεις.)

Εδώ μπορείτε να δείτε το χρώμα αποκλεισμού των διαφορετικών μοντέλων πουκάμισα, και το μυστικό POCKET μέσα στην τσέπη.

Κάθε θήκη έχει ένα μυστικό τσέπη. Αχ και εγώ διοχετεύεται τις άκρες τσέπης με πολύ πιο προκατάληψη τελειώματα γίνονται από ένα πουκάμισο, γιατί γιατί όχι;

Εδώ είναι η (inexpertly-εξομαλυνθεί, ήταν αργά) πίσω όψη:

Φόρεσα τη μεγαλύτερη έκδοση αυτού του το περασμένο Σαββατοκύριακο και το λάτρεψα. SO άνετο και διασκεδαστικό να φορούν (αν και το παρελθόν πολύ μεγάλο μήκος κατέστησε πολύ πιο δύσκολο να περπατήσει μέσα, και αλλόκοτα έκανε να αισθάνονται λίγο πολύ περισσότερο «Ιάπωνα σχεδιαστή» από το κανονικό προσπάθειές μου). Έτσι, η φούστα-συντόμευση.

Επειδή μου αρέσει το πώς αυτό αποδείχθηκε τόσο πολύ, που σκοπεύω να κάνω άλλο ένα (ή ίσως δύο – έχω πάρει πολλά από τα παλιά μπλουζάκια σε υπεραξία!) Και μετά μια πλήρη φροντιστήριο. Ξέρετε, το είδος με τις οδηγίες και τις εικόνες και τα πάντα. (Έχω μερικά τσιμπήματα Θα ήθελα να προσπαθήσω, όπως ίσως να κάνει πιέτες αντί για βελάκια στο μπούστο και κάνοντας την πληρέστερη φούστα με ένα ευρύτερο πάνελ κέντρο.) Αυτό είναι πραγματικά γελοία εύκολο να το κάνετε, αφού έχετε το μοντέλο για το πώς πρέπει να λειτουργήσει κατ ‘ευθείαν στο κεφάλι σας. (Τα δύσκολα μέρη για να καταλάβω ήταν πώς να μπούστο-ize το μπλουζάκι και πώς να πάρει τα στριφώματα φούστα να παρατάξει ωραία.) Όλα τα άλλα είναι ένα «απλό θέμα της μηχανικής», όπως λένε.

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Όπως η φόρτωση …

Σχετίζεται με

Είναι άλλο ένα πουκάμισο-shirtdress! May 15, 2015In “Erin_Sewing”
Ένα άλλο πουκάμισο-shirtdressseptember 24, 2018in “erin_sewing”
Shirtdresses. Πάλι. Τι είναι αυτό με Shirtdresses; 6 Δεκεμβρίου 2012With 17 σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *