Σύσταση: Πλατφόρμα Tshirt Cotton Bureau για μινιμαλιστική στυλ

Πώληση των στυλ σας – Πλατφόρμα Tshirt Bureau Bureau
Ήθελα να δημοσιεύσω για το Cotton Bureau εδώ και πολύ καιρό από τότε που συμμορφώνω μαζί τους στο Twitter, καθώς πάντα δημοσιεύουν μινιμαλιστικά στυλ πουκάμισα που θα φορέσω οποτεδήποτε, οπουδήποτε. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει μια εκτύπωση που δεν μου αρέσει. Ακριβώς πολλά που επιθυμώ θα μπορούσα να ανακαλύψω ευκολότερα στα περιφερειακά μας καταστήματα. Θα προτιμούσα να προσφέρω χρήματα σε ανεξάρτητους σχεδιαστές καθώς και σε γραμμή μπλουζάκια από τους τεράστιους λιανοπωλητές που αμοιβούν 30 δολάρια για ανόητες εκτυπώσεις μίμας. Θα προτιμούσα να έχω κάτι μοναδικό, εξαιρετικό ποιότητας, περιορισμένη έκδοση ρούχων για την τιμή, ενώ τα κίνητρα καθώς και υποστηρίζοντας τον καλλιτέχνη γραφικών.
Αλλά, ας αρχίσουμε με την αρχή: Το Cotton Bureau είναι μια πλατφόρμα για τα μπλουζάκια που πωλούν. Όλα ξεκίνησαν με ένα στούντιο στυλ που εξελίχθηκε σε στυλ ιστού καθώς και γειτονιά Tee Shirts Store που ονομάζεται United Pixelworkers. Τώρα υπάρχουν τέσσερα άτομα πίσω από το έργο: Jay Fanelli, με αμοιβή χρωμάτων, σχημάτων, καθώς και γράμματα. Nathan Peretic, με την αμοιβή του κώδικα front-end, λειτουργίες. Το Matthew Chambers είναι το σημαντικότερο μέλος της ομάδας της ιστοσελίδας, ο μόνος που εμπιστεύτηκε να αγγίξει τη βάση δεδομένων. Εκτός από το τελευταίο, ωστόσο, όχι λιγότερο σημαντικό, η Sara Gardinier, ο επικεφαλής της εκπλήρωσης του Cotton Bureau, καθώς και η εξυπηρέτηση πελατών.
Βασικά, οι σχεδιαστές κερδίζουν χρήματα που πωλούν τα στυλ τους σε μπλουζάκια, οι άνθρωποι πίσω από το Cotton Bureau κερδίζουν χρήματα, καθώς και οι πελάτες παίρνουν κάποια μπλουζάκια με kick-ass πουθενά αλλού, αφού κάθε εκτύπωση επιλέγεται προσεκτικά το χέρι από την ομάδα.
Έτσι, αν είστε μινιμαλιστικός σχεδιαστής πουκάμισα, το Cotton Bureau είναι η πλατφόρμα σας, μια γειτονιά που χρηματοδοτείται από το πλήθος για την ποιότητα, την περιορισμένη έκδοση.
Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα, τα πιο σημαντικά σχέδια. Αυτές είναι μόνο οι επιλογές μας, ωστόσο μπορείτε να δείτε όλα αυτά στο τμήμα τοίχου της φήμης:

Εάν είστε σχεδιαστής καθώς και πιστεύετε ότι η εκτύπωση σας ανήκει στο γραφείο βαμβακιού, μπορείτε να υποβάλετε ένα στυλ σε οποιοδήποτε είδος χρόνου. Εν τω μεταξύ, εδώ είναι μερικά από τα παρόντα μπλουζάκια που προσφέρονται στο κατάστημα:

Λοιπόν, τι νομίζεις? Σας αρέσουν τα σχέδια; Τι γίνεται με τη διαδικασία υποβολής – το έχετε δοκιμάσει; Ας καταλάβουμε αν χρησιμοποιήσατε τον ιστότοπο καθώς και ακριβώς πώς ήταν η εμπειρία. Μη διστάσετε να προτείνετε την πλατφόρμα πώλησης πουκάμισα που προτιμάτε τα μπλουζάκια σας στα σχόλια.

5/5 (1 ανασκόπηση)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *