6 Συμβουλές στυλ για τη συντηρητική Fashionista

Μοιραστείτε

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Reddit

Τσέπη

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Τα πυρηνικά-πορτοκαλί τζιν και παγωνιού εμπνευσμένα συμπλέκτες μπορεί να μην είναι σωστές για όλους. Η ζάλη, η δύσπνοια και το γυμνό ανδρικό ανδρικό ονειρικό άγχος μπορεί να βιώνεται από τα άτομα που σκέφτονται ακόμη και για ορισμένες τάσεις, πόσο μάλλον θεωρούν (Gasp!) Φορούν.

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συμβεβλημένους υπερσυνδέσμους. Δείτε την πολιτική απορρήτου μας.

Αν αυτό ακούγεται σαν εσένα-διστακτικό ή εντελώς αποφυγή ορισμένων στυλ, επειδή περισσότερο “μπεζ” από “bold” -have no fear.no φόβο, λέτε; Έχετε δει τα μανταρίνι εμπνευσμένα τα Tang αυτή τη σεζόν; Ναι. Έχετε δει τις φθορίζουσες κορυφές; Πώς δεν θα μπορούσατε; Ω, θαυμάσιο συντηρητικό fashionista, σας ακούμε. και είμαστε σοβαροί – δεν έχουν κανένα φόβο. Μπορείτε να απολαύσετε τους τελευταίους showstoppers της μόδας χωρίς να θυσιάσετε την κλασική άνετη εμφάνιση σας.

Στυλ συμβουλές για συντηρητικές fashionistas

Το κλειδί? DABBLE, μην βουτήξετε, στον κόσμο του χρώματος, των αναισθωρισμένων εκτυπώσεων και glam. Εδώ, τότε, είναι έξι φωτεινές ιδέες για την ενσωμάτωση των σημερινών τάσεων στο υποτονικό στυλ σας:

1. Εξετάστε το σπάσιμο των ενημερωμένων τάσεων της Tangerine Head-to-toe σας κάνει να νιώσετε σαν ένα βάζο μαρμελάδας; Σπάστε τα πράγματα με την πρόσβαση, αντλώντας τα στοιχεία της παλέτας Uni-Color / Pattern. Ένας μεγάλος κοραλλιογενής δαχτυλίδι που συνδυάζεται με σκουλαρίκια παπαρούνας ωραία συγχαρητήρια ένα καλοκαιρινό λευκό φόρεμα ή μαύρισμα παντελόνι. Ή, ζεύγετε ένα βραχιόλι φύλλων φοίνικα εμπνευσμένο με ένα πράσινο υφή.

2. Τα ζωντανά χρώματα των νυχιών του Nail Ittoday “βλέπε” Γνωρίζουμε ότι η σκέψη ότι το Donning Purple Nails μπορεί να οδηγήσει στην προαναφερθείσα έναρξη των ζαλισμένων ξυλογραφικών στοιχείων. Αλλά μπορείτε να το κάνετε. Ναι εσύ. Αυτό είναι για το dabbling, τελικά. Σκεφτείτε το λιλά, όχι σταφύλι. Εμπόριο πράσινο για ένα πιο σιωπηρό πράσινο.

3. Δοκιμάστε μια μικρή baidy bunchsure, τα πλαϊνά πλεξούδες και τα στυλ ρετρό είναι mega τώρα. Δεν είναι έτοιμη να κλειδώσετε τις κλειδαριές σας σε κάτι τόσο blatantly διαφορετικό; Πηγαίνετε μίνι. Δοκιμάστε να πλέξετε ένα μικρότερο τμήμα των μαλλιών, καθιστώντας το μόνο μερικώς ορατό καθώς ρίχνει από το υπόλοιπο της ελεύθερης ροής σας. να χρησιμοποιούν τα ίδια “βήματα μωρών” με άλλες τάσεις των μαλλιών.

4. Αφήστε την προστασία του Sun Shinesun να είναι ένα πράγμα. Αλλά humongo, πολικών-λευκών πλαισίων γυαλιά ηλίου bieber-esque; Μπορούμε να σας ακούσουμε τώρα. C’mon. Δοκιμάστε την παγκοσμίως κολακευτική γοητεία των γυαλιών ηλίου του αεροπόρου. Το μαύρισμα τους (συνήθως), το στυλ δάκρυς δηλώνει έκτακτα μια αίσθηση περιπέτειας, ενώ εξακολουθούν να ελκυστικά για τις συντηρητικές προτιμήσεις σας. Σκέψη του καλοκαιριού; (Ποιος δεν είναι?!) Φοράστε μέσα από τη θάλασσα των δεξαμενών της ημέρας-Glo Bikinis και της Rasta εμπνευσμένες δεξαμενές και αντ ‘αυτού, τονίζουμε το ναυτικό σας ένα κομμάτι με ένα ηλιόλουστο κίτρινο άχυρο καπέλο ή μια υφή παραλία tote.

5. Εάν το έχετε, καυχήστε το! Το έχετε ακούσει πριν: Αναπαραγωγή του αγαπημένου σας χαρακτηριστικού. Είναι ευκολότερο να αισθάνεστε πιο άνετα με ορισμένες τάσεις όταν τις χρησιμοποιείτε για να παρουσιάσετε ένα μέρος από εσάς που σας κάνει ήδη άνετο και σίγουρο. Πείτε ότι αγαπάς το μακρύ λαιμό σου. Αντί να εκθέσετε μόνο το λαιμό σας με το συνηθισμένο πόνυ σας, προσθέστε ένα μικρό floral κλιπ σε αυτή τη γενική περιοχή, ή να φοράτε κομψά σκουλαρίκια βόσκησης ώμων.

6. Να είστε τολμηροί (χωρίς να λέτε μια ψυχή!) Μετά από όλα αυτά, αν προσπαθήσετε λίγα τολμηρά αξεσουάρ ή φορώντας κόκκινες αντλίες στο κοινό ακόμα καθιστά εσκεμμένα, εξακολουθούμε να λέμε: δεν έχουν κανένα φόβο. Εξερευνήστε μια τάση ή δύο. . . ιδιαιτερώς. Αγοράστε το Lime και το Fuchsia σουτιέν και φορέστε το κατά τη διάρκεια αυτής της επόμενης συνάντησης ή της ημέρας της μητέρας. Μόνο εσείς και η αγαπημένη σας μπλούζα σιφάντων θα ξέρει τι είστε μέχρι. Ή, γλιστρήστε σε τακούνια με την επένδυση λεοπάρδαλης εκτύπωσης που θα δουν μόνο τα πόδια σας. Hmmm. Ίσως ότι το Lime Scarf δεν είναι πολύ πίσω. Σίγουρα, δεν μπορείτε ποτέ να επιλέξετε να βράσετε έναν μεταλλικό συμπλέκτη φιδιού ή να στρίψετε τα πράγματα σας σε σφήνες τριών ιντσών. Αλλά είμαστε σίγουροι ότι η ενσωμάτωση των μικρότερων πτυχών των άλλων μεγαλύτερων τάσεων θα σας κρατήσει ακόμα να μοιάζετε με τον εκπληκτικό εαυτό σας, ενώ εξακολουθείτε να σας επιτρέπετε να μείνετε καλά μέσα στην άνετα συντηρητική ζώνη μόδας. Τα κεφάλια θα παραμείνουν ακόμα. Και ποιος ξέρει. . . μερικές από τις επιλογές σας μπορεί να κάνει ακόμη και μπεζ αποχρώσεις σας λίγο πράσινο με το φθόνο.

Τι τάσεις θέλετε να δοκιμάσετε;

Παρακαλώ αφήστε αυτό το πεδίο Emptyget Buans Fullista στα εισερχόμενά σας!
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ *

Ελέγξτε το φάκελο Εισερχόμενου ή Spam για να επιβεβαιώσετε τη συνδρομή σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *