Η καλύτερη αποθήκευση δεξαμενών αποθήκευσης σε ένα σχέδιο προϋπολογισμού

μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Reddit

Τσέπη

Οι κορυφές των δεξαμενών είναι σύγχρονες βασικές μόνες. Μπορούν να σας εξοικονομήσουν από τη δυσλειτουργία μιας ντουλάπας όταν φορούν κάτι καθαρό καθώς και μπορεί να κρατήσει το δικό τους ως κομμάτια στρωματοποίησης κάτω από σακάκια καθώς και cardigans. Όταν οι δεξαμενές έχουν ενσωματωμένη υποστήριξη, μπορεί ακόμη και να σας εξοικονομήσουν από την ανάγκη σουτιέν σε μια καυτή καλοκαιρινή ημέρα, περπατώντας τη γραμμή ανάμεσα στην κορυφή της δεξαμενής αποθήκευσης, καθώς και εσώρουχα.

Αυτή η δημοσίευση μπορεί να περιλαμβάνει συνδέσμους θυγατρικών. Δείτε την πολιτική απορρήτου μας.

Έτσι συγκεντρώσαμε τις αγαπημένες μας, φιλικές προς τον προϋπολογισμό αποθηκευτικών δεξαμενών κορυφαίας μάρκας για να σας βοηθήσουν να φανείτε υπέροχα (και να παραμείνετε κομψός).

Καλύτερες κορυφές δεξαμενών αποθήκευσης σε έναν προϋπολογισμό

Trendy Tank Tanks: Express

Όταν πρόκειται για τις κορυφές δεξαμενών αποθήκευσης, αποκαλύψτε απλά φαίνεται να κατανοεί ακριβώς πώς να τις ενημερώνει για να είναι σύμφωνη με την τελευταία τάση. Ψάχνετε για μια επόμενη, διακοσμημένη κορυφή; Θέλετε μια κορυφαία δεξαμενή αποθήκευσης εκτύπωσης ζώων; Ή αναζητώντας μια θεμελιώδη δεξαμενή; Αποκαλύψτε πάντα μια θεμελιώδη κορυφαία δεξαμενή αποθήκευσης BRA BRA BRA στο χρώματα.

Πολύχρωμες κορυφές δεξαμενών αποθήκευσης: Το μυστικό της Βικτώριας

Κανένας πλήρης ξένος για την προσθήκη μιας splash στα εσώρουχα σας, το τέχνασμα της Victoria προσφέρει μια πλήρη ποικιλία από κορυφές δεξαμενών αποθήκευσης. Εάν το γκρίζο σας, καθώς και η μαύρη ντουλάπα μπορεί να χρησιμοποιήσει μια βουτιά του χρώματος, αρχίζει με μια δεξαμενή αποθήκευσης στρωματοποίησης σε μελιτζάνα, τρούφα ή ροζ. Το εξαιρετικά μαλακό βαμβακερό στυλ έχει ένα ενσωματωμένο σουτιέν, φυσικά. Αγοράστε χύμα για την καλύτερη προσφορά – είναι 14,50 δολάρια το καθένα, ή τρία για $ 33.

Ημερήσια αποθήκευση δεξαμενών αποθήκευσης

Όταν πρόκειται για βασικά, ποτέ δεν θα πάτε στραβά με τις επιλογές του χώρου. Μπορούν να πάνε από κάτω από το blazer σας στο γραφείο για να κρατήσουν τη δική τους ως κορυφή στο πάτωμα του χορού. Έτσι Comfy, μπορεί να θέλετε να κοιμηθείτε σε αυτά.

Εκλεπτυσμένες κορυφές δεξαμενών αποθήκευσης: Caslon

Αυτές οι δεξαμενές της μάρκας Nordstrom έχουν μια παχύτερη αίσθηση καθώς και μόνο το ιδανικό ποσό του τέντωμα. Χάρη σε ρυθμιζόμενους ιμάντες, μπορείτε πραγματικά να αλλάξετε την ποσότητα διάσπασης που βγαίνει από το λαιμό της σέσουλα.

Κορυφαίες δεξαμενές αποθήκευσης μιας χρήσης: μόνιμα 21

Μερικές φορές, απλά δεν αισθάνεστε σαν να πλένετε. Σε $ 2,50 ένα ποπ, το απαραίτητο θεμελιώδες cami από μόνιμα 21, μπορείτε να πληρώσετε για να αποθεματοποιήσετε καθώς και πάντα να έχετε ένα φρέσκο ​​στο χέρι. Οι τιμές αρχίζουν να σέρνουν λίγο όταν προσθέτετε στο θεμελιώδες με ένα μακρύτερο σώμα ($ 2,80), καθώς και ένα μέγεθος ($ 3.80), ένα ενσωματωμένο σουτιέν ($ 4.80) ή δαντέλα ($ 5.50). Όποια και αν είναι η περίπτωση, δεν υπάρχει ποτέ μια δικαιολογία για να τελειώσει από αυτούς.

Παρακαλώ αφήστε αυτό το πεδίο Emptyget Cound Budget Fashionista στα εισερχόμενά σας!
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ *

Ελέγξτε το φάκελο Εισερχόμενου ή Spam για να επαληθεύσετε τη συνδρομή σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *