Οι αγαπημένες μου μπότες σχεδίασαν δύο τρόπους!

Παρά το γεγονός ότι είναι ένας ανίατος εραστής του παπουτσιού, δεν πιστεύω ότι έχω ποτέ ένα ζευγάρι παπούτσια που έχω φορέσει νόμιμα 16 ώρες την ημέρα, έξι συνεχόμενες ημέρες … με επιλογή. Όπως ίσως έχετε δει στις ιστορίες Insta μου πρόσφατα, ήμουν εντελώς, εντελώς, απελπισμένα εμμονή με αυτές τις μπότες Tamara Mellon Hustler και έχουν (πραγματικά) να τους φορούν κάθε μέρα θεωρώντας ότι την άφιξή τους. Από τις συναντήσεις εργασίας μέχρι την περιστασιακή Παρασκευή στο γραφείο μέχρι τα swanky πάρτι διακοπών και όλα τα ενδιάμεσα, οι μπότες δεν έχουν αφήσει τα πόδια μου. Σήμερα, παρουσιάζω δύο αγαπημένους τρόπους για να τους στυλ και να καταρρίψω όλους τους λόγους για τους οποίους είναι επίσημα οι αγαπημένες μου μπότες.

Πρώτον, ας μιλήσουμε για το εμπορικό σήμα. Εάν το όνομα Tamara Mellon δεν χτυπά καμία καμπάνες, επιτρέψτε μου να σας δώσω μια γρήγορη μελωδία: Η Tamara Mellon ίδρυσε μια μικρή γραμμή υποδημάτων που ονομάζεται Jimmy Freaking Choo το 1996. Πρέπει πιθανώς να το κάνω εκεί, αλλά επιτρέψτε μου να με αφήσει Απλά σας πείτε ότι μετά τη νίκη του παιχνιδιού παπουτσιών με τον Jimmy Choo, αυτό το Epic Lady Boss έκανε μια απόφαση που ήθελε να αλλάξει το παιχνίδι και να ξαναγράψει τους κανόνες. Πρέπει να πω, κάθε μάντρα της νέας επώνυμης μάρκας της δακτυλογραφεί αληθινή μαζί μου, αφού δοκιμάσαμε αυτές τις μπότες “Hustler”. Ο σχεδιασμός του παπουτσιού είναι πραγματικά τέλειος και η ποιότητα είναι απαράμιλλη. Αλλά, το καλύτερο μέρος; Με την κοπή των εταιρικών λίπους και της βιομηχανίας μεσάζοντες (θυμηθείτε, αυτό δεν είναι το πρώτο rodeo της) χρησιμοποιεί ένα κορυφαίο παπούτσι πολυτελείας, σε ένα κλάσμα της τιμής. Φαίνεται ειλικρινά και αισθάνεται σαν μια μπότα $ 2k, αλλά λιανικής πώλησης για $ 525. Παράνοια.

Όχι μόνο είναι κάθε τελευταία λεπτομέρεια του κωνικού δακτύλου και της κομψής σιλουέτας απολύτως τέλεια, αλλά με κάποιο τρόπο, το παπούτσι είναι εκπληκτικά άνετο. Συνδυάζοντας αυτή την άποψη με την προσαρμοστικότητα του στυλ … καλά, δεν μπορώ ποτέ να φορέσω άλλο παπούτσι. Το μυτερά δάχτυλο προσδίδει ένα κλασικό άγγιγμα, καθιστώντας το σωστό σε ένα ντυμένο ή επαγγελματικό περιβάλλον, ενώ η φτέρνα μπλοκ και η κομψή κατασκευή σουέτ επιτρέπουν να συνδυάσει αβίαστα με τα αγαπημένα σου σαββατοκύριακο. Και, ειδικά κατά τη διάρκεια των βίαιων κρύων χειμωνιάτικων μηνών, είμαι σε απελπιστική ανάγκη για μια πραγματική εναλλακτική λύση σε μια κλασική αντλία – κάτι με πολύ περισσότερη κάλυψη που δεν θυσιάζει το ύφος. Το μόνο ερώτημα είναι αν παίρνω το μαύρισμα ή το χρώμα άμμου στη συνέχεια…

Όπως αποδεικνύεται από τις σημερινές φωτογραφίες, φορούσα τις μπότες νωρίτερα στην εβδομάδα εργασίας με ένα κλασικό φόρεμα θήκης Glen Plaid και ένα παλτό καμήλας. Καθώς η εβδομάδα εργασίας αφορούσε το τέλος, αυτές οι μπότες δεν παραλείπουν ένα κτύπημα όταν ντυμένοι. Αγαπώ πόσο αβίαστα κομψά φαίνονται με ένα ζευγάρι με κλωτσιά τζιν μαμά, βασικό μαύρο χείλος, και αυτό το σακάκι δήλωσης λεοπάρδαλης.

Εκτός από το blathering για τις μπότες, πρέπει επίσης να δώσω μια ειδική φωνή σε αυτή την ονειρική τσάντα Tamara Mellon. Έχω πετύχει σταθερά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και απευθείας μηνύματα που το ρωτούσαν για το να το φορέσω αρκετές μέρες αυτή την εβδομάδα σε ιστορίες Insta. Δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι όπως και οι μπότες, η τσάντα είναι επίσης μια από τις αγαπημένες μου προσθήκες ντουλάπας αργά. Φαίνεται η καλύτερη ισορροπία δομημένων και κλωτσιών με εκπληκτικές χρυσές κυκλικές λαβές και ρυθμιζόμενο ιμάντα διασταυρούμενου σώματος. Μπορείτε να περιμένετε να δείτε αυτήν την έκκληση σε βαριά περιστροφή για μήνες και επόμενα χρόνια.

Στολή 1:

Μπότες: c/o Tamara Mellon | Τσάντα: c/o Tamara Mellon | Φόρεμα: Μάνγκο | Παλτό: topshop (παλιά, παρόμοια εδώ) | Ζώνη: Παλιά, παρόμοια εδώ | Κολιέ: Kenneth Jay Lane (που εξαντλήθηκε, παρόμοια εδώ) Γυαλιά ηλίου: BP (παρόμοια εδώ) LIP: NARS (κάτω από τον αντίχειρά μου, προς πώληση!)

Στολή 2:

Μπότες: c/o Tamara Mellon | Τσάντα: c/o Tamara Mellon | Σακάκι: Smythe | Τζιν: παλιά, παρόμοια εδώ | Κορυφή: Splendid (παλιά, παρόμοια εδώ) Ζώνη: Παλιά, παρόμοια εδώ | Γυαλιά ηλίου: Lespecs | LIP: NARS (κάτω από τον αντίχειρά μου, προς πώληση!) | Σκουλαρίκια: Chanel (vintage, αγαπούν αυτά!)

Χάρη στην Tamara Mellon για συνεργασία σε αυτήν την ανάρτηση!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *