Πώς να μην προσφέρετε τα πρότυπα σας στο Διαδίκτυο

τρομοκρατημένα από δύσκολο νόμισμα; Έχετε ένα αυστηρό όριο πληκτρολόγησης 225 χαρακτήρων; Παρέχοντας τα πρότυπα σας μόνο για να κάνετε το σημαντικό σας άλλο πιστεύετε ότι προσπαθείτε να τους προσφέρετε, ωστόσο δεν θέλουν πραγματικά να τους παράσχουν; Εδώ είναι μερικές χρήσιμες ιδέες για να βεβαιωθείτε ότι οι δημοπρασίες σας eBay τελειώνουν χωρίς προσφορές!

– Έχετε πέντε μεγάλες προσφορές πενήντα μοτίβα το καθένα, ωστόσο πάρουν μόνο μία εικόνα. Κάντε το σίγουρο ότι η φωτογραφία εμφανίζεται εμφανώς δύο από το ίδιο ακριβώς μοτίβο, και τα δύο είναι νυχτικά. (Κανένα αστείο, πάρτε μια ακόμα ματιά στην παραπάνω εικόνα.)

– δεν παρέχουν πληροφορίες μεγέθους. Καθόλου.

– Παρέχετε πληροφορίες χρονολόγησης που είναι αόριστη (1950s-1960 – καλά, κάτι που είναι; Αυτό είναι είκοσι χρόνια, άνθρωποι!)

– Εάν είναι δυνατόν, παρέχετε ανακριβείς πληροφορίες (ετικέτα ένα μοτίβο Lucy φόρεμα!

– επιπτώσεις είτε ένα μανιακό (“OMGWTFBQ !!!! Finest A +++ μοτίβα !!!”) ή εντελώς επίπεδη (“πρότυπα. Για πώληση.”) Επηρεάζουν. Τυπική ποικιλία έκφρασης αποθαρρύνεται.

– Παρέχετε μια καταχώρηση των απαιτήσεων των αγοραστή που θα ήταν τόσο καλά όσο και για την πώληση ενός σπιτιού (“δέχομαι μόνο το PayPal, καθώς και η αποπληρωμή σας πρέπει να είναι χρονομετρημένη μεταξύ 2-3 π.μ. GMT. Βάλτε το SSN σας καθώς και το μέγεθος του παπουτσιού τα σχόλια, με αυτή τη σειρά. Μην παραθέτετε αν δεν μπορείτε να συμμορφωθείτε με αυτές τις οδηγίες! “)

Η Hannah μου έστειλε αυτό το πρότυπο του Ηνωμένου Βασιλείου που παρέχει (κάντε κλικ στην εικόνα για να μεταβείτε στην καταχώριση). Ωστόσο, πιστεύετε προσεκτικά: Θέλετε να παρακινήσετε αυτόν τον τύπο του eBay-Havior; Ή θέλετε απλά να πάρετε ένα get Hold of Bag 50 Patterns για £ 1 (Plus Shipping); Εάν η απάντηση στη δεύτερη ανησυχία είναι “ναι”, συμπάθεια, ήμουν σχεδόν έτοιμος να παραθέσω τον εαυτό μου. Τότε συνειδητοποίησα ότι δεν απαίτηση πενήντα μυστικά πρότυπα, ιδιαίτερα όπως πιθανότατα δεν είμαι ποτέ, ποτέ, πάντα, να ράβω νυχτικά.

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Όπως η φόρτωση …

Σχετιζομαι με

Ένας επισκέπτης Rant στο “Γιατί τα vintage μοτίβα είναι τόσο ακριβά;” 17 Ιουλίου 2008With 116 σχόλια
Linktastic Παρασκευή: Βοήθεια EditionMay 30, 2008 Σχόλια 41
Έτσι τι; 10 Δεκεμβρίου 2008 με 143 σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *