Πώς να επιστρέψετε ένα στοιχείο στο Torrid

Μοιραστείτε

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Reddit

Τσέπη

Ο προϋπολογισμός Fashionista παρέχει αυτό το περιεχόμενο μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Αυτές οι πολιτικές υπόκεινται σε αλλαγές. Παρακαλείστε να επικοινωνήσετε απευθείας με το κατάστημα για τις τρέχουσες πολιτικές επιστροφής.

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συμβεβλημένους υπερσυνδέσμους. Δείτε την πολιτική απορρήτου μας.

Πολιτική επιστροφής του Torrid: Οι επιστροφές / ανταλλαγές πρέπει να ξεκινούν εντός 45 ημερών από την ημερομηνία αγοράς που αναφέρεται στο μπροστινό μέρος αυτής της παραλαβής. Τα επιστρεφόμενα εμπορεύματα δεν επιτρέπεται να επιστραφούν εάν φθαρμένα ή πλένονται.

Torrid: Η ηλεκτρονική επιστροφή των αστυνομικών ή ανταλλαγών πρέπει να ξεκινήσει εντός 45 ημερών από την ημερομηνία αγοράς που αναφέρεται στο μπροστινό μέρος αυτής της παραλαβής. Τα επιστρεφόμενα εμπορεύματα μπορεί να μην επιστραφούν αν φθαρμένα ή πλυμένα. Όλες οι επιστροφές / ανταλλαγές πρέπει να έχουν εκδοθεί το RA. Οποιεσδήποτε επιστροφές χωρίς RA # θα απορριφθούν και θα επιστραφούν. Όλα τα στοιχεία εκκαθάρισης που αγοράζονται στο Torrid.com είναι τελικές πωλήσεις και δεν μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλάσσονται. Μπορείτε να επιστρέψετε αντικείμενα στο πλησιέστερο κατάστημα Torrid ή μέσω ταχυδρομείου.

Παρακαλώ αφήστε αυτό το πεδίο Emptyget Buans Fullista στα εισερχόμενά σας!
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ *

Ελέγξτε το φάκελο Εισερχόμενου ή Spam για να επιβεβαιώσετε τη συνδρομή σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *