Βραχιόλια μανικετόκουπου που κόβονται για το καλοκαιρινό φθορά

μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Reddit

Τσέπη

Θέλετε να φέρετε ένα γλυπτό στο χέρι σας; Τα βραχιόλια Cutout Cuff μπορούν να σας επιτρέψουν να το κάνετε αυτό. Οι μανσέτες έχουν τάση για λίγο, με μανσέτες αποκοπής που δίνουν τα βραχιόλια μια έντονη εμφάνιση.

Αυτή η δημοσίευση μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών. Δείτε την πολιτική απορρήτου μας.

Μαυρίσματος πιο ομοιόμορφα από ό, τι όχι

Αλλά έχετε παρατηρήσει αυτό: το καλοκαίρι, τα βραχιόλια Cutout Cuff μπορούν να κρατήσουν κυριαρχούν πάνω από τις πλήρεις μανσέτες, αφού ο πρώτος ενεργοποιεί για μια πιο ομοιόμορφη μαύρισμα στα χέρια όταν τα βραχιόλια σβήνουν. Η συμπαγή μανσέτα μπορεί να σας αφήσει με ένα έμπλαστρο μη διορθωμένου δέρματος. Μετά από όλα, ο ήλιος δεν μπορεί να κοιτάξει με έναν τοίχο, ωστόσο μπορεί να στείλει τις ακτίνες με τα παράθυρα, που μοιάζει πολύ από τις μανσέτες διακοπής. Το Nordstrom έχει μια εκλεκτική επιλογή των βραχιόνων με μανσέτες διακοπής., Συμπεριλαμβανομένων των σχεδίων του Vincent Camuto καθώς και το Topshop.

Το Topshop προσθέτει Glitz σε αυτή την αρθρωτή μανικετόκουμπα, η οποία πωλεί για $ 20 στο Nordstrom.

Ασημένια αυτοκόλλητη μανσέτα από Vince Camuto έρχεται επίσης σε ματ γκρι καθώς και ματ λευκό. Ορισμένα χρώματα πωλούνται στο Nordstrom για $ 27.49

Ο Paris Elite Designer Pierre Hardy (αποδεικνύεται ότι μερικά over-the-κορυφαία παπούτσια καθώς και τσάντες για Hermès) έχει φύγει γεωμετρικά άγρια ​​με τη συλλογή του ανοικτών βραχιόλια μανσέτας. Από το βραχίονα καθώς και τοποθετείται κάθετα, αυτά μπορούν να μοιάζουν με πύργους που κλίνει.

Πιστωτική: Καινοτόμα Commons Flickr

Και είναι σαν να έκαναν ένα σκίτσο σε ένα χέρι. Καμία απαίτηση να παράσχει ένα κόστος εδώ από τότε που θα ήταν τόσο άγριο για το αμερικανικό σχέδιο προϋπολογισμού Fashionista, όσο ένα θαύμα να κοιτάξει.

Η δερμάτινη ομάδα στο Etsy

Δεν γίνονται όλες οι μανσέτες διακοπής σε μέταλλο. Υπάρχουν δερμάτινα βραχιόλια μανικετόκουτα, καθώς και μπορούν να σας παρέχουν χρώμα καθώς και επιλογές στυλ καθώς και να είστε έτοιμοι. Ο Etsy είναι ένας τεράστιος προμηθευτής.

Τα βραχιόλια μανσέτας στο δέρμα δείχνουν ένα στυλ διακοπής με διαφορετικό τρόπο.

Ας σας ζητήσουμε μια ερώτηση.

Διαθέτετε ένα μεταλλικό κλειστό βραχιόλι μανικετόκουμπα; Ίσως θέλετε να το δώσετε ένα makeover. Αλλά αν δεν έχετε ένα βραχιόλι μανσέτας, ίσως ίσως θέλετε να κάνετε τον εαυτό σας. Ναι, DIY !!! Πηγαίνετε στο κοσμήματα του ιστότοπου κάνοντας το περιοδικό όπου τα μαθήματα θα σας δείξουν ακριβώς πώς να διακοσμήσετε ή να δημιουργήσετε ένα βραχιόλι μανικετόκουμπα.

Παρακαλώ αφήστε αυτό το πεδίο Emptyget Cound Budget Fashionista στα εισερχόμενά σας!
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ *

Ελέγξτε το φάκελο Εισερχόμενου ή Spam για να επαληθεύσετε τη συνδρομή σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *