Η Δούκισσα σε Vibrant Red Διαχωρίζει δράσης για Τοξικομανίας Ομιλία

Η Δούκισσα επέλεξε πλούσιο κόκκινο χωρίζει για τη σημερινή δράση για τον Εθισμό ομιλία.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία BAFTA στο Λονδίνο.

Η λειτουργία φιλοξενήθηκε από την προς τα εμπρός εμπιστοσύνη? η Δούκισσα είναι προστάτης της εμπιστοσύνης του. Ήταν εκεί για να ξεκινήσει επίσημα την Ανάληψη δράσης για την εκστρατεία Τοξικομανίας, και να παραδώσει την εναρκτήρια ομιλία. (Κάποιοι ίσως θυμάστε ήταν η βασιλική προστάτης της δράσης για Τοξικομανίας για πολλά χρόνια?. Ότι η οργάνωση συγχωνεύτηκε με την προώθηση της εμπιστοσύνης τον Απρίλιο)

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σημερινή εκδήλωση από την ιστορία της βραδιάς Προτύπου.

Η Δούκισσα του Cambridge έχει προειδοποιήσει «κανένας από εμάς δεν έχουν ανοσία» από τον εθισμό.

Στην ομιλία της, τόνισε την «καταστροφικές συνέπειες» η πανδημία είχε στα ποσοστά εξάρτησης. Η Δούκισσα είπε: «εθισμός δεν είναι μια επιλογή. Κανείς δεν επιλέγει να γίνει ένας εξαρτημένος. αλλά μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε από εμάς. Κανείς από εμάς δεν έχουν ανοσία.

Kate πληρούνται οι δικαιούχοι του προς τα εμπρός Trust, καθώς και πρώην τοξικομανείς, να ακούσουμε τις εμπειρίες τους.

Μια άλλη άποψη της Δούκισσας.

οι άνθρωποι ιστορία Simon Perry έχει περισσότερα.

Η ομιλία της τόνισε τη σημασία της αντιμετώπισης των παρανοήσεις σχετικά με τον εθισμό και τις ρίζες της στις αρχές του εμπειρίες της παιδικής ηλικίας, άλλο ένα από τα βασικά αίτια της Κέιτ στη βασιλική τη δουλειά της.

Η έναρξη της μακροπρόθεσμης εκστρατείας – η οποία θα εργαστεί για να βελτιώσει την ευαισθητοποίηση και την κατανόηση του εθισμού, τις αιτίες και την κλίμακα της στην κοινωνία να επιτρέψει σε περισσότερους ανθρώπους να ζητούν και να λαμβάνουν βοήθεια – συμπίπτει με την τοξικομανία ευαισθητοποίηση εβδομάδα (18 έως 24 Οκτώβριος).

Επιστρέφουμε το βράδυ συμβατική ιστορία της Laura Elston.

«Η πορεία προς εθισμός είναι τυπικά πολυεπίπεδη και σύνθετη. Όμως, αναγνωρίζοντας αυτό που βρίσκεται κάτω από τον εθισμό, μπορούμε να συμβάλει στην άρση των ταμπού και την ντροπή που το περιβάλλει δυστυχώς.»

Ανάληψη δράσης για εθισμός είναι μια μακροπρόθεσμη εκστρατεία που θα εργαστεί για να βελτιώσει την ευαισθητοποίηση και την κατανόηση του εθισμού. Εξετάζει επίσης τις αιτίες και την κλίμακα της κοινωνίας της, να επιτρέψει σε περισσότερους ανθρώπους να ζητήσουν και να λάβουν βοήθεια.

Η Δούκισσα είπε επίσης, «Υποστηρίζω πλήρως την« Ανάληψη δράσης για την τοξικομανία εκστρατεία για τη βελτίωση της ευαισθητοποίησης και της κατανόησης του εθισμού. Η εκστρατεία θα μας δείξει ότι, όχι μόνο δεν πολλοί άνθρωποι αναρρώνουν από τον εθισμό, μπορούν να πάνε για να ευημερούν.»

Στην πρώτη φωτογραφία της ομιλίας Δούκισσας, μπορεί να αναγνωρίσει τα δύο κύριοι κάθεται στη σκηνή για να την δεξιά, τηλεόραση παρουσιαστές Αντ McPartlin και Declan Donnelly. Simon Perry αναφέρει ότι εξεπλάγη για να τους δει, «Kate ίδια σύνθεση και αστειεύτηκε ότι νόμιζε ότι ήταν“πρόβλημα”και ότι επρόκειτο να κάνει να κάνει ένα από τους“δίκες Tucker.” Παρουσιαστής Δεκέμβριο, ο οποίος ήταν επίσης με τον τραγουδιστή Tom Walker, δήλωσε: «Μπορούμε να κανονίσουμε αυτό.» «Σύμφωνα με την ιστορία οι άνθρωποι.

Η Δούκισσα προφανώς δεν συνειδητοποίησαν ότι επρόκειτο να είναι εκεί. Rhiannon Mills μετοχών ειδήσεων ουρανού αντίδραση της Δούκισσας του όταν ανεβαίνει σε αυτά.

Εδώ μπορείτε να δείτε την Δούκισσα κουβέντα με τους δύο άνδρες.

Ο κ McPartlin έχει μιλήσει για τη δική ζητήματα εθισμό του μετά από χειρουργική επέμβαση στο γόνατο.

Μια άλλη άποψη της Δούκισσας στη σημερινή εκδήλωση.

Τώρα για το βλέμμα μας σε ό, τι φορούσε η Κέιτ.

πλούσιο κόκκινο πλισέ φούστα της είναι από τον Christopher Kane με χάρη στο Μαρί για την άκρη της. Αυτό είναι το κρύσταλλο, εξωραϊσμένες πλισέ φούστα ($ 995 σε κάθε Farfetch, $ 1039 σε Christopher Kane).

Η Δούκισσα αφαιρεθεί το μέταλλο καλλωπισμός από φούστα της (αν αυτό είναι το ίδιο φούστα)? είναι πλήρως αποσπώμενο. Το ένδυμα είναι 100% πολυεστέρας, με μια υψηλή μέση, «Sunray πιέτες,» και ένα κρυφό φερμουάρ στο πλάι. Με την χάρη με την Daily Mail της Caroline P Parr και Middleton Maven, ο σχεδιαστής έχει επιβεβαιώσει ότι είναι κομμάτι του.

Middleton Maven προτείνει η κορυφή είναι από Polo Ralph Lauren, της μάρκας Slim Fit Κασμίρ ζιβάγκο πουλόβερ ($ 248) που φαίνεται παρακάτω. Δεν είχα χρόνο να εξετάσουμε προσεκτικά το κομμάτι και είμαι επικεφαλής έξω από την πόλη σύντομα.

Έφερε πίσω ένα ζευγάρι γόβες από τον Ralph Lauren, των λιανεμπόρων Celia στυλ ($ 675 τώρα sold out).

Επανέλαβε επίσης DeMellier Nano τσάντα του Μόντρεαλ της στο χρωματιστό «βαθύ ζαχαρωτά ομαλή». Παρακάτω, η τσάντα όταν μεταφέρονται πίσω στο Μάιο.

Μοιάζει η Δούκισσα μπορεί να έχουν φέρει πίσω Άσο σχεδιασμό της 14Κ επίχρυσο Twist Hoop σκουλαρίκια ($ 14.50). Η φωτογραφία του προϊόντος βρίσκεται στο κέντρο του μοντάζ που βλέπετε παρακάτω.

Εδώ είναι ένα ακόμη φωτογραφία από την ημέρα.

ΒΙΝΤΕΟ:
Εδώ είναι το βίντεο της βασιλικής οικογένειας καναλιού.

Σύνδεσμος:

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα εμπρός εμπιστοσύνη εδώ? Facebook σελίδα της οργάνωσης είναι εδώ? Twitter feed του είναι εδώ.

Το βράδυ συμβατικό κομμάτι είναι εδώ? άρθρο ανθρώπων Simon Perry είναι εδώ?

65Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *