Εβδομαδιαία ενημέρωση ειδήσεων

Όπως αυτές οι δημοσιεύσεις; Ακολουθήστε μας στο Twitter ή στο Facebook – αυτή είναι η επεξεργασμένη έκδοση αυτού που διαβάζουμε! (Επίσης, τιτίβισμα, αν ακούμε για μια καλή πώληση μέσω της τροφοδοσίας Twitter Corporettedeals.) Μπορείτε επίσης να μας ακολουθήσετε στο Pinterest και το Instagram ή με τη ροή RSS.
Η Fashionista αναφέρει το νέο “Bill of Rights Workers των Nail Salon Workers”, τα οποία θα πρέπει να δημοσιεύσουν τα σαλόνια (και τα οποία θα είναι διαθέσιμα σε 10 γλώσσες).
Οι New York Times ελέγχουν μερικά βίντεο στο YouTube που είναι πολύ διαφορετικά από το μέσο όρο του μαθήματος μακιγιάζ – “Artsier, πιο περίεργο και πολύ πιο ανατρεπτικό”.
Το Racked έχει νέα ότι η Cosabella θα προσφέρει σύντομα τα εσώρουχα σε μεγέθη συν.
Η μούσα έχει μερικούς τρόπους για να βελτιώσει τη σχέση σας με το αφεντικό σας.
Η Washington Post μοιράζεται την ιστορία ενός πρώην μηχανικού που εγκατέλειψε την καριέρα της για να γίνει μηχανική και ανοιχτή κλινική αυτοκινήτων για τα κορίτσια στη Φιλαδέλφεια.
Δεν υπάρχει πλέον φωνητικό ταχυδρομείο εργαζομένων στο τμήμα καταναλωτικών τραπεζών της JPMorgan Chase, λέει η Fortune. (Θέλετε ο εργοδότης σας να κάνει το ίδιο;) Εν τω μεταξύ, πάνω από το νόμο αναφέρει ότι μερικές εταιρείες biglaw αποφάσισαν να εμποδίσουν τη χρήση των προσωπικών ηλεκτρονικών μηνυμάτων από τους εργαζόμενους.
Η Fortune μιλάει στους γυναίκες συγγραφείς των Mad Men και ο New Yorker ρίχνει μια ματιά πίσω στη ζωή και το χιούμορ του Joan Rivers.
Το περιοδικό New York’s The Cut εξετάζει την τέλεια εικόνα που έχουμε δημιουργήσει από τον Amal Clooney – και πώς θα τερματίσουμε αυτή τη περίοδο του μήνα του μέλιτος αργά ή γρήγορα.

Σε corporettemoms πρόσφατα…

Μιλήσαμε για τα αγαπημένα μας hacks γονέων.
Ο Kat μοιράστηκε μερικές επιλογές για τις μητέρες και τα μη-moms.

Χάσαμε τίποτα; Προσθέστε τα εδώ, ή στείλτε τους στη διεύθυνση news@corporette.com. ευχαριστώ! Επίσης: Είσαι μαμά ή μαμά να είσαι; Μην χάσετε την ενημέρωση ειδήσεων αυτής της εβδομάδας στο Corporettemoms.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *