Η Selfridges εγκαινιάζει την παράδοση της επόμενης ημέρας στη Νέα Υόρκη

τι σημαίνει αυτό; Η Υπηρεσία είναι επιλέξιμη για παραγγελίες που γίνονται πριν από τις 12 μ.μ. ET. Είναι συμπληρωματικό εάν εγγραφείτε για selfridges+. Το Selfridges+ σας δίνει ήδη απεριόριστη αποστολή και δωρεάν αποδόσεις για $ 55 ετησίως. Έτσι τώρα ως πρόσθετο όφελος, θα λάβετε την επόμενη ημέρα παράδοση για δωρεάν εάν ζείτε στη Νέα Υόρκη!

Τσάντα Tote Saint Laurentuptown

Kitrilana Polka-Dot φόρεμα (παρόμοια στυλ εδώ και εδώ)

Reissolive skinny δερμάτινη ζώνη

Αντλία Sarah Flintperfect 85

Λοιπόν, πώς βάζω αυτό το νέο Perk Life για χρήση; Μια νέα τσάντα Saint Laurent, όπως το κάνει. Λατρεύω αυτήν την τσάντα γιατί είναι στην πραγματικότητα τρεις τσάντες σε ένα. Μπορείτε να το φορέσετε με το λογότυπο που εισάγεται, το Hold μόνο ή μπορείτε να φορέσετε μόνο την τσάντα χωρίς τον συμπλέκτη λογότυπου. Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες εάν αυτό προκαλεί σύγχυση. Λατρεύω ένα καλό επενδυτικό κομμάτι, αλλά αισθάνομαι τόσο σίγουρος σε κομμάτια που προσφέρουν πολλούς τρόπους για να τα φορέσω και πολλαπλά βλέμματα να τα φορούν.
Αυτή είναι μια εντυπωσιακή τσάντα Tote αν έχω δει ποτέ ένα. Αλλά πεθαίνω επίσης να πάρω αυτό το κράτος σε μια νύχτα έξω. Επίσης, θα κάνω όλα αυτά τα πράγματα για πάντα, γιατί αυτό είναι το είδος της διαχρονικής τσάντας που διαρκεί για τη ζωή. Για να κάνω οποιαδήποτε αλλαγή τσάντα πολύ πιο εύκολη στον εαυτό μου, χρησιμοποιώ αυτό το κομψό, λεπτό κάτοχο κάρτας ως πορτοφόλι μου. Ταιριάζει σε οποιαδήποτε τσάντα που επέλεξα να μεταφέρω.

Τσάντα Tote Saint Laurentuptown

Κάτοχος δερμάτινων καρτών με καπιτονέ

Εάν ζείτε στη Νέα Υόρκη (συγνώμη υπόλοιπο του κόσμου), αυτή η επένδυση $ 55 πρόκειται να σας δώσει τόση εμπιστοσύνη. Απλά γνωρίζοντας κάθε φορά που χρειάζεστε την καλύτερη στολή για [Εισαγάγετε τη διασκέδαση εδώ], το Selfridge το έχει, και θα το έχετε και αύριο.

Τσάντα Tote Saint Laurentuptown

Kitrilana Polka-Dot φόρεμα (παρόμοια στυλ εδώ και εδώ)

Le specsair γυαλιά ηλίου

Giorgio Armanilip Maestro Lip Stain στο 400 το κόκκινο

Χάρη στον Selfridges και στο ShopStyle για τη χορηγία αυτής της ανάρτησης!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *