Το φιλοδοξικό βιβλίο # 124

καταλαβαίνω ότι αργά σε αυτόν τον εορτασμό (το σκάφος αξιολογήθηκε αυτό το χρόνο πριν!) Ωστόσο, αγόρασα μόλις ψηφιακό σχεδιασμό κλωστοϋφαντουργίας:

Σε πολύ πρώτα περάσει με (πολύ σύντομα!) Φαίνεται φανταστικό. Ακριβώς το ιδανικό μείγμα εμπνευσμένων καθώς και “How-to-do-it-ness”.

Η ψηφιακή εκτύπωση κλωστοϋφαντουργίας είναι το χάσμα “κάποια μέρα” – η ραφή είναι εξαιρετικά ανταμείβοντας, φυσικά, ωστόσο έχω πάρει σε ένα κομμάτι μιας διαδρομής όπου κάνω τα ίδια πράγματα (βήχα, heidi, βήχας) ξανά, καθώς και ξανά, Δεδομένου ότι στο τέλος της ημέρας αυτό που πραγματικά θέλω είναι ένα φθαρτό ένδυμα. Ιδανικό τώρα Η περιοριστική πτυχή για μένα είναι το υλικό – μπορώ να ανακαλύψω το υλικό που αγαπώ; Αυτό είναι όπου η εκτύπωση κλωστοϋφαντουργίας είναι διαθέσιμη στην υπόθεση της υπόσχεσης να είναι σε θέση να πάρει οτιδήποτε θέλω, το ύφασμα-σοφό … Ωστόσο, με μια απότομη καμπύλη ανακάλυψης.

Έτσι, όπως ένας τύπος προκαταβολής σε εκείνη τη μέρα-όταν-i-have-to-design-design-design, έχω συγκεντρώσει μερικά βιβλία, συμπεριλαμβανομένου αυτού. Οτιδήποτε άλλο πρέπει να επενδύσω; (Έχω ήδη ένα [πολύ παλιό] αντίγραφο του Photoshop καθώς και του εικονογράφου.)

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Όπως η φόρτωση …

Σχετίζεται με

Το πρώτο μου ύφασμα! 4 Ιουνίου 2008
Μια συνέντευξη με το Stephanie Waddell του Agnesandhosss.com της 14, 2006
Εντάξει, τέλος, το υλικό που αγοράζει στο Japanaugust 1, 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *