Μυστική Ζωή Φορέματα, Νο. 2

Ήταν μόνος στο μπαρ του ξενοδοχείου, καθώς και το κάπνισμα, καμία από τις οποίες νομίζω ότι είχε κάνει ποτέ πριν. Δεν καπνίζει μόνος του, καθώς και δεν καθόταν στα μπαρ του ξενοδοχείου. καθώς και πίνει και εγώ. Κάπνισμα χωρίς κατόχους τσιγάρων, κάπνισμα τα τσιγάρα μπαρ, καθώς και όχι, πίνοντας ευθεία gin καθώς και όχι martinis. Το ασημένιο Minaudire της ήταν ανοιχτό στην αγκαλιά της, καθώς και συνέχισε να ρίχνει μια ματιά στα παλαιά του χαρτιού που βγαίνει από αυτό. Είπε “Hotel Ambassador, 7:30”.

Ήταν τώρα 7:35.

Από πού μπορούμε να δούμε την μπροστινή είσοδο του ξενοδοχείου, καθώς και δεν πήρε τα μάτια της από αυτό. Ακόμα κι έτσι, τον είδα πρώτα, καθώς και τότε ήξερα γιατί ήμασταν εκεί μόνο.

Πέντε βήματα, τα τακούνια που χτυπούν δύσκολα στο πάτωμα. Το ποτό στο πρόσωπό του, ακολουθούμενο από το γυαλί που σπάει στο πάτωμα.

“Μην έρθετε σπίτι απόψε”, είπε. Κοίταξε πράσινο. “Αλλάζω τις κλειδαριές. Οι δικηγόροι θα σας καλέσουν το πρωί.” Μια ματιά στο floozy στο χέρι του-σίγουρα ένα floozy, σε ένα lamé φόρεμα καθώς και ένα κακό κύμα. “Δεν έχει κανένα είδος χρήματος, ξέρετε, είναι όλα δικά μου. Κακή τύχη για σας.”

Ο μπάρμαν είχε την τσάντα της καθώς και μια συμπαθητική εμφάνιση. “Αυτό το τελευταίο ποτό ήταν στο σπίτι”, είπε, καθώς και χαμογέλασε σχεδόν.

Ο οδηγός περίμενε. Σταματά προσποιήθηκε ότι δεν κλαίει. “Αρχική, Ma’am;”

Όταν πήγαμε στο σπίτι, η κοπέλα με το σπίτι με πήρε από την ίδια καθώς και εγώ ήμουν βουρτσισμένο καθώς και αχυρώθηκε, αφού μύριζα τρομερά από τον καπνό.

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Όπως η φόρτωση …

Σχετιζομαι με

Μυστική Ζωή Φορέματα # 14MART 27, 2008 Σχόλια 80
Μυστική ζωή των φορέων vol. 7Αγουστό 30, 2006 με 35 σχόλια
Μυστική ζωή των φορέων # 15October 10, 2009 με 32 σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *