Ένα όχι-τόσο κακό περιτύλιγμα.

Έχω δημοσιεύσει αυτό πριν; Ξέρω ότι το κατέχω (τώρα μπορείτε να κάνετε και στην εικόνα για να πάτε στη δημοπρασία eBay, B38), αλλά δεν ξέρω αν το έχω δημοσιεύσει πριν, και ειλικρινά είμαι πολύ κουρασμένος για να επιστρέψω μέσα από περισσότερες από 350 δημοσιεύσεις για να μάθετε. Αυτός είναι ένας από αυτούς τους χρόνους που εύχομαι ότι είχα προσθέσει λέξεις-κλειδιά σε όλες τις θέσεις μου, όπως λέω, ο κατασκευαστής μοτίβων και ο αριθμός των μοτίβων (και ίσως αυτοί όπως “Rant” και “Grauitous marning of Jack Purcells”).

Καλά. Αν δεν έχω γράψει γι ‘αυτό πριν, θα το κάνω και αν έχω, είμαι a-goin’ για να το πω ξανά. Δεν είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι αυτό το φόρεμα δεν είναι μπουρνούζι / negligee κάποιου είδους που κάποιος στη μόδα που θέτει σε λάθος κατηγορία και στη συνέχεια ελπίζει ότι κανείς δεν θα παρατηρήσει. Νομίζω ότι είναι πραγματικά όμορφο, και συνεχίζω να το κοιτάς με την ιδέα να το κάνουμε, αλλά στη συνέχεια θυμάμαι ότι αυτό που μπορεί να τυλίξει μπορεί επίσης να ξετυλίξει και ότι κάποιος ως αδέξια και ως επιρρεπής να κάνει ξαφνικές υπερβολικές χειρονομίες όπως δεν θα έπρεπε πραγματικά να φορέσει περιτύλιγμα Φορέματα στο κοινό. Αλλά … είμαι σίγουρος αρκετά snaps θα το διορθώσει. (Την τελευταία φορά που έκανα ένα φόρεμα περιτυλίγματος που κατέληξα στην πραγματικότητα να μεταφέρουν μια βιδωτή βελόνα και κάποια επιπλέον ασφαλίστρια την πρώτη φορά το φορούσα, τόσο βέβαιο ότι θα το χρειαζόμουν. Δεν το έκανα, αλλά ήμουν ευχαριστημένος που τους είχα μόνο σε περίπτωση.)

Θα ήθελα να κάνω τη σύντομη έκδοση σε κάποιο πολύ λεπτό, πολύ limp βαμβάκι, ίσως ανοιχτό κίτρινο και να χρησιμοποιήσετε ευρεία κορδέλα grosgrain για τη μέση και τη στενότερη κορδέλα ή τη δέσμευση της προκατάληψης στην ίδια σκιά για να τελειώσει τις άκρες. Δεν είστε σίγουροι αν θα έκανα την κορδέλα σε αντίθεση (μπλε αυγό του Robin;) ή μια πιο σκούρα σκιά του κίτρινου.

Το ένα πράγμα που σηματοδοτεί “HOUSEDRESS” για αυτό το μοτίβο είναι η τσέπη στη μεγάλη έκδοση. Εάν προοριζόταν να φοριέται ως βραδινό φόρεμα σε αυτό το μήκος, δεν νομίζω ότι θα είχε μια τσέπη, ή αν το έκανε, ένα τέτοιο απλό. Απλά δεν αισθάνεται σωστό. Αυτό είναι ένα φόρεμα για διασκέδαση στο σπίτι, στη μεγάλη έκδοση ή εξαντλείται στην αγορά για μερικά πράγματα, στη σύντομη έκδοση. Φυσικά, τώρα, που εξαντλείται στην αγορά σημαίνει sweatpants (:: Shudder: :), μια ασφάλειη αλογοουρά, ένα καπάκι του μπέιζμπολ και ένα μπλουζάκι που δηλώνει με υπερηφάνεια τη συνεργασία σας με μια αθλητική ομάδα ή ένα ινστιτούτο ανώτερης μάθησης. και flip-flops. Και ξέρετε, θα προτιμούσα να πάρω τις πιθανότητές μου με το ξετυλίξιμο περιτύλιγμα από το να φύγεις από το σπίτι στο παραπάνω combo. Φυσικά, λαμβάνοντας υπόψη το μόνο πράγμα που ανήκω στην παραπάνω λίστα είναι τα σαγιονάρες και από τότε που φορούν μόνο εκείνους όταν είναι απολύτως απαραίτητο, υποθέτω ότι η πιθανότητα ενός sweatpants sweatpants είναι αρκετά σπάνιο. Ίσως αν το σπίτι μου καίει και έπρεπε να δανειστώ ρούχα από κάποιον. Τώρα, η Erin σε μια καλά πλυμένη Polka-Dot φούστα που έκανε πριν από οκτώ χρόνια, ένα πουκάμισο πόλο από το παλιό ναυτικό που είναι επιλέξιμο για ψήφους και beat-up Jack Purcells; Αυτός ο παρατηρητής είναι τόσο συνηθισμένος, τα δισκία δεν θα κάνουν ακόμη φωτογραφίες από αυτό πια. Οι παπαράτσι απλά φωτίζουν περισσότερα τσιγάρα και ξαπλώνουν για κάποιον άλλο.

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Όπως η φόρτωση …

Σχετιζομαι με

Έχασα το blogging εναντίον του σεξισμού! 9 Μαρτίου 2007
Σκέφτηκα ότι θα έπρεπε να αποξενωθεί 20, 2007
Ένας επισκέπτης Rant στο “Γιατί τα vintage μοτίβα είναι τόσο ακριβά;” 17 Ιουλίου 2008With 116 σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *