Λόγοι για τους οποίους όλα τα γυμναστήρια πρέπει να έχουν μια σειρά πετσέτες

λόγοι για τους οποίους όλα τα γυμναστήρια πρέπει να έχουν μια σειρά πετσέτες
02/06/2020, Δημοσιεύτηκε από την Alanic Global
Βεβαίως, τα μέλη μπορούν να φέρουν τις πετσέτες τους από το σπίτι τους και οι περισσότεροι, αλλά παρέχοντας μια σειρά από πετσέτες για χρήση στο γυμναστήριο σας δείχνει ότι προβλέπετε τις απαιτήσεις τους και αφιερώνεται στην προσφορά τους μια μεγάλη προπόνηση χωρίς προβλήματα. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να φτάσετε στο γυμναστήριο προετοιμασμένο για να κολυμπήσετε γύρους, μόνο για να διαπιστώσετε ότι η πετσέτα σας δεν έκανε ποτέ στην τσάντα του γυμναστηρίου σας.

Γιατί χρειαζόμαστε μια καλή πετσέτα γυμναστικής;
Η προσφορά πετσέτες γυμναστικής στα μέλη σας δεν αφορά απλώς την καθαριότητα. Ωστόσο, αυτό είναι ένα σημαντικό μέρος του. Και, είναι κάτι περισσότερο από απλώς αντλώντας την εξυπηρέτηση των πελατών σας. Αυτό που ίσως δεν καταλαβαίνετε είναι ότι η διατήρηση ενός ευρέος φάσματος πετσέτες γυμναστικής στο χέρι είναι ζωτικής σημασίας για διάφορους λόγους.

Η κατάλληλη εθιμοτυπία στο γυμναστήριο
Όλα τα γυμναστήρια έχουν ένα σύνολο κανόνων που επιθυμούν τα μέλη τους να ακολουθήσουν. Αυτοί οι κανόνες διαφέρουν από το ένα γυμναστήριο στο άλλο, αλλά οι απλοί κανόνες περιλαμβάνουν τον καθαρισμό όταν τελειώνουν, σεβασμό σε άλλα μέλη, ντύνοντας εύστοχα χάρη στους δημοφιλείς κατασκευαστές ενδυμάτων γυμναστικής και τον εξοπλισμό κοινής χρήσης. Όταν προσφέρετε τις πετσέτες των μελών σας, τους πείστε να ακολουθήσετε τους κανόνες της εθιμοτυπίας που έχετε δημιουργήσει για το γυμναστήριο σας. Προσφέροντας τα μέλη σας πετσέτες για να τακτοποιήσετε κατά τη διάρκεια και να δημοσιεύσετε μια προπόνηση δείχνει ότι είστε αφοσιωμένοι στην άνεσή τους και να τους βοηθήσετε να είναι καλοί στα άλλα μέλη γύρω τους.
Ανεση
Μερικά από τα μέλη σας δεν θα μπορούσαν να σπάσουν έναν ιδρώτα, ενώ άλλοι πιθανότατα μοιάζουν να έχουν περάσει για κολύμπι αφού ξοδεύουν τριάντα λεπτά ανυψώνοντας βάρη. Για όσους είναι πιθανό να ιδρώσουν πολλά, είναι απαραίτητο να έχετε εύκολη πρόσβαση στις πετσέτες. Όταν έχουν μια πετσέτα στο χέρι, μπορούν να σκουπίσουν τα πόδια, τα χέρια, τα πρόσωπα και τα χέρια τους χωρίς να χρειάζεται να σταματήσουν την προπόνησή τους για να αναζητήσουν μια πετσέτα ή να σκάψουν στην τσάντα γυμναστικής τους.

Alanic Global · Λόγοι για τους οποίους όλα τα γυμναστήρια πρέπει να έχουν μια σειρά πετσέτες
Ασφάλεια
Η απόθεση ιδρώτα που έχει απομείνει σε ένα σύνολο αλτήρων μπορεί να τα κάνει γλοιώδη και σκληρά για να κρατήσει. Το νερό της πισίνας που εντοπίζεται κάτω από ένα διάδρομο κεραμιδιών μπορεί γρήγορα να γίνει ένα γλοιώδες χάος. Προσφέροντας τα μέλη σας πετσέτες για να καθαρίσετε και να στεγνώσετε, μπορείτε να αναβάλλετε τραυματισμούς. Το τελευταίο πράγμα που απαιτεί ένας ιδιοκτήτης γυμναστικής είναι κάποιος να πετάξει την πλάτη τους ή να σπάσει τον αστράγαλο του, καθώς το πάτωμα ή ο εξοπλισμός ήταν εξαιρετικά ολισθηρός.
Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, ειδικά οι ιδιοκτήτες γυμναστηρίων, βεβαιωθείτε ότι έχετε ενσωματώσει ένα ευρύ φάσμα πετσέτες γυμναστικής στο γυμναστήριο σας, προμηθεύοντας την χύδην ανάγκη σας από τον πιο δημοφιλή κατασκευαστή πετσέτας.

Ετικέτες:
κατασκευαστές ενδυμάτων
Κατασκευαστές πετσέτας μπάνιου
Κατασκευαστές ενδυμάτων γυμναστικής
Κατασκευαστές ενδυμάτων γυμναστικής ΗΠΑ
Κατασκευαστής πετσέτας γυμναστικής
Γυμναστήριο πετσέτα χονδρικής
κατασκευαστής πετσέτας
πετσέτες κατασκευαστές
Χονδρικό γυμναστήριο

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *