Μια νέα προσθήκη στη γραμμή Fav Skincare (Sponsored)

Μοιραστείτε

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Reddit

Τσέπη

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να αποτελείται από συνδέσμους θυγατρικών. Δείτε την πολιτική απορρήτου μας.

Κυρίες, είμαι ένας πρεσβευτής της Skincare Roc, πράγμα που σημαίνει ότι είμαι αποζημιωθώ για να μοιραστώ τις εμπειρίες μου με τα προϊόντα roc. Βεβαιωθείτε ότι όλες οι απόψεις είναι δικές μου.

Έχω χρησιμοποιήσει προϊόντα roc για πολύ περισσότερο από ένα χρόνο τώρα και τα αποτελέσματα είναι φανταστικά. Το δέρμα μου είναι πιο ομαλό και φωτεινότερο, μέχρι το σημείο όπου βγαίνω έξω χωρίς μακιγιάζ σε τακτική βάση. Με την ευκαιρία, μόλις γύρισα 44 και θυμάμαι σαφώς την ημέρα που αισθάνθηκα για πρώτη φορά το άγχος πάνω από τη γήρανση του δέρματος. Θα μοιραστώ αυτή τη μικρή ιστορία, καθώς και την καθημερινή μου περιποίηση της επιδερμίδας, μια εικόνα μου χωρίς μακιγιάζ, και το νέο προϊόν είμαι ενθουσιασμένος.

Το πρώτο μου frakout

Ήταν πριν από 16 χρόνια. Ίσως είχατε μια παρόμοια εμπειρία: κοίταξα στον καθρέφτη και είδε τις σκιές που δεν ήταν εκεί πριν. Σίγουρα το υπερβαίνουν εκείνη τη στιγμή, αλλά το μόνο που θα μπορούσα να δω ήταν μίλια από ρυτίδες μέτωπο και ένα μέλλον γεμάτο με ένα ακούσια φρυγανισμένο φρύδι. Έτσι, ναι, ήμουν δραματικός. Ήμουν μόνο 28, απλά ένα παιδί!

Το σημείο μου στην κοινή χρήση είναι ότι έχω εξετάσει ότι προωθεί μια πολύ πιο ώριμη προοπτική προς τη γήρανση. Τότε, πειραματίσαμε με όλα τα είδη προϊόντων. Οι περισσότεροι από αυτούς αισθάνθηκαν ακαθάριστες και παραγόμενες μηδενικές αλλαγές. Αυτές τις μέρες, έχω διαφορετικά πρότυπα.

Μπορεί να ξέρετε ότι πιστεύω ότι τα καλύτερα προϊόντα προσφυγής είναι αυτά που ενισχύουν την εμπιστοσύνη σας. Επειδή το συναίσθημα είναι όμορφο.

Τα προϊόντα κατά της γήρανσης, ειδικότερα, δεν εργάζονται κατά τη διάρκεια της νύχτας – αλλά πρέπει να κάνουν κάτι βραχυπρόθεσμα για να τους κρατήσουν δεσμευμένοι γι ‘αυτούς. Έχω χρησιμοποιήσει πολλά προϊόντα, που κυμαίνονται από χαμηλό κόστος έως ακριβό. Και είμαι αφοσιωμένος στο roc ως ένα εμπορικό σήμα επειδή τα προϊόντα εφαρμόζουν καλά, αισθάνονται μεταξένια, μυρίζουν καλά και ασφαλίζουν το δέρμα μου και το φράγμα υγρασίας του δέρματος από τον ήλιο και άλλες επιβλαβείς δυνάμεις. Ω, και κάνουν το δέρμα μου να φαίνεται νεότερος.

Εντάξει, έτσι αυτό είμαι με κανένα μακιγιάζ. Το πήρα μόνο ιδανικό τώρα (12 Μαΐου) ενώ γράφω αυτή τη θέση, στο αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια μιας οδού. Και όχι, δεν οδήγησα! Έκανα κολλήσει σε μια καταιγίδα όμως, η οποία ελπίζουμε ότι εξηγεί τα μαλλιά :).

Το καθημερινό σχήμα περιποίησης της επιδερμίδας ενός 40-κάτι

Εδώ είναι το Go-To Skincare Regimen.

Το πρωί

ROC Max Resurfacing Cleanser: Μου αρέσει αυτό το καθημερινό καθαριστικό ως ήπιο απολέπιο. Είναι απαλό κατά τη γνώμη μου και αφήνει το πρόσωπό μου να αισθάνεται πραγματικά καθαρό.

ROC® MULTO CORREXION® 5 σε 1 ημερήσια ενυδατική κρέμα με SPF 30: Αυτή είναι η καθημερινή μου πρέπει να έχει, ενυδατική κρέμα και αντηλιακό σε ένα. Λειτουργεί σε σταθερότητα, αποχρωματισμό και, φυσικά, λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Έχω παρατηρήσει πραγματικά τη βελτίωση της φωτεινότητας και ακόμη και τον τόνο.

Το απόγευμα

ROC Max Resurfacing Cleanser: YEP, το χρησιμοποιώ και το βράδυ.

ROC® MULTI CORREXION® 5 σε 1 Κρέμα Νυχτερινής Κρέας: Αυτή είναι μια πλουσιότερη έκδοση του Moisturizer της ημέρας κατά τη γνώμη μου. Αυτό που εκτιμώ είναι ότι εξακολουθεί να αισθάνεται φως και απορροφά γρήγορα, ενώ ενυδατώνεται ταυτόχρονα.

Αναμειγνύω και σε άλλα προϊόντα ROC, όπως και η κρέμα ματιών Retinol Correxion, πολύ.

Νέα προσθήκη στη σειρά ROC

Υπάρχει ένα νέο μέλος της οικογένειας πολλαπλών συσπειρωμάτων και είναι το Multi Correxion® 5 σε 1 στήθος, λαιμό και κρέμα προσώπου με αντηλιακό ευρύ φάσμα SPF 30. Αρχικά, σκέφτηκα ότι ήταν μια νυχτερινή κρέμα, επειδή έχει μια παχύτερη αίσθηση από την καθημερινή Ενυδατική κρέμα. Αλλά όπως το άλλο “5 σε 1” προϊόντα, αυτό συμβαίνει καλά και απορροφά γρήγορα.

Έχω χρησιμοποιήσει αυτό για περίπου δύο εβδομάδες. Και φυσικά δεν θα περίμενα τίποτα διαφορετικό, αλλά κρατά το δέρμα μου να αισθάνεται απαλή και λεία.

Ένα άλλο πράγμα που θα επισημάνω είναι αυτό. Είμαι ενοχλημένος από τα σούπερ ειδικά προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας, όπως η κρέμα προσώπου δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στα μάτια σας και την κρέμα του λαιμού σας δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο πρόσωπό σας. Κάποια μέρα θα έχουμε μάρκες που μας πωλούν την ιδανική κρέμα ματιών και την αριστερή κρέμα ματιών, ξέρετε;

Ένα άλλο πλεονέκτημα για το νέο προϊόν πολλαπλών συστατικών είναι ότι είναι κάπως κάθε σκοπό. Χρησιμοποιήστε το στο στήθος, το λαιμό και το πρόσωπό σας.

Παρακαλώ αφήστε αυτό το πεδίο Emptyget Buans Fullista στα εισερχόμενά σας!
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ *

Ελέγξτε το φάκελο Εισερχόμενου ή Spam για να επιβεβαιώσετε τη συνδρομή σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *