Φόρεμα υπόμνημα: Άνοιξη / Summertime 2016

Πείτε σας ευχαριστώ για την υπομονή σας, ενώ τα φορτία των φορτίων φόρεμα! Επίσης, φροντίστε να δείτε τον οδηγό σε λειτουργία πλήρους οθόνης κάνοντας κλικ απευθείας στη σελίδα !!

Σήμερα, είμαι ενθουσιασμένος που σας δείχνω το σημείωμα της άνοιξης / καλοκαίρι 2016! Όπως γνωρίζετε, τις τελευταίες 30 ημέρες στο Instagram έχω δημοσιεύσει ένα νέο φόρεμα καθημερινά για μια συγκεκριμένη περίπτωση ζεστού καιρού. Ο απώτερος στόχος ήταν να κορυφωθεί αυτό το φόρεμα με ένα ολοκληρωμένο οδηγό για το ντύσιμο για κάθε άνοιξη καθώς και την περίσταση του καλοκαιριού, καθώς και είμαι τόσο ενθουσιασμένος που μοιράζομαι αυτόν τον οδηγό μαζί σας σήμερα!

Όπως μπορείτε να θυμηθείτε, σας ζήτησα να συμπληρώσετε μια έρευνα αρκετούς μήνες πίσω για να μου πείτε περισσότερα για τον εαυτό σας, καθώς και για το τι θα θέλατε να δείτε εδώ στο μνημόνιο. Ένα από τα πολλά πράγματα που μου είπατε ήταν ότι το προτιμώμενο προϊόν ενδυμάτων σας (μακράν) ήταν φορέματα! Εκτός από αυτό το σχόλιο, άρχισα να πιστεύω για όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχω από τους αναγνώστες. Ορισμένα από αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ερωτήσεις στυλ ή γενικές ωραίες σημειώσεις σχετικά με το blog, αλλά τόσα πολλά από αυτά είναι συγκεκριμένες ανησυχίες για το τι να φορούν σε διαφορετικά γεγονότα. Ερωτήσεις όπως, τι φοράω σε ένα μπάρμπεκιου στο σπίτι του αφεντικού μου; Ή, θα πάω σε ένα γάμο μαύρης γραβάτας, πρέπει να φορέσω φόρεμα δαπέδου;

Όπως μπορείτε να δείτε, η σύγκρουση αυτών των σχολίων καθώς και τα πολλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παίρνω από εσάς με οδήγησαν στην ιδέα για τις 30 φόρεμα σε σειρά 30 ημερών. Περισσότερο από το να μοιράζομαι μια σειρά από αρκετά άνοιξη, καθώς και φορέματα καλοκαιρινών, επιθυμούσα κάθε φόρεμα να παρουσιάσω συμβουλές στυλ για αυτές τις άνοιξη καθώς και τις καλοκαιρινές περιστάσεις, καθώς και για τη σειρά για να κορυφωθεί με έναν οδηγό πόρων που προσφέρει συμβουλές σκυροδέματος για ντύσιμο Για κάθε εκδήλωση ζεστού καιρού μπορεί να αντιμετωπίσετε-κάτι που μπορεί να επιστρέψετε καθώς και σύσταση όλη την άνοιξη καθώς και το καλοκαίρι. Σήμερα, είμαι τόσο ενθουσιασμένος για να μοιραστώ μαζί σας τον εξαιρετικό πόρο μαζί σας, το σημείωμα της άνοιξης / καλοκαίρι του 2016!

Χάρη σε όλους εσάς που έχετε συμμορφωθεί με τη σειρά καθ ‘όλη τη διάρκεια αυτού του μήνα, καθώς και προσφέρετε τέτοια υπέροχη ανατροφοδότηση. Ελπίζω να απολαύσετε το σημείωμα φόρεμα όσο μου άρεσε να το παραχθώ, καθώς και ελπίζω να χρησιμεύσει ως χρήσιμος πόρος κατά τη διάρκεια των επόμενων πολλών μηνών!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *