Κριστόφ Beverly Hills καθαρά φυσικές Αποσαφήνιση Σαμπουάν και Conditioner: αξιολόγηση των προϊόντων

Share

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Reddit

Τσέπη

Αυτή η δημοσίευση μπορεί να περιλαμβάνει συνδέσμους θυγατρικών. Δείτε την πολιτική απορρήτου μας.

Στην αναζήτηση για ένα πορτοφόλι-φιλικό, όλα-φυσικό σαμπουάν και conditioner, Karie αφρίζει με Κριστόφ Beverly Hills καθαρά φυσικές Αποσαφήνιση σαμπουάν και conditioner? $ 2,99, ώστε $ 7.99.

Θα το παραδεχτώ. Είμαι αρκετά εύκολο άτομο, όταν πρόκειται για σαμπουάν και conditioner. Θα έπρεπε να αφήσει το συναίσθημα μαλλιά μου απαλά και ευκολοχτένιστα, και θα έπρεπε να οσμή θείο. Δεν έχω αναζήτησε ενεργά ένα all-φυσικό τύπο πριν – κατά πάσα πιθανότητα λόγω της ετικέτας υψηλό κόστος που συνδέεται με το επίθετο «όλα-τα φυσικά». αλλά, λαμβάνοντας υπόψη το σύνολο των τρομακτικό πληροφορίες εκεί έξω τώρα για τα parabens και εταζέρα, ίσως θα πρέπει να προσθέσετε αυτό το αίτημα να περιποίησης μαλλιών λίστα ελέγχου μου.

Ευτυχώς, Μπέβερλι Χιλς διασημότητα στυλίστα Κριστόφ, ο οποίος εργάζεται μαγικό σχετικά με τις κοτσίδες της Nicole Kidman και η Jessica Biel, έχει ξεκινήσει ένα all-φυσικό, θειικό άλας και paraben-free γραμμή περιποίησης μαλλιών, καθαρά φυσικές, που ταράζει υψηλές τιμές. Έτσι, ακόμη και να μας θνητοί μπορούν να χαρούν μαγικό άγγιγμα του.

Αλλά μήπως παραδώσει; πράγματι και όχι.

Δεν είμαι ένας να χρησιμοποιήσει clarifiers, αλλά είμαι παιχνίδι για κάθε είδος γοητείας πρώτη συνάντηση, γι ‘αυτό έδωσε το Αποσαφήνιση Σαμπουάν μια δίνη. χρησιμοποιείται μία φορά την εβδομάδα, ισχυρίζεται ότι απαλλαγούμε σφουγγαρίστρα σας όλων των ακαθάριστων συσσώρευση στυλ βοηθειών και η μόλυνση του περιβάλλοντος βάζετε κακό σκέλη σας μέσα. (Και ξέρετε εσείς!)

Το Σαμπουάν κριτική

Μήπως να το αφήσετε τα μαλλιά μου Λαμπερή καθαριότητα; Ναι, αλλά έκανε επίσης να αισθανθεί όπως ένα μαξιλάρι Brillo και ριγέ κόκκινο-βαμμένα μαλλιά μου μερικά από βραβευθείσα το χρώμα των μαλλιών μου (πρέπει να αναμένεται, υποθέτω, γιατί είναι μια διευκρινίζων).

Το Conditioner κριτική

Ευτυχώς, το Conditioner, η οποία είναι πλούσια σε σημαντικές βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία, καθώς και φυσικά παραγόμενα στοιχεία που απορροφούν τις βλαβερές ακτίνες UV (ένα μπόνους για εμάς κυρίες βαμμένα), άφησε τα μαλλιά μου αίσθηση μεταξένια στην αφή, χωρίς αίσθημα βάρους ή καθόλου υπόλειμμα . και ότι, δίκαιη μου Fashionistas, όλοι γνωρίζουμε ότι είναι ένα κατόρθωμα από μόνο του.

Όλα τα προϊόντα από τη γραμμή περιλαμβάνουν κερατίνη Α έως μείωση θραύση, βιταμίνη C για να ανεβάσουν τον παράγοντα ακτινοβολούν, και κρεατίνη να προσθέσει αντοχή να wimpy μαλλιά (όπως το δικό μου). και το άρωμα; Είναι χωρίς άρωμα, αλλά υπόσχομαι ότι μυρίζει λίγο σαν καραμέλες. Yum.

Τελικές Σκέψεις για Κριστόφ Μπέβερλι Χιλς καθαρά φυσικές Αποσαφήνιση Σαμπουάν και Conditioner

Αν θέλετε να διατηρήσετε το χρώμα των μαλλιών σας, την κατάσταση «μάλλον» για την Αποσαφήνιση σαμπουάν. Αν θέλετε μια προσιτή, all-φυσικό μαλακτικό ότι τα φύλλα κλειδαριές σας αστραφτερή, κουτάλα μέχρι Καθαρά φυσικές Conditioner.

Το 2019 Ενημέρωση

Κριστόφ Beverly Hills καθαρά φυσικές Αποσαφήνιση σαμπουάν και κοντίσιονερ που δεν έχει αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου. Το δίδυμο δεν είναι πλέον διαθέσιμο για αγορά. Αν αγαπάτε το εμπορικό σήμα, δοκιμάστε το γυάλισμα σαμπουάν και conditioner. Είναι και οι δύο χρώμα-ασφαλή, χωρίς paraben και χωρίς σκληρότητα.

Συγκαλύπτοντας Σαμπουάν, $ 14,99 Christophe.com

Εάν χρειάζεστε μια διευκρινιστική σαμπουάν, δοκιμάστε το παλιό αγαπημένο Neutrogena Anti-υπολειμμάτων σαμπουάν. Μπορείτε να το αγοράσετε για λιγότερο από $ 6 για την Amazon.

Neutrogena Σαμπουάν, $ 5.02 Amazon

Για πολύ περισσότερες προτάσεις σαμπουάν, δείτε μας δημοσιεύει στο Best προϋπολογισμό Σαμπουάν.

Παρακαλώ αφήστε αυτό το πεδίο Emptyget Buans Fullista στα εισερχόμενά σας!
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ *

Ελέγξτε το φάκελο Εισερχόμενου ή Spam για να επιβεβαιώσετε τη συνδρομή σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *