Είναι αυτή η ώρα και πάλι

θυμηθείτε πέρυσι, όταν έθεσε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό για τη Διεθνή Διεθνές και στείλαμε πρόβατα σε μια κοινότητα στο εξωτερικό;

Φέτος, ελπίζω ότι θα με ενταχθούν ξανά στην αύξηση των χρημάτων για μια άλλη καλή αιτία … άστεγοι βετεράνοι των γυναικών.

Είτε υποστηρίζετε ή όχι τον πόλεμο στο Ιράκ (δεν το κάνω). Είτε πιστεύετε ή όχι οι γυναίκες θα πρέπει να υπηρετούν στις ένοπλες δυνάμεις (i). Είτε πιστεύετε ή όχι στο Santa (είμαι santagnostic, στην πραγματικότητα) … η αλήθεια είναι ότι πολλοί βετεράνοι των γυναικών, οι οποίοι έχουν κάνει σημαντικές θυσίες για τη χώρα μας, δεν παίρνουν ένα δίκαιο κούνημα τώρα που είναι σπίτι.

Οι βετεράνοι των γυναικών φαίνεται να παίρνουν το μικρότερο άκρο του πολύ μικρής ραβδούς που να επιστρέφουν στρατιώτες καλούνται να κρατήσουν να κρατήσουν. (Για παράδειγμα, των 1.400 Va νοσοκομείων και κλινικών, επί του παρόντος μόνο 27 προγράμματα PTSD, και από αυτά, μόνο 2 εξυπηρετούν τις γυναίκες αποκλειστικά. Σχεδόν ένας στους τρεις βετεράνους που επιστρέφουν από το Αφγανιστάν και το Ιράκ αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας. Κάνεις τα μαθηματικά .) Περίπου το 4% των άστεγων βετεράνων στα προγράμματα VA είναι γυναίκες – και ότι διπλασιάζεται στο 8% σε προγράμματα κοινοτικής βάσης (μη-VA). οι γυναίκες έχουν ειδικές ανάγκες υγειονομικής περίθαλψης. Πολλοί έχουν εξαρτημένα παιδιά.

Με τις γυναίκες που αποτελούν το 14% των δυνάμεων μάχης του έθνους στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν, ο αριθμός των ανδρών γυναικών που αγωνίζονται καθημερινά. Με τη δωρεά στον εθνικό συνασπισμό για τους άστεγους βετεράνους, μπορούμε να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη προγραμμάτων για την υποστήριξη των γυναικών κτηνιάτρων καθώς επιστρέφουν στο σπίτι τους.

Έτσι φέτος ελπίζω ότι μπορούμε να αυξήσουμε 1500 δολάρια για τους άστεγους βετεράνους των γυναικών, μέχρι τις Δεκέμβριες. (Μπορεί να μην ακούγεται σαν πολλά, αλλά κάθε λίγο βοηθά.)

Την ημέρα που χτυπήσαμε το στόχο, θα δημοσιεύσω ένα νέο πλήρους μήκους “μυστικές ζωές των φορέων”, και για κάθε μέρα μεταξύ της ημέρας στόχου και της δεκαετίας του στόχου και του Δεκεμβρίου 24, θα δημοσιεύσω μια μυστική ζωή, ακριβώς όπως το τελευταίο έτος.

Για να δωρίσετε, απλά κάντε κλικ στο Widgetty Thingy παρακάτω. Όλα λειτουργούν με την αλλαγή του παρόντος. Δεν θα δω ποιος δωρίζει ή πόσο. (Μόνο πιστωτικές κάρτες, αν θέλετε να πληρώσετε με PayPal, στείλτε μου email και θα δουλέψουμε κάτι έξω.)

http://www.changingthepresent.org/flash/banners/drives/horizontal_banner.swf?env=production&drive_id=821

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Όπως η φόρτωση …

Σχετίζεται με

Εντάξει, εδώ είναι οι κάρτες.June 27, 2006
Έχασα το blogging εναντίον του σεξισμού! 9 Μαρτίου 2007
Μερικές κοινές παρερμηνείες για ένα φόρεμα ένα Dreampember 21, 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *