15 διασκέδαση καθώς και μοντέρνες ιδέες μακιγιάζ αποκριών

μόδας ή αποκριές ιδέες μακιγιάζ, χαρτοφυλάκια φωτογραφίας ή απλά μια γυναίκα νύχτα, καθώς θα θέλατε να προσπαθήσετε να τα φορέσετε όλα, εδώ είναι 15 μοντέρνα καθώς και εξαιρετικά Οι ζωντανοί αριθμοί για τα μάτια για να κουνήσουν, καθώς και να κάνουν τα κεφάλια να γυρίσουν επίσης.

Καλύτερες ιδέες μακιγιάζ αποκριών:
Πηγή: popsugar.co.ukread, καθώς και να κρατήσετε μερικές αποκριές ή θεματικές ιδέες μακιγιάζ:

1. Ισχυρά μάτια καθώς και χείλη Avant Garde:
Ντύστε για αποκριές καθώς και το Don the Vamp Alien Look, αναζητήστε κίνητρα από σκούρα χρώματα που κάνουν τα μάτια καθώς και τις περιοχές γύρω από αυτό υπέροχες καθώς και μυστικιστικές, ακραίες βαθιές κόκκινες, καθώς και σκούρα σκιά ματιών με rimmed kohl βλεφαρίδες επίσης Ως πολλή μάσκαρα! Επικεντρωθείτε στα λευκά ασημένια λαμπερά χείλη με ένα άγγιγμα ματ ανάγνωσης!
Πηγή: gumotex.co.uk2. Μονοχρωματική εμφάνιση:
Σέξι και καθορισμένο, η μονοχρωματική εμφάνιση για εκδηλώσεις αποκριών ή χαρτοφυλάκια μόδας θα προκαλούσε πολύ περισσότερο από μια οργή. Μιλάει τόμους για την τολμηρή ισχυρή πινελιά, σε σκούρες αποχρώσεις των χείλους, καθώς και εξαιρετικά ελαφριά μεταλλικές αποχρώσεις των ματιών!
Πηγή: behance.net/vanessa-cruz3. Avant garde μακιγιάζ ματιών:
Με πινελιές πράσινων, μοβ καθώς και βαθιά ροζ ή ακόμα και κόκκινα, σκοτεινά τόξα φρυδιών, καθώς και γεμίζουν σε βαθιά φρύδια για να καμαρίσουν, το πρωτοποριακό μακιγιάζ μακιγιάζ για τη φωτογραφία της μόδας είναι η άκρως ισχυρή στάση για να καμαρώνει. Pout αυτά τα σκούρα κόκκινα λευκά χείλη κρασιού με αυτό το θεματικό μακιγιάζ!

[Επίσης, διαβάστε: Halloween Fashion]
Πηγή: hallwomenstalk.com4. Ένα χοντρό άγγιγμα ουράνιου τόξου:
Αισθάνεστε λίγο πολύ πολύχρωμο καθώς και ουράνιο; Το χοντρό ουράνιο τόξο αγγίζει τα βλέφαρα σε ισχυρές έγχρωμες μπλοκ πράσινο, κόκκινο, κίτρινο και μπλουζ θα έκανε τη δημιουργικότητα να τρέχει άγρια. Διακοσμήστε την περιοχή του λαιμού με θέματα κρυστάλλων, καθώς και είστε έτοιμοι να χαράσετε πάρτι αποκριών!

Πηγή: Bellone.pt5. Ισχυρή γοτθική, τόσο φωτεινό!
Οι γοτθικές θεματικές έννοιες μακιγιάζ κανονικά θα ήταν στις γραμμές όλων των πραγμάτων σκοτεινά καθώς και ματ, ή λαμπερά σε ορισμένες περιπτώσεις. Ωστόσο, αν είχατε την επιλογή να σημειώσετε τα πράγματα, καθώς και να το κάνετε ισχυρό καθώς και ασήμι, με χρώματα κόκκινου για το αιματηρό αντίκτυπο, καθώς και τα μπλουζ σε σπουδαία πράγματα;
Πηγή: framednetwork.com6. χοντρά μάτια αράχνης:
Οι λάτρεις του Arachno θα ήθελαν να κάνουν αυτό το βλέμμα για να κάνουν το σύνολο τους λίγο πιο γεμάτο από ό, τι πρέπει να είναι αυτό το Halloween 2015. Twiggy Eyes με μακριές ψευδείς βλεφαρίδες, χοντροκομμένες πινελιές στην αψίδα καθώς και τις γραμμές των φρυδιών, καθώς και τα γυμνά χείλη ή το ροζ κάτω από ; Είδη αποκριών μακιγιάζ στο καλύτερο δυνατό!

Πηγή: whitesimgq.pw7. Καταπληκτικό Aquas:
Πηγαίνετε aqua καθώς και η υποβρύχια πριγκίπισσα ή θεά Sedna- η θεά των θάλασσων καθώς και οι ωκεανοί αυτό το Halloween. Πιστέψτε για τις μυριάδες αποχρώσεις του Blues σε aqua τόνους για να παίξει με, καθώς και να κρατήσει τα χείλη κόκκινα με λευκές πινελιές κρασί για να καμαρώνει!
[Διαβάστε επίσης: τα πιο περίεργα χτενίσματα]

Πηγή: in.pinterest.com/lavieluchian/]
11. Γραφικές εκτυπώσεις για τα μάτια:
Εάν πιστεύατε ότι οι γραφικές εκτυπώσεις ήταν ο κανόνας για τα υλικά καθώς και για το Haute Prêt-a-Porter μόνο, πήρατε τα πάντα λάθος. Φωτογραφία μόδας καθώς και φανταστική όταν ικανοποιούν μπορούν να επιφέρουν μια θαυμάσια βελτίωση τόσο έντονη!
[Επίσης, διαβάστε: μακιγιάζ χεριών]
Πηγή: SanketCollection.com12. Δύο τόπο σκοτεινό καθώς και σε χρυσό:
Για να πυροβολήσει για κοσμήματα καθώς και αξεσουάρ από μέταλλο, το επίκεντρο του επαγγελματικού φωτογράφου θα ήταν πολύ περισσότερο στο προϊόν καθώς και λιγότερο στο μοντέλο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, μικρές πινελιές μεταλλικού χρυσού για τη συμφωνία καθώς και εξαιρετικά σκούρο καφέ δερματικό θεμέλιο κάνει μια ακραία εμφάνιση μόδας!
Πηγή: flickr.com/photos/zarrinhenna/13. Μακιγιάζ ματιών φτερών:
Πολύχρωμο, ακτινοβόλο και εξαιρετικά ζωντανό, το μακιγιάζ των ματιών φτερών μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μακιγιάζ μόδας ή φαντασίας, καθώς και για αποκριές ή θεματικές γιορτές, πολύ διασκεδαστικό, καθώς και sassy quotients που εμπλέκονται, απλά πρέπει να είστε Κακό όσο το δυνατόν με το παιχνίδι των χρωμάτων.
[Επίσης, διαβάστε: Γοτθικές ιδέες κοσμημάτων]
Πηγή: beautylish.tumblr.com14. Σας αρέσει έτσι:
Βγάλτε τον λίγο αυτό το Halloween με μια κόκκινη καρδιά για να καμαρώνει σε ένα από τα μάτια σας, πράγματι το κάνετε αυτό, καθώς και να το κάνετε μια άτακτη υπόθεση αργότερα!
Πηγή: in.pinterest.com/dondeladon/15. χοντρά μάτια από τη ράμπα:
Το μακιγιάζ των μακιγιάζ της γέφυρας Dior από τον Pat McGrath είναι ένα κίνητρο για να μιμηθεί με βεβαιότητα, καθώς και τα καλύτερα που χρησιμοποιούνται για μακιγιάζ μόδας φαντασίας!
Πηγή: fancy.comfound το κίνητρό σας ακόμα; Μιλήστε με τον καλλιτέχνη μακιγιάζ ή έναν καλό φίλο που είναι δημιουργικός καλλιτέχνης μακιγιάζ, καθώς και θα σας βοηθήσουν να πάρετε μία από αυτές τις ιδέες μακιγιάζ αποκριών που εκδηλώνονται!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *