Τριλογία λευκής θήκης, Μέρος ΙΙ: Συμβατικό

Φόρεμα: Zara (παρόμοια εδώ και εδώ) | Σακάκι: μάνγκο | Παπούτσια: ASOS (παρόμοια εδώ, εδώ, καθώς και εδώ) | Κολιέ: c/o t+j στυλ (παρόμοια εδώ) | Δαχτυλίδια: c/o Henri Bendel | Γυαλιά ηλίου: Nina Ricci (παρόμοια εδώ) Πολωνικά: Essie (Lollipop) Lip: Stila (φλογερό)

Σήμερα είναι τα πολύ πιο παραδοσιακά ρούχα εργασίας που χειρίζονται το φόρεμα λευκού θηκαριού, όπως το χρησιμοποίησα για συναντήσεις μόλις πρόσφατα στη Βαρκελώνη. Ενώ πήγα μονοχρωματικά καθώς και το ζευγάρι με αυτό το λευκό σακάκι από το μάνγκο (που αγαπώ), ένα λευκό φόρεμα θήκης είναι ένας απίστευτος καμβάς για λαμπερά χρωματιστά και/ή μοτίβα blazers ή ακόμα και ισχυρά κοσμήματα. Η παραπάνω εμφάνιση βρίσκεται σε έντονη αντίθεση με το χαλαρό ζευγάρωμα χθες με ένα συνδεδεμένο πουκάμισο Gingham, καθώς και λευκά δερμάτινα δερμάτινα birkenstocks, καθώς και (ελπίζουμε) δείχνει ακριβώς πόσο ευρύτατα είναι οι επιλογές σας στο στυλ αυτό το φανταστικό βασικό.

Μετά από τις χαλαρές και συμβατικές αναλήψεις, τελειώνω τη σειρά τριών μερών Mañana με τη μέθοδο που μεταφέρθηκα σε αυτό το φόρεμα για τα κοκτέιλ μετά τα πέντε. Τα λέμε πίσω εδώ αύριο! Φέρτε ένα μαρτίνι … ή μια φιάλη ουίσκι bootleg. Ό, τι κάνει η τεχνική για εσάς.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Η πρόσθετη έκπτωση 40% της J. Crew είναι γελοία καλή. Ελέγξτε τις επιλογές πώλησης εδώ.

Το JavaScript είναι επί του παρόντος απενεργοποιημένο σε αυτό το πρόγραμμα περιήγησης. Επανενεργοποιήστε το για να δείτε αυτό το περιεχόμενο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *