Σαν να μην το έκανα αρκετό να κάνω …

Ξέρω, ξέρω, αυτό το μοτίβο δεν μοιάζει με μένα καθόλου. Και αν κοιτάξατε μόνο την έκδοση Halter, σίγουρα, θα έχετε δίκιο. (Θα φορέσω μια κορυφή halter μόνο μετά την επερχόμενη αποκάλυψη, όταν όλοι ανακατεύουμε γύρω σε κουρέλια. Και ακόμα και τότε θα το σκύψω.)

Αλλά είμαι ενθουσιασμένος από το φόρεμα colorblock, και έχω αυτή την ιδέα … τι αν πήρα αυτό το μοτίβο και “συγχωνεύθηκε” με το μπούστο ενός μοτίβου 50S που έχω ήδη, έτσι ώστε να μπορώ να το αλλάξω από ένα περίβλημα σε ένα μπούστο για ένα πλήρες φόρεμα; Νομίζω ότι θα φαινόταν πραγματικά χαριτωμένο με μια φούστα που είχε μια μπάντα αντίθεσης γύρω από το κάτω μέρος, και ξέρω ότι έχω ένα πρότυπο για αυτό.

Θα μπορούσα πιθανότατα να αλλάξω ένα bodice 50s να είναι πιο εύκολα (κόψτε το μακριά, προσθέστε αποζημιώσεις ραφής), αλλά δεν νομίζω ότι έχω κάτι που είναι ακριβώς αυτό το σχήμα, και θα ήμουν Lyery να προσπαθήσω να πάρω αυτή την ωραία καμπύλη πάνω η bustline χωρίς βοήθεια.

Θα ήταν τόσο χαριτωμένο (νομίζω) για να το κάνουμε σε λωρίδες, με την κορυφή και το πυθμένα να είναι οριζόντια ή λιάνση-ριγέ και το κύριο σώμα να είναι κάθετο. Ή σε δύο διαφορετικά μεγέθη Polka Dots. Ή ίσως, για μια φορά, θα πήγαινα κομψό και θα το κάνω σε αποχρώσεις του γκρι.

Στεναγμός. Όχι ότι θα έχω χρόνο να δοκιμάσω αυτή την υπέροχη ιδέα στο προβλέψιμο μέλλον – είχα μια απλή αντικατάσταση μέσης που κάθεται στο τραπέζι ραπτικής για εβδομάδες, κατεψυγμένα έξι ίντσες σε μια ραφή. Είναι σαν αυτά τα μυστήρια του Eerie, το δικό μου προσωπικό Mary Celeste – “Τι θα μπορούσε να συμβεί στο Erin; Έφυγε με αυτή τη φούστα σχεδόν τελείωσε!”

Ένα πράγμα που έχω χρόνο (όπως είπε ο Benchley, “Ο καθένας μπορεί να κάνει οποιαδήποτε εργασία υπό την προϋπόθεση ότι δεν είναι το έργο που υποτίθεται ότι πρέπει να κάνει αυτή τη στιγμή”) Γράφει για το κυλίνδρο-πατινάζ για χαμένο περιοδικό. Πηγαίνετε να το ελέγξετε αν είστε τόσο κεκλιμένοι.

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Όπως η φόρτωση …

Σχετιζομαι με

Εργασία σε εξέλιξη: Γκρίζο Ruffune Dressjune 2, 2008
Το πρώτο φόρεμα και το τελευταίο dressmarch 12, 2008
Μια linktastic Παρασκευή για να τερματίσει όλους τους Linktastic Frightsmay 16, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *