Νέα πρόκληση χωρίς νήματα: Avant Garde Prints

Avant Garde Prints for Threadless Challenge
Ήρθε η ώρα να αφήσετε τη δημιουργικότητά σας χαλαρή καθώς και να πατήσετε στο εργαστήριο μικτών μέσων σας για να παράγετε το πιο εκπληκτικό στυλ που επηρεάστηκε από την Avant-Garde για αυτήν την επόμενη πρόκληση χωρίς νήματα.
Τώρα είναι η ώρα να χτυπήσετε το μυαλό όλων, αφού δεν υπάρχουν (σχεδόν) χωρίς όρια. Θα έπρεπε να είχατε μια στιγμή όταν δεν υπήρχε πελάτης, κανένας διαγωνισμός, όπως και απλά κάπως dooded κάποια τυχαία πράγματα. Ο υπολογιστής σας πρέπει να είναι διάσπαρτος με αυτούς τους τύπους ρεύματος. Έτσι, να τα σκάψετε καθώς και να εργαστείτε γύρω τους. Αυτά είναι το ειλικρινές, πολλά αυθεντικό στυλ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για αυτήν την πρόκληση.
Το χρονικό πλαίσιο είναι η 13η Νοεμβρίου έως τις 4 Δεκεμβρίου 2015, οπότε έχει ήδη υποβληθεί πολλά υλικά. Όμως, η καλύτερη μέθοδος για να έχετε κάτι πραγματικά μεγάλο είναι να αποτρέψετε τις συγκρίσεις. Μπείτε στη διάθεση επιστήμονα τρελών επιστήμονα, καθώς και να το επιλέξετε.
Μπορείτε να κερδίσετε $ 1.000 χρήματα ή $ 500 χωρίς νήμα κωδικός δώρου. Επιπλέον, όποιος είναι τυπωμένος (συμπεριλαμβανομένου του νικητή του Μεγάλου Βραβείου) θα πάρει μέχρι και $ 7 σε κάθε tshirt του στυλ τους που προσφέρεται στο Threadless.com!

0/5 (0 κριτικές)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *