Τα εκατό φορέματα: ημέρα 100

καθώς και έτσι έρχονται στο τέλος … το duro! Το Duro είναι πραγματικά ένα από τα εκατό φόρεμα στα εκατό-φορέματα-το βιβλίο, καθώς και ονομάζεται για το Duro Olowu, ο οποίος το δημιούργησε. Έπεσα σαν … ανακάλυψα ένα προσιτό τηλεομοιοτυπικό … καθώς και το έκανα πολλά. Δηλαδή:

Δεν καταλαβαίνω αν δημοσιεύσω ποτέ αυτό:

Αυτό το επόμενο έχει κάποιο βίντεο:

Υπάρχει αυτό:

Τότε άρχισα να τους κάνω μικρότερους:

Και αυτό:

(Οι τελευταίοι τρεις, καθώς και το φιλικό προς το περιβάλλον ένα παραπάνω; Όλη η ελευθερία.)

Αυτό έχει δύο άρθρα (το δεύτερο είναι ένα παιχνίδι):

Ποτέ δεν έχω πάρει ακριβώς πώς καλά αυτές οι δύο εκτυπώσεις ταιριάζουν, σκέφτονται να τους έλεγα ηλικίας, καθώς και σε διαφορετικά μέρη:

Και, φυσικά, ο Vader Duro:

(Επιπλέον, υπάρχει αυτό καθώς και αυτό, καθώς και αυτό, κανένας, καμία από τις οποίες δεν έχω ακόμη οποιοδήποτε είδος περισσότερο, καθώς και αυτό που χρησιμοποιώ σε αυτό το βίντεο, το οποίο καταλαβαίνω ότι εξακολουθώ να έχω ποτέ να φορέσω ποτέ ποτέ πια, δεδομένου ότι το χρησιμοποίησα σε αυτό το βίντεο. Τρελός.)

Θα δημοσιεύσω κάποια περιτύλιξη μετά από αυτή τη σειρά looooong … καταλαβαίνω ότι υπάρχουν ανησυχίες στα σχόλια που έχουν πάει αναπάντητα, καθώς και κάθε είδους στατιστική διασκέδαση που θα είχε, καθώς και για να προγραμματίσει μια “ντουλάπα εικόνα” καθώς και κάποια εσώρουχα που Ίσως δεν έκανε την περικοπή για το πλήρες 100 … Ωστόσο, αν σας άρεσε αυτή η σειρά, μπορώ να σας ζητήσω να σκεφτείτε να επιλέξετε το βιβλίο που το επηρέασε; Εάν έχετε ήδη, καθώς και την ευχαρίστησή του, θα ήθελα να δω την κριτική σας, καθώς και του προγράμματος που κάνει ένα γοητευτικό δώρο για σχεδόν οποιοδήποτε άτομο …

Ευχαριστώ πολύ για όλα τα παρακινητικά σχόλια καθώς και διασκεδαστικά συνδέσμους που έχετε μοιραστεί, πάρα πολύ!

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Όπως η φόρτωση …

Σχετίζεται με

Ανοίξτε το Duro roundup (με μη μπόνους Whining!) 26 Σεπτεμβρίου 2006
Περισσότερα Polka-Dots! 28 Ιουνίου 2006 Με 43 σχόλια
Τα εκατό φορέματα: Ημέρα 35, 2013 ιντσών “100 κείμενα”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *