Πώς να μετατρέψετε ένα bitmap σε ένα φορέα

Vector TutorialVector TutorialVector Tutorialsurfing στο Διαδίκτυο, έχω βρει κάποιο πραγματικά εκπληκτικό διανυσματικό φροντιστήριο για το πώς να μετατρέψετε ένα απλό αρχείο εικόνας ως bitmap σε ένα διάνυσμα. Πρώτα απ ‘όλα, ας το καταστήσουμε σαφές: ένα διάνυσμα είναι μια εικόνα που δεν χάνει την ποιότητά του όταν διευρύνει. Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο οι γραφισμοί τους προτιμούν, επειδή μπορούν να εκτυπώσουν τις εικόνες τους σε μεγαλύτερα πράγματα. Λοιπόν, τα bitmaps, από την άλλη πλευρά, δεν έχουν αυτή την ικανότητα να φαίνονται καλά όταν διευρυνθούν, οπότε είναι απαραίτητο να τα μετατρέψετε σε φορείς εάν θέλετε να γίνει η δουλειά. Αλλά, πώς το κάνετε αυτό; Ας πούμε ότι έχετε ένα ειδικό σχέδιο που αγαπάτε ακριβά, ή απλά μια εικόνα που βρίσκεται στο διαδίκτυο από το οποίο βρίσκεστε. Τι κάνεις? Λοιπόν, η απάντηση είναι αρκετά απλή. Χρησιμοποιείτε το Corel Draw και το μετατρέπετε σε ένα διάνυσμα, ώστε να μπορείτε να το εκτυπώσετε εύκολα σε σημαντικά πίνακες ή μπλουζάκια, χωρίς να χάσετε την ποιότητα.
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να εισαγάγετε την εικόνα σας σε κλήρωση Corel. Εάν η εικόνα σας είναι χρωματισμένη, βεβαιωθείτε ότι την μετατρέπετε σε ασπρόμαυρο, επειδή είναι ευκολότερο να εργαστείτε με μια εικόνα B/W. Μόλις μετατραπεί σε χρώματα, μπορείτε να δείτε ότι οι άκρες δεν είναι τόσο ομαλές όπως θα θέλατε να είναι. Για να κάνετε αυτή τη μετατροπή Bitmap/Vector, χρησιμοποιήστε το εργαλείο μετάδοσης κίνησης από την κλήρωση Corel.
Το επόμενο βήμα πηγαίνει στη γραμμή μενού, επιλέξτε λειτουργία, στη συνέχεια μαύρο και άσπρο. Μόλις η εικόνα είναι ασπρόμαυρη, μπορείτε να την μετατρέψετε σε φορέα. Bitmaps> Περίγραμμα ίχνος> Τέχνη γραμμής. Το παράθυρο του κινητήρα θα ξεκινήσει. Θα εμφανιστούν οι εικόνες πριν και μετά. Στα αριστερά είναι το bitmap σας και στα δεξιά το αποτέλεσμα της μετατροπής. Περιμένετε λίγο για να μετατρέψετε. Στη συνέχεια, επιλέξτε το εργαλείο σχήματος, ή απλά pres f10, και, όπως χρησιμοποιούν οι Γάλλοι για να πούμε: voila! Έχετε τον εαυτό σας ένα ωραίο διάνυσμα, αντί για μια βαρετή εικόνα bitmap.

0/5 (0 κριτικές)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *