4 τρόποι σε φόρεμα όπως ένα A-Lister

μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Reddit

Τσέπη

Μπορείτε να πετύχετε στυλ υψηλής ποιότητας χωρίς να σπάσετε την τράπεζα. Το απαραίτητο να κοιτάζετε σαν ένα αστέρι δεν ανακαλύπτεται σε πολλές ετικέτες σχεδιαστών, ωστόσο ακριβώς πώς φοράτε ένα στοιχείο. Ακριβώς εδώ είναι τέσσερις συμβουλές που οι διασημότητες (ή μάλλον, οι στυλίισοί τους) χρησιμοποιούν για να παράγουν το αστέρι τους.

Αυτή η δημοσίευση μπορεί να περιλαμβάνει συνδέσμους θυγατρικών. Δείτε την πολιτική απορρήτου μας.

Πώς να το κάνετε σαν μια διασημότητα

Αξεσουάρ στο Hilthe Essential για να ντύσετε σαν ένα αστέρι είναι να πάτε ένα βήμα περισσότερο από ό, τι θα πάτε συνήθως στο τμήμα αξεσουάρ. Για παράδειγμα, εάν συνήθως φοράτε ένα καρφίτσα ή καρφίτσα, φορέστε δύο ή τρία. Εάν φοράτε μόνο τακούνια δύο ιντσών, μια μέρα το κλωτσάει σε ένα ζευγάρι τριών-ίντερς. Για παράδειγμα, μία από τις πιο καυτές τάσεις για πτώση / χειμώνα 2005 είναι το σφαιρίδιο κολιέ. Τυπικό στυλίστας φορούν μόνο ένα κολιέ. Ένα αστέρι θα προσθέσει τουλάχιστον ένα πολύ πιο κολιέ – δυνητικά σε ένα αντίθετο χρώμα. Ανακαλύψτε τα αξεσουάρ “διασημότητας που μοιάζουν” για τις τιμές του προϋπολογισμού σε μέρη όπως ο στόχος, ο Macy’s, η Νέα Υόρκη και η εταιρεία, καθώς και η Claire’s για λιγότερο από είκοσι δολάρια. Ένα φανταστικό ζευγάρι γυαλιών ηλίου είναι μια πιο σημαντική προσθήκη στη στολή σας.

Πάρτε τις εποχές θα πρέπει να έχουν την Bagtop την κοιτάξτε με την πιο καυτή τσάντα. Οι εταιρείες αξεσουάρ όπως η διαφημιστική εκστρατεία καθώς και η BESSO κάνουν τις “εμπνευσμένες” εκδόσεις των εξέχοντα στυλ σακούλας, χρησιμοποιώντας υψηλό υψηλής ποιότητας δέρμα, για πολύ χαμηλότερα $ 200. Αυτές οι τσάντες είναι υψηλής ποιότητας αντίγραφα στο στυλ της ετικέτας Hot Designer, ωστόσο δεν ασκούν ασφαλιστική αξίωση από τον σχεδιαστή ή την εταιρεία του σχεδιαστή. Κοιτάξτε τα περιοδικά όπως η εβδομαδιαία, η Marie Claire, το παζάρι, καθώς και η ζωή και το στυλ τακτικό για το σέσουλα στην καυτή νέα τσάντα αστέρι.

Αναμείξτε καθώς και το Matsplay Αντικατάσταση την επιθυμία να φορέσετε έναν σχεδιαστή από το κεφάλι στο δάκτυλο. Τα διασημότητες αναμειγνύονται καθώς και να ταιριάζουν με τους σχεδιαστές τους. Δεν έχετε δει την Jessica Simpson στο Sweatsuit της Wal-Mart-Esque, κρατώντας μια υπέροχη τσάντα Marc Jacobs καθώς και φορώντας φανταστικά παπούτσια; Να είστε σαν η Jessica καθώς και ρίξτε σε μερικά τσιπ και πιπέρι τζιν κοπεί τζιν με ένα La Redoute κορυφή, καθώς και το Strut κομψά γύρω από το φανταχτερό σου Manolos. Αναζητήστε τα δαπανηρά κομμάτια σας, όπως το Manolo Blahniks, στο eBay. Η ηλεκτρονική “αγορά ψύλλων” είναι μια φανταστική τοποθεσία για να σκοράρει στοιχεία υψηλής μόδας κάτω από την τιμή λιανικής πώλησης. (Να είστε προσεκτικοί από knockoffs, όμως.)

Κάντε το Fitin αυτό “από το ράφι, στην πλάτη μου” αγοράζοντας τον πολιτισμό, η σημασία των προσαρμοσμένων ενδυμάτων έχει χαθεί. Τα αστέρια όπως η Oprah φαίνεται τόσο υπέροχα από τότε που τα ρούχα τους είναι προσαρμοσμένα. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να είστε δισεκατομμυριούχος για να έχετε τα ρούχα σας προσαρμοσμένα: απλά κατευθυνθείτε προς τα περιφερειακά στεγνοκαθαριστήρια σας. Τα περισσότερα καθαριστικά έχουν ένα tailor στο προσωπικό. Εκτός από τα καταστήματα όπως η δημοκρατία της Μπανάνας καθώς και η Saks Fifth Avenue προσφέρουν εντελώς δωρεάν προσαρμογή σε αντικείμενα πλήρους τιμής.

Παρακαλώ αφήστε αυτό το πεδίο Emptyget Cound Budget Fashionista στα εισερχόμενά σας!
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ *

Ελέγξτε το φάκελο Εισερχόμενου ή Spam για να επαληθεύσετε τη συνδρομή σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *