Χειμερινό σημείωμα#3: Τα πιο χαριτωμένα σακάκια σκι και παντελόνια χιονιού

σακάκι σκι: τέλεια στιγμή (προσιτή εναλλακτική λύση εδώ και εδώ) | Παντελόνια: Τέλεια στιγμή (προσιτή εναλλακτική λύση εδώ) Turtleneck: Τρεις κουκίδες (παρόμοιες εδώ) Γυαλιά ηλίου: Elizabeth και James (παρόμοια εδώ)

Το σημερινό χειμώνα ζωτικής σημασίας είναι όλα τα φρυγανιά, για να περάσουν για σκι εργαλεία. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχω πάει από ένα αναζωογονητικό ταξίδι για το σκι διακοπών που τώρα αγωνίζονται για τον χειμωνιάτικο καιρό της Νέας Υόρκης και είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω ότι η κομψή φθορά των επιδόσεων, στην πραγματικότητα, υπάρχει χωρίς να κοιτάζει και να αισθάνεται σαν τον άνθρωπο Michelin. Έτσι, αν έχετε ένα ταξίδι σκι στο μέλλον σας, χτυπάτε τον πλησιέστερο λόφο Snow για κάποιο έλκηθρο με παιδάκια ή απλά ψάχνετε για κομμάτια για να σας βοηθήσουν να γενναίτε τον καιρό όταν τρέχετε στην αγαπημένη σας τάξη γιόγκα, έχω στρογγυλοποιήσει το καλύτερο χιόνι -Ready σκι σακάκια και παντελόνια σκι εκεί έξω.

Για ένα παλτό που είναι τόσο θηλυκό όσο και λειτουργικό, δοκιμάστε ένα στην κορυφαία τάση χρωμάτων αυτής της σεζόν (κόκκινο). Το κόκκινο σακάκι που φοράω στις σημερινές φωτογραφίες κάνει ένα όμορφο ποπ χρώμα στις πλαγιές, αλλά λειτουργεί εξίσου επίσης με ένα ζευγάρι τζιν τα σαββατοκύριακα στο σπίτι.

Έχω στρογγυλοποιήσει όλα τα αγαπημένα μου σακάκια σκι και παντελόνια χιονιού κάτω, αλλά υπάρχουν δύο standout μάρκες που αξίζει να αναφερθούν – τέλεια στιγμή και topshop sno. Το κόκκινο σακάκι σκι και τα παντελόνια χιονιού που φοράω στις σημερινές φωτογραφίες είναι τέλεια στιγμή-μια μάρκα που φαίνεται να συγχωνεύει την κορυφαία μορφή ποιότητας και τη λειτουργία σε ανταγωνιστικά σημεία τιμών μεσαίας εμβέλειας. Μπορείτε να δείτε όλα τα αξιολάτρευτα εργαλεία τους στο Net-A-Porter και στο Shopbop. Για μια σούπερ οικονομικά αποδοτική μάρκα, έχω εντυπωσιαστεί από την ποιότητα και τα αξιολάτρευτα στυλ του Topshop Sno, τα οποία μπορείτε να δείτε στο Net-A-Porter, Nordstrom και Topshop.

Είτε ψάχνετε να φιγουραθείτε ή να αποθηκεύσετε, παρακάτω είναι μια κομψή επεξεργασία των αγαπημένων μου κομμάτια από σκι από τα σακάκια σκι ColorBlock σε κομψά λευκά παντελόνια σκι και όλα μεταξύ …

Μια στρογγυλοποίηση των πιο χαριτωμένων, θερμότερων σακχαριών και παντελόνι χιονιού

Σακάκι σκι: τέλεια στιγμή (προσιτή εναλλακτική λύση εδώ και εδώ) | Παντελόνια: Τέλεια στιγμή (προσιτή εναλλακτική λύση εδώ) Turtleneck: Τρεις κουκίδες (παρόμοιες εδώ) Γυαλιά ηλίου: Elizabeth και James (παρόμοια εδώ)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *