Ανασκόπηση προϊόντος: μακιγιάζ ορυκτών σε ένα σχέδιο προϋπολογισμού

Μοιραστείτε

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Reddit

Τσέπη

Αυτή η δημοσίευση μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών. Δείτε την πολιτική απορρήτου μας.

Ας κάνουμε ένα ταξίδι με τις ορυκτές προσφορές μακιγιάζ από το διάδρομο ομορφιάς του φαρμάκου!

Οι έμποροι μακιγιάζ είναι καταλαβαίνω λαοί. Όταν τα γυμνά ορυκτά να ξεσπάσουν τα χρόνια της σκηνής πίσω με το φημισμένο ίδρυμα ορυκτών μακιγιάζ, όλα τα κύρια μάρκες μακιγιάζ ακολουθούσαν το κοστούμι. Ενώ η διαφημιστική εκστρατεία έχει πεθάνει κάπως πάνω από τα τελευταία χρόνια, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλές επιλογές που πρέπει να είμαστε για όποιον προτιμά σε κονιοποιημένες μορφές μακιγιάζ.

Ορυκτό μακιγιάζ καθώς και τα οφέλη της

Τι είναι το ορυκτό μακιγιάζ ούτως ή άλλως; Εδώ είναι η σέσουλα: ορυκτό μακιγιάζ είναι κατασκευασμένο από φυσικά, λεπτώς αλεσμένα φυσικά ορυκτά – ειδικά, οξείδια σιδήρου, τάλκη, οξείδιο ψευδαργύρου, καθώς και διοξείδιο του τιτανίου, σύμφωνα με το WebMD.

Το πιο σημαντικό, ορυκτό μακιγιάζ δεν περιέχει έλαια κουρτίνα ή ερεθιστικά αρώματα, πράγμα που σημαίνει ότι είναι συχνά ένας πολύ καλύτερος αγώνας για ευαίσθητο δέρμα. Επίσης, πολλοί από αυτούς τους κονιοποιημένους τύπους φαίνονται πιο φυσικοί από το υγρό μακιγιάζ, ωστόσο εξακολουθούν να παρέχουν την πλήρη προστασία για όσους την απαίτησαν.

Ορισμένες συνταγοποιήσεις έχουν επίσης SPF. Ωστόσο, καθώς επισημαίνει το WebMD, αυτό μπορεί να είναι ένα δύσκολο όφελος. Μπορείτε να απαίτηση να εφαρμόσετε ένα μεγάλο μακιγιάζ για να πάρετε το πλήρες SPF όπως επισημαίνεται. Εάν τείνετε να φορέσετε ελαφρά το θεμέλιο, είναι έξυπνο να συνεχίσετε να εφαρμόζετε το ρουτίνα αντηλιακό σας κάτω από την ορυκτοποιημένη φόρμουλα σας.

Ορυκτό μακιγιάζ από τον στόχο

L’Oreal Paris True αγώνα χαλαρή σκόνη

Έχω χρησιμοποιήσει το True Match Liquid Product πριν, ωστόσο ποτέ δεν ποτέ η σκόνη. Έρχεται με το δικό του βούρτσα, το οποίο είναι ένα ωραίο perk (υποθέτοντας ότι η βούρτσα είναι υψηλή ποιότητα). Είναι επίσης διαμορφωμένο με pro ρετινόλη Α, βιταμίνη C, καθώς και SPF 17.

Αυτός ο τύπος διαθέτει βαθμολογία τεσσάρων αστέρων από 222 κριτικές πελατών, με υψηλά σημάδια για αξία καθώς και ποιότητα.

Το κόστος είναι $ 11.99 για 0.35 oz. Αγοράστε το εδώ.

Ορυκτά ορυκτόνα

Neutrogena Mineral Sheer, $ 11.99 για .18 Ουγγιές: Απλά Δοκίμασε το Ίδρυμα Σκόνης εδώ, στο “Φως προς ουδέτερο”, καθώς και είχε μεγάλες ελπίδες από τότε που γενικά αγαπώ τα προϊόντα ουδετίας. Το δοχείο είναι ιδιοφυΐα-σκόνη καθώς και το εφαρμοστικό πινέλο σε ένα βολικό κομμάτι – αλλά τα αποτελέσματα; Ακριβώς έτσι. Το χρώμα που αναμειγνύεται πρόστιμο, ωστόσο δεν κάλυπτε τόσο εντελώς ή παραμονή στην τοποθεσία καθώς και στη Sonia Kashuk.

Yay ή nay: Για τα χρήματα, ένα nay-λειτουργούσε περισσότερο ως δοξασμένη σκόνη προσώπου από ένα πραγματικό θεμέλιο.

Η Jane είναι καθαρά ορυκτά, $ 6,99 για .18 Ουγγιές :: Και πάλι, μόνο το θεμέλιο σκόνης, αυτή τη φορά “άχρωμο”. Εκτός από και πάλι, φανταστικό δοχείο (αυτή τη φορά με ρουφηξιά αντί για βούρτσα), η οποία έδωσε πολύ καλύτερη προστασία από την ουδετερογενή. Όντας ότι πηγαίνει σχεδόν σαν μια πιεσμένη σκόνη, το χρησιμοποιώ πραγματικά για να καλύψω λαμπερά σημεία – αλλά ως ορυκτό θεμέλιο; Είναι απλώς εντάξει. Ήνα ή nay;: Είναι φθηνό, οπότε θα το δώσω ένα ναι για οικονομική προσιτότητα, ωστόσο είμαι στο φράκτη για την ποιότητα.

Μια λέξη της προσοχής: Ενώ μετάλλευμα makeup είναι φανταστικό από την άποψη ότι είναι φυσικό, καθώς και πιο εύκολο να ταιριάζει για το χρώμα, θα πρέπει να σημειωθεί ότι μπορεί να είναι ξήρανση στο δέρμα, το οποίο δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη για όσους από εμάς πάνω από 30. Η σκόνη ορυκτών δεν εγκαθίσταται σε γραμμές λίγο πιο εύκολα, όπως καλά. Σκέψεις μου? Αν μη τι άλλο, είναι μια φανταστική επιλογή για το καλοκαίρι, ειδικά για όσους από εμάς σε απευθείας σύνδεση σε υγρές περιοχές, όπου η υγρό ίδρυμα φαίνεται μόνο ένα κομμάτι, καθώς και βαρύ.

Παρακαλώ αφήστε αυτό το πεδίο Emptyget Cound Budget Fashionista στα εισερχόμενά σας!
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ *

Ελέγξτε το φάκελο Εισερχόμενου ή Spam για να επαληθεύσετε τη συνδρομή σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *