Κοστούμι της εβδομάδας: Basler

Για απασχολημένες εργαζόμενες γυναίκες, το κοστούμι είναι συχνά το πιο εύκολο ντύσιμο για να ρίξει το πρωί. Σε γενικές γραμμές, αυτό το χαρακτηριστικό δεν αφορά τα κοστούμια συνέντευξης για τις γυναίκες, οι οποίες θα έπρεπε να είναι τόσο κλασικές και βασικές όσο παίρνετε – αντ ‘αυτού, αυτό το χαρακτηριστικό είναι για το ελαφρώς διαφορετικό κοστούμι που είναι μοντέρνο, αλλά επαγγελματικό. Ανακάλυψα για πρώτη φορά το Blazer τριών κουμπιών με βελάκια και Peplum – το οποίο αποδεικνύεται ότι είναι το πιο ασυνήθιστο κομμάτι ενός αρκετά τυπικού μαύρου κοστούμι. Όλα φαίνονται καλά φτιαγμένα, και μου αρέσουν τα πολυάριθμα διαχωριστικά που προσφέρονται, όλα αυτά είναι κατασκευασμένα από ένα μείγμα triacetate/polyester. Τα πυθμένα είναι επενδεδυμένα σε οξικό και είναι πλυντήρια συσκευών. Τα Blazers είναι επενδεδυμένα σε βισκόζη και οι οδηγίες φροντίδας είναι να στεγνώσουν. Σε αυτό το σημείο τιμών θα έβαζα το κοστούμι στο ίδιο πρωτάθλημα με τη θεωρία και μερικές από τις γραμμές του Hugo Boss, που εκπληκτικά είναι ένα αρκετά μικρό πρωτάθλημα – πολύ κάτω από αυτό (Ann Taylor και τα παρόμοια), και πολλά πάνω από αυτό (Armani και τα παρόμοια). Υπάρχουν δύο blazers (Basler τρία κουμπιά Pleated Back Blazer και Basler σύντομο blazer κουμπιού), και τα δύο $ 495, δύο φούστες μολυβιών (Basler 24,5 “φούστα μολυβιών και Basler 26” μολύβι), και τα δύο $ 250, και ένα ευθεία ζευγάρι πόδι παντελόνι για για $ 275 (παντελόνι Basler Diana) και ένα ευρύ πόδι για $ 295 (παντελόνι Basla Bella). Όλα τα κομμάτια είναι αποκλειστικά για το Bloomingdale’s. Όλα είναι διαθέσιμα σε μαύρο χρώμα, και μερικά είναι επίσης διαθέσιμα στο ναυτικό, μεγέθη 34-50. Εδώ είναι μερικά κοστούμια χαμηλότερης τιμής και μερικά κομμάτια σε συν μεγέθη (σακάκι, παντελόνι και φούστα). (L-all)
Αυτή η ανάρτηση περιλαμβάνει συνδέσμους θυγατρικών και η Corporette® μπορεί να κερδίσει προμήθειες για αγορές που πραγματοποιούνται μέσω συνδέσμων σε αυτήν την ανάρτηση. Για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε εδώ. Σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξή σας!
Είμαστε συμμετέχοντες στο πρόγραμμα Associates της Amazon Services LLC, ένα διαφημιστικό πρόγραμμα θυγατρικών που αναπτύχθηκε για να προσφέρουμε ένα υπονοεί για να κερδίσουμε τέλη συνδέοντας με το Amazon.com και τους συνδεδεμένους ιστότοπους.
Πωλήσεις σημείων εργασίας για 9.23.22 (τα αγαπημένα μας με έντονους χαρακτήρες!):
Ann Taylor – 30% έκπτωση στην αγορά σας (ισχύουν οι εξαιρέσεις).
Amour Vert – Τέλος της πώλησης σεζόν, έως και 50% έκπτωση (ιδανική για μπλούζες μετάξι και φιλικά προς το περιβάλλον ρούχα).
BANANA Republic-Εξατομικευμένη εκδήλωση φίλων και οικογενειακής εκδήλωσης, 40% από την αγορά πλήρους τιμής!
BANANA Republic Factory-Εξαιρετική εκδήλωση Φίλων & Οικογενειακής Εκδήλωσης, 50% off αγορά!
J.Crew – επιπλέον 30% έκπτωση στυλ πώλησης
J.Crew Factory – έως και 50% έκπτωση σε όλα. Όλα τα τζιν 49,95 δολαρίων; επιπλέον 15% από τις κορυφές, τα μπλουζάκια και τα παπούτσια
Loft – 50% έκπτωση σε όλα και εντελώς δωρεάν αποστολή!
Μ.Μ. Lafleur – Εξοικονομήστε έως και 80%
Neiman Marcus – Τελευταία πώληση κλήσης, έως και 75% έκπτωση!
Nordstrom – Η καλοκαιρινή πώληση είναι ενεργοποιημένη! Εξοικονομήστε έως και 60% έως 9/12
Saks Fifth Avenue – Πώληση σχεδιαστών, έως και 70% έκπτωση!
Victoria’s Secret-Εξοικονομήστε 40-70% σε στυλ πώλησης 1000s

Άλλες πωλήσεις σημείων:
BUFFY – έως και 35% έκπτωση στο κρεβάτι τους
Αλεξίπτωτο-Εξοικονομήστε έως και 40%

Μερικά από τα νεότερα μηνύματά μας εδώ στο Corporette…
12 Εύκολα ενημέρωση για το γραφείο

Εύκολοι τρόποι να θυμάστε να πάρετε τα φάρμακά σας

Τι να αγοράσετε για εργασία στο Ann Taylor

Ποιες είναι οι αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές για έμπνευση ρούχων εργασίας;

Υπέροχες συντομεύσεις μήλου για να σας βοηθήσουν στη δουλειά

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *