Ανατυπώσεις για το threadless

Το πράγμα για τη βιομηχανία tee είναι ότι οι άνθρωποι συχνά κουράζονται από τα ίδια σχέδια t-shirt, ξανά και ξανά, επομένως πάντα κοιτάζουν για νεώτερα και πιο δροσερά. Ακριβώς αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η χωρίς νήμα παρουσιάζει καθημερινά νέα μπλουζάκια. Αλλά, αν και, όπως είπα, οι άνθρωποι συχνά κουράζονται από τα μπλουζάκια που φορούν, υπάρχουν και μερικά τυχερά tees που δεν ρίχνονται στο τμήμα Old Tees. Αυτά τα tees πιστεύεται ότι είναι απολύτως εκπληκτικά και οι άνθρωποι τους αγαπούν.
Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι τους ζητούν ξανά και ξανά για να εκτυπωθούν. Ας δούμε λοιπόν μερικά από αυτά τα τυχερά tees, εμείς; Αυτή την εβδομάδα, μερικές ανατυπώσεις με εξαιρετικά σχέδια είναι η κορυφή της κορυφής. Έτσι, θα σας παρουσιάσω έξι από τα πιο χαριτωμένα, πιο ευνοϊκά, αγαπημένα και καλύτερα που υπάρχουν. Όπως γνωρίζετε καλά, εμείς, οι ίδιοι, έχουμε μεγάλη εμπειρία στη βιομηχανία σχεδιασμού μπλουζών, οπότε έχουμε το δικαίωμα σε μια γνώμη, λέω.
Το προσωπικό μου fave ανατυπωμένο tee είναι σίγουρο αυτό με την κίτρινη γάτα και τις ρίγες. Αυτό είναι απλά τόσο χαριτωμένο και δεν υπάρχει καμία έκπληξη που έχει ανατυπωθεί και βάλει στον κατάλογο αγαπημένων, έτσι να το πω. Ένα άλλο που μου αρέσει είναι αυτό με το τέρας στο ντουλάπι (ή έτσι το βλέπω). Αλλά αυτό με τις κουκουβάγιες που κάθεται σε κλαδιά δεν απορρίπτονται επίσης.
Επανεκτύπωσε το μπλουζάκι σε τσιμπήματα με νήμα σε νήματα με νήμα σε νήμα
0/5 (0 κριτικές)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *