Η Δούκισσα σε Cropped Παντελόνια & Polka Dots για επίσκεψη στο Sunshine σπίτι

Η Δούκισσα φόρεσε νέα χωρίζει για μια προηγουμένως αιφνιδιαστικά εμπλοκή σήμερα.

Ήταν επίσκεψη Sunshine σπίτι τα παιδιά και την ανάπτυξη Νέων Κέντρο.

Ένα σύντομο βίντεο της Κέιτ φτάσουν μοιράζονται Rebecca English στο Twitter.

Η Δούκισσα ήταν εκεί για να μάθουν για την οικογένεια νοσοκόμα εταιρική σχέση, μια πρωτοβουλία την υποστήριξη των νέων μητέρων.

Περισσότερα από την ιστορία Λαϊκή:

Το εθελοντικό πρόγραμμα επισκέψεων στο σπίτι για πρώτη φορά οι γονείς – ηλικίας 24 και κάτω – συνδέσμους γονέων με ειδικά εκπαιδευμένο οικογένεια νοσοκόμα που επισκέπτεται τακτικά, από την αρχή της εγκυμοσύνης μέχρι το παιδί τους είναι 2.

Το πρόγραμμα διευθύνεται από Νοσοκομείο Evelina Λονδίνο για παιδιά, ένα από τα patronages Κέιτ. Παρακάτω βλέπετε τα Δούκισσα μιλάει με Ailsa Swarbrick, διευθυντής της οικογένειας νοσοκόμα εταιρικής σχέσης.

Εκτός από την παροχή στήριξης για πρώτη φορά μητέρες, η συνεργασία συμβάλλει στη βελτίωση της ανάπτυξης των παιδιών και τη γενική υγεία. Kate συνάντησε προσωπικό και οι μητέρες που έχουν περάσει από το πρόγραμμα.

Και ακούσει για τις εμπειρίες τους με την εταιρική σχέση.

Εδώ είναι με Amina Dean και την κόρη της, Ramira, που είναι τριών ετών. Η κα Dean έλαβε υποστήριξη από την ομάδα FNP κατά τα δύο πρώτα χρόνια της ζωής Ramira του.

Από την ιστορία του Εβελίνα Λονδίνου σχετικά με τη σημερινή δέσμευση, αναφέροντας Amina Dean:

«Η Δούκισσα ήταν υπέροχη και κάτω στη γη. Ήταν πολύ ενδιαφέρονται για Ramira και ζήτησε πολλές ερωτήσεις σχετικά με την υποστήριξη που έλαβα από την ομάδα Εβελίνα Λονδίνου FNP και φαινόταν πολύ εντυπωσιασμένος από την υπηρεσία.

«Όταν ήμουν έγκυος με Ramira, η νοσοκόμα μου Debbie βοήθησε να βρει κατάλληλη κατοικία. Όταν Ramira γεννήθηκε που θα μας επισκέπτονται τακτικά και παρακολούθησε μαθήματα μαζί στο κέντρο των τοπικών παιδιών μου. Debbie συνεχώς εκεί για Ramira και μένα. Αισθάνομαι πολύ ευγνώμων για την υποστήριξη που έχω λάβει από την ομάδα Εβελίνα Λονδίνου FNP. Αυτό μου έδωσε την αυτοπεποίθηση και τη γνώση να είναι μια ακόμα καλύτερη μητρική.»

Ένα σύντομο βίντεο από κοινού από το παλάτι.

Νομίζω Kate έδινε λίγο Ramira ένα γαργάλημα.

Η πρωτοβουλία προσφέρεται σε περίπου 70 κοινότητες στην Αγγλία. Εκτός από τις εποπτικές αρχές νοσοκόμα, υπάρχουν και οικογενειακές νοσηλευτές και το προσωπικό υποστήριξης της ποιότητας.

Καθώς έφευγε η Δούκισσα παρουσιάστηκε με ένα μπουκέτο από τέσσερις-year-old Oliver, φαίνεται εδώ με τη μητέρα του, Χλόη Koroma.

Chloe Koroma συμμερίζεται επίσης τις σκέψεις για την εμπειρία της με το FNP. Επιπλέον, μέσω αυτής της ιστορίας Belfast Telegraph (αναφέροντας Ms.Koroma):

«Έχω biopolar και μετά την εγκυμοσύνη υπέφερα από κατάθλιψη μετά τον τοκετό, ώστε πραγματικά εκτίμησα την υποστήριξή της. Χρησιμοποιώ πλέον την υπηρεσία, αλλά είμαι ακόμα σε επαφή με την Debbie καθώς ήταν ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου.»

Η Δούκισσα, Oliver, και η μητέρα του.

Το κομμάτι Μπέλφαστ Telegraph αναφέρει επίσης ότι «η πλήρης απασχόληση μητέρα είπε αργότερα:«Ήταν υπέροχη συνάντηση η δούκισσα. Ρώτησε πόσο χρονών Oliver είναι και ό, τι το ποδόσφαιρο φανέλα που φορούσε. Είπε ότι τα παιδιά μεγαλώνουν τόσο γρήγορα και δεν μπορεί να πιστέψει ο Γιώργος είναι έξι ήδη.»

Τώρα για το βλέμμα μας σε ό, τι φορούσε η Δούκισσα για τη σημερινή εμπλοκή.

Ήταν σε ένα πουκάμισο που φαίνεται να είναι από Εξοπλισμού, της ετικέτας Slim Υπογραφή μεταξωτό πουκάμισο ($ 280).

Κατασκευασμένη από 100% υλικό μετάξι, το πουκάμισο περιγράφεται ως ελαφρώς τοποθετηθεί. Διαθέτει μπροστινό κουμπί, διπλό τσέπες στο στήθος και μια σούρα κουτί στο κέντρο πίσω. Είναι διαθέσιμο σε εξοπλισμό, καθώς επίσης και στο Bloomingdale, μαζί με Περιστροφή και Shopbop. Πολλές ευχαριστίες για την Mail on-line της Caroline Parr για αναγνώριση μπλούζα της, καθώς και Mallory Μπόουλινγκ. Μοιραζόμαστε πολλές επιλογές RepliKate στη σελίδα Μπλουζάκια RepliKate μας εδώ.

παντελόνια Κέιτ φαίνεται να είναι από Zara. Στη σελίδα του προϊόντος Μεγάλη Βρετανία, το στοιχείο απλά κάλεσε Culottes (£ 29,99)? στην περιοχή των ΗΠΑ, το όνομα του στοιχείου είναι υψηλής μεσάτο παντελόνι ($ 49.90).

Η ευρεία πόδι στιλ έχει ένα αόρατο φερμουάρ πλευρά και είναι κατασκευασμένο από 100% πολυεστερικό ύφασμα. Η μία διάκριση που μπορεί να δει μεταξύ των μορφών που εμφανίζονται στις δύο τοποθεσίες: το φερμουάρ στην περιοχή του Ηνωμένου Βασιλείου και παντελόνια Κέιτ είναι στο αριστερό? στο πλάνο προϊόν των ΗΠΑ είναι στα δεξιά. Ευχαριστούμε για την Rachael των Cambridge μαμάδες για την αναγνώριση της από παντελόνες Κέιτ? Rachael τους αναγνωρίζεται αμέσως, γιατί έχει ένα ζευγάρι!

Σκέψεις για τη σημερινή εμφάνιση της στήλης Telegraph Bethan του Holt:

Πριν από δύο χρόνια, δεν θα έχουν αλιευθεί η Δούκισσα του Cambridge νεκρός σε παντελονιών, εκτός για ένα κοκαλιάρικο τζιν. Το βλέμμα της ήταν όλα τα φαρδιές midi φορέματα, κομψό βάρδιες και απότομη pencil φούστες. Εμφανίστηκε να έχουν υιοθετήσει την πολιτική της Βασίλισσας μόνο φορώντας παντελόνι για ντυμένος κάτω περιπτώσεις – και ακόμα και τότε κόλλησε σε ένα ασφαλές σχήμα.

Τώρα, όμως, είναι να καταστεί η σιλουέτα του παντελονιού της εποχής της κατέχουν. Στην πραγματικότητα, την τελευταία appea ματιάRs να έχουν moodboarded απευθείας από μερικές από τις πιο σημαντικές πασαρέλες της σεζόν.

Η Δούκισσας Αξεσουάρ με τις αντλίες σουέτι του Gianvito Rossi ‘Piper.

Το Black Suede Style διαθέτει ένα πτέρνα 3,5 “και αυτό που ονομάζεται” σοβαρό πινακισμένο toe “, στην περιγραφή του προϊόντος στο Theresa μου ($ 695). Το παπούτσι προσφέρεται επίσης στο Net-A-Porter σε πολύ περιορισμένα μεγέθη.

Είδαμε τα σκουλαρίκια Kate φορούσαν για τη δέσμευση της περασμένης εβδομάδας που παρουσιάζουν την πλάτη στον κήπο της φύσης στο RHS Wisley. Παρακάτω τα βλέπετε ως φθαρμένα την περασμένη εβδομάδα.

Ενημέρωσα την ένδειξη της περασμένης εβδομάδας για να πω ότι μετά από να εξετάσω περισσότερες φωτογραφίες, ήμουν κλίνει προς το γεγονός ότι ήταν το ζεύγος αξεσουάρ όσο το δυνατόν περισσότερο, αλλά δεν είμαι 100% πεπεισμένος ότι συμβαίνει αυτό. (Δεν είμαι σίγουρος ότι αυτό θα επιλυθεί ποτέ στο μυαλό μου εκτός αν πάρουμε μια άλλη εικόνα που τις δείχνει σαφώς από άλλη γωνία.)

Μια ακόμα φωτογραφία της δουλειάς από τη σημερινή δέσμευση.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Επίσης σήμερα, τα νέα της νίκης γλυπτικής που επιλέχθηκε για το RHS Wisley, μέρος ενός διαγωνισμού σχεδιασμού Kate και η βασιλική κηπευτική κοινωνία έκανε σε συνεργασία με το πρόγραμμα BBC των παιδιών, Blue Peter. Παρακάτω, η Δούκισσα και η Τζέσικα, του οποίου ο σχεδιασμός ήταν ο νικητής.

Εδώ βλέπετε την Kate με Ben Brace από το RHS (L) και George Hassall (R), κοιτάζοντας τις καταχωρήσεις για το διαγωνισμό.

Η Kate με την Jessica και άλλους έφηβους μπροστά από το νεόκτιστο γλυπτό, το οποίο είναι κατασκευασμένο από ξύλο και ανακυκλωμένο μέταλλο και διαθέτει μεγάλα φτερά πεταλούδας.

Στη φωτογραφία που κυκλοφόρησε σήμερα από το Kensington Palace, η Δούκισσας φοράει το φόρεμα LK Bennett ‘Madison’. Πιο πρόσφατα είδαμε την Kate φορώντας το frock στον αγώνα του πόλο του Ιουλίου.

Μια υπενθύμιση ότι θα δούμε τόσο την Kate όσο και τον William την επόμενη Πέμπτη στην Birkenhead, όπου θα παρακολουθήσουν την τελετή ονομασίας του νέου πολικού ερευνητικού πλοίου του Ηνωμένου Βασιλείου, το RRS Sir David Attenborough.

ΒΙΝΤΕΟ:

Το βίντεο του Royal Family Channel τρέχει περίπου στις 2:30.

Και εδώ είναι ένα βίντεο Kensington Palace που είναι περίπου 40 δευτερόλεπτα.

Σύνδεση:

Διαβάστε την ιστορία του Evelina του Λονδίνου για την εμπλοκή εδώ

Το κομμάτι του ημερήσιου ταχυδρομείου είναι εδώ. Το άρθρο του τηλεγράφου του Μπέλφαστ είναι εδώ. Μια ρητή ιστορία είναι εδώ

Η ιστορία ανθρώπων του Simon Perry είναι εδώ. ένα γεια! κομμάτι είναι εδώ. Μια προβολή παρουσίασης Popsugar είναι εδώ. Η ιστορία της μόδας του Telegraph είναι εδώ. Το Fug Girls Slideshow είναι εδώ

90

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *