Ανασκόπηση προϊόντων: ROC Smooth Perfexion (Sponsored)

Μοιραστείτε

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Reddit

Τσέπη

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να αποτελείται από συνδέσμους θυγατρικών. Δείτε την πολιτική απορρήτου μας.

Κυρίες, είμαι ένας πρεσβευτής roc, που σημαίνει ότι είμαι αποζημιωθώ για να δοκιμάσω τα προϊόντα roc και να μοιραστώ τις εμπειρίες μου. Όλες οι γνώμες είναι δική μου.

Πριν από τρεις εβδομάδες, οι καλοί λαοί στο roc μου έστειλαν ένα δωρεάν μπουκάλι roc ομαλό διορθών στιγμιαίας γραμμής χρήσης για να δοκιμάσετε. Η δέσμευση στο πακέτο είναι αρκετά έντονη: το προϊόν εξομαλύνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες έτσι το μακιγιάζ γίνεται προαιρετικό. Αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα απαίτηση από ένα προϊόν που λιανίστε για $ 22.99.

Πρώτη χρήση: Προϊόν εμφάνιση και αίσθηση

Πρώτα απενεργοποιημένο, ο ROC Smooth Perfexion Instant Line Confector είναι σε αντίθεση με άλλους οροί ή κρέμες που έχω χρησιμοποιήσει. Έχει μια παχιά υφή από τη φιάλη και είναι γκρι άνθρακα σε χρώμα. Η μυρωδιά είναι, καλά, λίγο περίεργο. Δεν μπορώ να το περιγράψω, αλλά απολύτως δεν ήταν αυτό που περίμενα – δεδομένης της εμπειρίας μου με άλλα προϊόντα roc. Το άρωμα διαλύει γρήγορα, οπότε δεν το έστειλα σε αυτό το πρώτο χρήσιμο.

Έβαλα ένα blob του προϊόντος στα δάχτυλά μου και στη συνέχεια την εξομαλύνω στο πρόσωπό μου. Η αίσθηση του στο δέρμα μου ήταν αρκετά καταπληκτική. Είναι ελαφρύ και μεταξένιο – ακόμα και ένα είδος σκόνης, όπως ένα καλό αστάρι μακιγιάζ. Η άμεση επίδραση είναι μια ομαλότερη, πολύ πιο διάχυτη ματιά στο δέρμα μου. Το μακιγιάζ μου πήγε πολύ καλά πάνω από την κορυφή του ομαλού impexion, το οποίο είναι πάντα ένα πλεονέκτημα

Με την πάροδο του χρόνου: μακιγιάζ προαιρετικό;

Ξέρω ότι αυτή είναι η ερώτηση που θέλετε να απαντήσω: η συνεχής χρήση του ομαλού impexion επιτρέπουν πραγματικά το μακιγιάζ να είναι προαιρετικό; Εδώ είναι αυτό που μπορώ να σας πω. Χρησιμοποίησα ομαλή χρέωση για δύο εβδομάδες και στη συνέχεια σταμάτησε να φοράτε μακιγιάζ. Έκανα ένα σημείο να το κάνω για δύο λόγους:

Για να δούμε πώς θα αισθανόμουν να χρησιμοποιήσω αυτό το προϊόν αντί να φοράτε μακιγιάζ
Για να δούμε αν θα πάρω κάποια από αυτές τις δυσάρεστες ερωτήσεις που οι άνθρωποι ρωτούν όταν φαίνεστε τρομερό, όπως, “είστε κουρασμένοι;” Ή, “όλα εντάξει μαζί σας;”

Σε σύντομο χρονικό διάστημα που το χρησιμοποιούσα, το ομαλό Perfexion είχε απολύτως θετικό αντίκτυπο στο δέρμα μου. Αυτός ο θετικός αντίκτυπος ήταν αρκετά αξιοσημείωτος ώστε να μην φοράω θεμέλια κάθε μέρα πια και δεν έχω καμία quimms γι ‘αυτό.

Αυτές οι γραμμές μέτωπο που το άγχος μου φαίνεται λίγο λιγότερο αξιοσημείωτο. Επιπλέον, κανείς δεν μου ζήτησε κανένα από αυτά τα «ενοχλητικά ερωτήματα» όπως αναφέρεται παραπάνω. Είναι τρελό να σκεφτούμε ότι έριξα το Ίδρυμα από τη ρουτίνα μου και όχι ένα μόνο άτομο που παρατηρήθηκε.

Προειδοποιήσεις

Χρησιμοποιούσα ένα ίδρυμα σκόνης, ορυκτού στρογγυλού και κανονικά μου αρέσει ένα τεράστιο, πολύ πιο φυσική εμφάνιση. Εάν χρησιμοποιείτε ένα Ίδρυμα πλήρους κάλυψης που παρέχει άψογο δέρμα στυλ του Χόλιγουντ, ίσως να μην είστε τόσο γρήγοροι να ρίξετε το μακιγιάζ. Θα πω ότι το ομαλό τέταρτο με το μακιγιάζ μου είναι ακόμα ένας νικηφόρος συνδυασμός για μένα, και που μπορεί να είναι και η εμπειρία σας επίσης.

Τέλος, χρησιμοποιούσα άλλα προϊόντα roc ως μέρος της καθημερινής μου ρουτίνας. Μπορείτε να διαβάσετε σχετικά με το αρχικό πακέτο προϊόντων που έλαβα από το roc εδώ. Το δέρμα μου έχει μια βελτιωμένη υφή και φωτεινότητα γενικά, και το ομαλό τέμπτο φαίνεται να το βοήθησε μαζί. Με την ευκαιρία, ήμουν πρόσφατα να τρέχω χαμηλά στην δωρεάν προσφορά μου, έτσι μόλις βγήκα και ξεφάντωσα από τη δική μου τσέπη

Κυρίες, αν έχετε χρησιμοποιήσει προϊόντα για την περιποίηση του RoC, μοιραστείτε τις εμπειρίες σας στα σχόλια!

Σας άρεσε αυτό το άρθρο; Προσπαθήστε να φανεί εξαιρετική για την ηλικία σας – Γιατί δεν είναι καλό (sponsored)

Παρακαλώ αφήστε αυτό το πεδίο Emptyget Buans Fullista στα εισερχόμενά σας!
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ *

Ελέγξτε το φάκελο Εισερχόμενου ή Spam για να επιβεβαιώσετε τη συνδρομή σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *