Φορέστε το τρεις τρόπους: Πάρτε τρεις-χαλαρή Παρασκευή!

Η τρίτη και η τελική δόση της σειράς Wear It Three Ways είναι αφιερωμένη στην πιο ιερή εργάσιμη ημέρα όλων: χαλαρή Παρασκευή. Cha. Ching.

Όπως έχετε δει, αυτό το Blazer μετατοπίζεται απρόσκοπτα από ένα πιο επίσημο, συμβατικό σύνολο σε μια άνοιξη ή το καλοκαίρι χαλαρή εμφάνιση της Παρασκευής. Και, ενώ αυτή η δεξαμενή αποθήκευσης μεταξιού καθώς και το Capri Combo παίρνει το μεγάλο μικτό μοτίβο εκτύπωσης αυτή την άνοιξη, περιορίζοντας τον συνδυασμό σε δύο εκτυπώσεις με τον ίδιο ακριβώς έγχρωμο δίδυμο αποδίδει λίγο για το γραφείο.

Αλλά όπως πάντα, είναι τόσο πολύ να επιλέξετε τι είναι το πιο κατάλληλο για το συγκεκριμένο εργασιακό περιβάλλον σας. Μια αξιοσημείωτη μικτή εμφάνιση εκτύπωσης μπορεί να είναι τόσο πολύ αν το γραφείο σας είναι εξαιρετικά επίσημο και/ή συντηρητικό. Αν συμβαίνει αυτό, απλά πηγαίνετε με το ένα ή το άλλο, επειδή δεν θέλω να είμαι υπεύθυνος εάν το κεφάλι του αφεντικού σας εκρήγνυται όταν περπατάτε στην πόρτα. Αυτό θα ήταν άβολο. Και βρώμικο.

Σακάκι: J. Team (εδώ ή παρόμοια εδώ). Παντελόνια: Ann Taylor; Κορυφή: Ann Taylor; Ζώνη: Ralph Lauren. Παπούτσια: Ann Taylor; Supercalifragilipstick Κολιέ: Kate Spade; Σκουλαρίκια: Kate Spade (παρόμοια εδώ). Βραχιόλι: Ralph Lauren. Παρακολουθήστε: Skagen (παρόμοια εδώ); Πολωνικά: Essie (Φίτζι)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *