Επαγγελματίες Suave: Αξιολόγηση προϊόντων

Μοιραστείτε

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Reddit

Τσέπη

Τι: Suave έστειλε την TBF μια προεπισκόπηση γλιστρών του επαγγελματίες του Suave Dry Shampoo, Suave Professionals αιχμαλωτίζοντας μπούκλες κτυπημένη κρέμα γάλακτος καθώς και επαγγελματίες του Suave Touchable επιφανειακά ελαφριά Holdspray. Τα δοκιμάσαμε καθώς και σας φέρνουμε τη σέσουλα.

Αυτή η δημοσίευση μπορεί να αποτελείται από συνδέσμους θυγατρικών. Δείτε την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτό που λένε: η Suave κυλάει το κόκκινο χαλί για τους νέους επαγγελματίες του Suave που λειτουργούν καθώς και κορυφαίες μάρκες σαλόνι. Οι αναδιαμορφωμένοι καθώς και οι επανασχεδιασμένους επαγγελματίες του Suave Shampoos, τα κλιματιστικά καθώς και τα προϊόντα Styling Musting Salon-εμπνευσμένη συσκευασία, νέες καθώς και βελτιωμένες φόρμουλες καθώς και αρώματα, καθώς και να παρέχουν αποδεδειγμένη απόδοση.

Verdict: Ως πλάσματα της συνήθειας, αισθανόμαστε άνετα στη μικρή φούσκα μαλλιών μας, πράγμα που σημαίνει ότι κανονικά δεν είναι αδέξια από τα δοκιμασμένα καθώς και τα αληθινά προϊόντα μαλλιών που ήδη καταλαβαίνουμε και ήδη αγαπάμε. Ωστόσο, αυτή ήταν μια ευκαιρία Fab να κάνουμε ακριβώς αυτό καθώς και συνολικά, μας άρεσε αυτό που βιώσαμε.

Το Mousse Suave καθώς και το ελαφρύ Hairspray Holdspray ήταν αρκετά καλό. Μας άρεσε η υφή του μους, αν και όταν το βάζουμε για πρώτη φορά στα μαλλιά μας αισθάνθηκε λίγο λιπαρό. Ευτυχώς, αυτό δεν ισοδυναμεί μετά από τα μαλλιά μας ήταν στεγνά καθώς και τα κύματά μας ήταν λίγο πιο καθορισμένα από το κανονικό. Όσο το Light Hold Hairspray πηγαίνει – ο τίτλος λέει όλα. Είναι απολύτως ελαφρύ, οπότε αυτό δεν είναι για να διατηρήσετε τα μαλλιά σε θέση σε μια θυελλώδη μέρα. Δεν είναι ακριβώς αυτό το ισχυρό. Και τα δύο αυτά προϊόντα λειτουργούσαν καλά, αν και δεν έκαναν τίποτα μαγευτικό στα μαλλιά μας. Καμία απαίτηση να ρίξετε το σημερινό σας εμπορικό σήμα μακριά αν είστε ερωτευμένοι με αυτό, ωστόσο αν ψάχνετε να υποκαταστήσετε έξω, να σας προσφέρετε.

Το ξηρό σαμπουάν ήταν αυτό που έβαλε το επιτόκιο μας όπως ο οποίος δεν αγαπάει μια δικαιολογία για να παραλείψει ένα πλυντήριο μαλλιών κάθε τώρα όσο και τότε; Αφού ψεκάσουν την ένωση στις ρίζες μας, καθώς και το τρίψιμο του σύμφωνα με την εντολή, παρατήρησα απολύτως ότι οι κλειδαριές μας φαινόταν λιγότερο λιπαρό. Δεν αισθάνονταν αυτή τη μέθοδο per se, όσο καιρό, όπως κανείς δεν αγγίζει τη χαίτη σας τότε δεν θα έχετε τίποτα να ανησυχούν.

Σε όλο το συμβούλιο, αυτά τα προϊόντα μαλλιών κερδίζουν στο τμήμα οσμής. Τα μαλλιά μας ήταν ευχάριστα αρωματικά μετά τη χρήση τους όλα τόσο kudos για να μάθετε αυτή την τέχνη.

Παρακαλώ αφήστε αυτό το πεδίο Emptyget Cound Budget Fashionista στα εισερχόμενά σας!
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ *

Ελέγξτε το φάκελο Εισερχόμενου ή Spam για να επαληθεύσετε τη συνδρομή σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *