Εβδομαδιαία ενημέρωση ειδήσεων

Όπως αυτές οι δημοσιεύσεις; Ακολουθήστε μας στο Twitter ή στο Facebook – αυτή είναι η επεξεργασμένη έκδοση αυτού που διαβάζουμε! (Επίσης, τιτίβισμα, αν ακούμε για μια καλή πώληση μέσω της τροφοδοσίας Twitter Corporettedeals.) Μπορείτε επίσης να μας ακολουθήσετε στο Pinterest και το Instagram ή με τη ροή RSS.
Το YouLookfab μοιράστηκε μερικούς εορταστικούς χώρους για πάρτι διακοπών.
Η Fashionista στρογγυλοποίησε μια επιλογή χειμερινών καπέλων.
Κακή κριτική στη δουλειά; Το Ellevate έχει κάποιες συμβουλές.
Ο Forbes προειδοποιεί ενάντια σε ορισμένα κοινά μη λεκτικά λάθη στις συνεντεύξεις εργασίας.
Πάνω από το νόμο σας φέρνει έναν οδηγό στο Twitter για δικηγόρους.
Το TakePart μοιράζεται ένα βίντεο από το CoverTheathlete.com που απευθύνεται στο διπλό πρότυπο στην κάλυψη των ανδρών και των γυναικών στον αθλητισμό.
Το Travelle σας φέρνει συμβουλές ταξιδιού Ευχαριστιών.
Η επιστήμη του περιοδικού της Νέας Υόρκης αποκαλύπτει την απάντηση στην ερώτηση: “Ποιος είναι πολύ πιο πιθανό να πεθάνει ως αποτέλεσμα να κάνει κάτι πραγματικά ηλίθιο: άνδρες ή γυναίκες;”

PSST: Γνωρίζατε ότι οι καλύτεροι αναγνώστες Corporette μπορούν να πάρουν 15% έκπτωση στο Ukies με το Code Corporette; Οι αναγνώστες λένε ότι είναι πραγματικά άνετα παπούτσια!
PSST 2: Αφού είδα έναν τόνο αιτήσεων αναγνώστη για έμπνευση από τις πραγματικές εργαζόμενες γυναίκες, θα προσπαθήσω να ξεκινήσω να παρουσιάζουν κάποιες στο λογαριασμό Corporette Instagram. Εάν έχετε μια στολή εργασίας δολοφόνων, στείλτε το! Εάν έχετε το δικό σας Instagram και θέλετε να εμφανιστείτε με πίστωση, χρησιμοποιήστε το hashtag #realwomenworking για να ληφθεί υπόψη … αν θέλετε να είστε ανώνυμοι (ή δεν έχετε λογαριασμό Instagram), παρακαλούμε πάρτε ένα snap και στείλτε μας email (Headless Shots είναι εντάξει). (Ελπίζω ότι δεν χρειάζεται να ειπωθεί, αλλά οι γυναίκες όλων των μεγεθών είναι ευπρόσδεκτες να υποβάλουν!)

Σε corporettemoms πρόσφατα…
Μιλήσαμε για το πώς σκεφτόμαστε-και πώς αναμένεται να σκεφτούμε-τα σώματα μετά το μωρό μας.
Η Kat μοιράστηκε μερικά ρούχα για τις εργαζόμενες μητέρες, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων βασικών στοιχείων μητρότητας και πλυντηρίων ρούχων γραφείου.

Χάσαμε τίποτα; Προσθέστε τα εδώ, ή στείλτε τους στη διεύθυνση news@corporette.com. ευχαριστώ! Επίσης: Είσαι μητέρα ή μαμά να είσαι; Μην χάσετε την ενημέρωση ειδήσεων αυτής της εβδομάδας στο Corporettemoms.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *