Δώστε και το διακόπτη

Δεν ξέρω για σας, αλλά όταν κάνω κλικ σε ένα eBay που παρέχει ένα “εξωτικό κακό μαύρο νεράιδα μικροσκοπικό φόρεμα w / mesh fringes l” Αλλά δεν είναι! Τι συμβαίνει με αυτό? Πρέπει να πάρω τα φτερά ξεχωριστά; Τα φτερά είναι αυτά που το κάνουν “νεράιδα”! Διαφορετικά, είναι απλά εξωτικό, κακό και μαύρο. και απολύτως μίνι. Μην ξεχνάτε το μίνι.

Αυτό συμβαίνει κάθε φορά που νομίζω ότι πρέπει να βγάλω από τα χαρούμενα μικρά τριαντάφυλλα και γατάκια κόσμο που είναι vintage στο eBay στις σύγχρονες καταχωρήσεις ρούχων. Ποια δεν είναι τριαντάφυλλα και γατάκια, όπως μπορείτε να δείτε, αλλά, καλά, εξωτικά, κακά και νεράιδα. Εάν πάρετε τα φτερά ξεχωριστά.

Η παροχή διαδρομών μέχρι τις 11 Αυγούστου, οπότε υπάρχει αρκετός χρόνος για να εντοπίσετε το δικό σας σύνολο κακών φτερωτών νεράιδων, αν είστε τόσο κεκλιμένοι. Επίσης, η Lister υπόσχεται ότι “αυτή η εντολή αυτή την άντληση και το racy … θα έχουν όλα τα αρσενικά αρπακτικά ζώα σκοντάφτουν και θα λαχτάρα πάνω σου”. Προσωπικά, προσπαθώ να κρατήσω τους άνδρες αρπακτικούς (καθώς και τα θηλυκά) μακριά, μακριά από μένα, αλλά hey, δεν πρόκειται να κρίνω τον τρόπο ζωής σας. Ειδικά όχι αν περιλαμβάνει φτερά. Δεν είμαι σίγουρος τι σημαίνει “tacy” εδώ – υποθέτω ότι είναι ένα τυπογραφικό λάθος για “νόστιμο”. Είμαι πολύ σίγουρος ότι δεν έχει τίποτα να κάνει με αυτό.

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Όπως η φόρτωση …

Σχετιζομαι με

Δεν έχει σκαφών! 18 Μαΐου 2006
Ένας επισκέπτης Rant στο “Γιατί τα vintage μοτίβα είναι τόσο ακριβά;” 17 Ιουλίου 2008With 116 σχόλια
Moths στο τσέπη [ΠΡΟΣΟΧΗ: Μακρά εισάγετε] 2 Ιουλίου 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *