Ένας συνολικός οδηγός για τη χρήση σύγχρονων σορτς για τον Guy

έναν συνολικό οδηγό για τη χρήση σύγχρονων σορτς για τους άνδρες
11/04/2022, που δημοσιεύθηκε από την Alanic Global

Τα σορτς είναι ότι η βασική φθορά των ποδιών στην ντουλάπα των ανδρών που πολλοί άνδρες θέλουν να φορούν. Ωστόσο, για να τα φέρετε σωστά, απαιτείτε να έχετε την τεχνογνωσία για να φέρετε με ακρίβεια τα σπορ σορτς για τη συγκεκριμένη δραστηριότητα που πρόκειται να συμμετάσχετε. Ως ιδιοκτήτης προσωπικής ετικέτας, αναζητώντας σορτς ανδρών, θα έπρεπε να συνεργαστείτε με ένα Από τους πωλητές ενδυμάτων υψηλής βαθμολογίας στην Αυστραλία με μια μεγάλη συλλογή ανδρικών ενδυμάτων, συμπεριλαμβανομένων των έντονων σορτς.
Πότε πρέπει να φοράτε σορτς;
Όταν έχετε έναν σταθερό λόγο για να το κάνετε αυτό

Όταν η θερμοκρασία, ο τόπος καθώς και η ατμόσφαιρα του προορισμού σας είναι τέτοια ώστε να απαιτείτε να φορέσετε φως καθώς και άνετα σορτς στις συμβαίνουν αποχρώσεις, σίγουρα θα επωφεληθείτε από τη χρήση τους. Τα σορτς είναι η ιδανική φθορά για τους άνδρες για να απολαύσουν τις παραλίες καθώς και τα προσωπικά πάρτι, τις συνεδρίες φυσικής κατάστασης μεθόδους εκτός από τις δραστηριότητες ψυχαγωγίας καθώς και τον αθλητισμό. Μπορείτε απλά να τα φορέσετε για κάθε είδους διασκέδαση, καθώς και να κρατήσετε τον εαυτό σας φοβερό καθώς και να μην ξεχνάτε, καθώς αυτό είναι ένα από τα ελαφρύτερα και πολλά άνετα ανδρικά ρούχα για να μετακινήσετε τα πόδια σας ελεύθερα.
Όταν δεν πηγαίνετε σε μια εταιρεία που ικανοποιεί ή επίσημη τελετή

Τα σορτς είναι μια κομψή φθορά Athleisure για να ζευγαρώσουν με τσαλακωμένα μπλουζάκια καθώς και δεξαμενές με μετεγκατάσταση γύρω από άνετα. Εκτός αν έχετε μια εταιρεία ικανοποιεί ή μια επίσημη περίσταση, μπορείτε να φορέσετε σορτς ελεύθερα για να φαίνεστε φοβερό καθώς και να αισθάνεστε φρέσκο. Λάβετε υπόψη ότι τα πλήρη παντελόνια είναι ιδανικά για χρήση σε επίσημες εκδηλώσεις. Εκτός από αυτό, μπορείτε να φορέσετε μαλακά καθώς και δροσερά σορτς για κάθε τύπο χαλαρής λειτουργίας για να εμφανιστεί κομψή καθώς και να διατηρήσετε την κίνηση του ποδιού σας ευέλικτη.
Πώς μπορείτε να φορέσετε σορτς με τελειότητα;
Συνήθως, υπάρχουν πολλές ανησυχίες που περιστρέφονται χρησιμοποιώντας σορτς. Καλύτερα από το μήκος τους, το bagginess καθώς και τον αριθμό των τσέπων στην έρευνα ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ζώνη ή όχι, ρωτούν πολλές ανησυχίες για τα συγκεκριμένα ανδρικά ρούχα. Ας μοιραστούμε κάτω από μερικές από τις σκέψεις μας σχετικά με το στυλ με σορτς.
Πόσο καιρό θα έπρεπε να είναι τα σορτς σας;
Τα σορτς σας θα έπρεπε να έχουν τέτοιο μήκος ώστε τα γόνατά σας να είναι απλά ορατά ή κάπως καλυμμένα όταν στέκεστε καθώς αναμένεται να αγγίξουν τα γόνατά σας. Έχετε ένα σορτς που τελειώνει στα μέσα του μηρού; Στη συνέχεια, να έχετε κατά νου να φορέσετε τόσο ελαφρύ, αναπνεύσιμο, καθώς και σορτς με υγρασία για να παραμείνετε φοβερό καθώς και να στεγνώσει κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Αυτά τα αθλητικά σορτς είναι καλύτερα για τη χρήση για γυμναστήρια, δικαστήρια, τρέχοντα κομμάτια ή ποδηλασία για να ανεβάσουν την άνεσή σας καθώς και την ευκολία.
Πόσο χαλαρά πρέπει να είναι τα σορτς σας;
Αυτό θα εξαρτηθεί πραγματικά από το στυλ σας καθώς και από τη γεύση. Θυμηθείτε, τα σορτς με bagger φαίνονται παχύτερα από τα τυπικά σορτς. Μπορείτε να αποτρέψετε τα φαρδιά σορτς εάν δεν θέλετε το άκρο ή τους μηρούς σας να φαίνονται μεγάλα. Τα κοντινά σορτς, που κατανοούν επίσης ως ένοπλες δυνάμεις σορτς ή Βερμούδες είναι εκείνα τα παραδοσιακά στυλ σορτς που είναι ένα τεράστιο χτύπημα στη σύγχρονη εποχή. Μπορείτε να συνδυάσετε τα σορτς με μαύρες μπότες, καθώς και δερμάτινες ζώνες σε ένα πρόγραμμα γκολφ για να κοιτάξετε καθώς και να εκτελέσετε σαν επαγγελματίας.
Εξερευνώντας τσέπες, μοτίβα καθώς και ποικιλίες στα σορτς των ανδρών
Μπορείτε να επιλέξετε καλά κατασκευασμένα σορτς φορτίου ή σορτς σαφάρι με τσέπες σε όλες τις πλευρές για να περάσετε ή να εργαστείτε έξω. Τα φαρδιά σορτς με αρκετές τσέπες δεν είναι μια εξαιρετική επιλογή για χρήση σε κοινωνικά περιβάλλοντα, όπως κοινωνικές εκδηλώσεις κολλεγίων ή γιορτές γραφείων, καθώς αυτές έχουν μια εξαιρετικά casual εμφάνιση που δεν είναι κατάλληλη εκεί.
Πηγαίνετε για τυπικά σορτς σε συμπαγείς αποχρώσεις, όπως εκτός λευκού, ναυτικού, χακί, μπεζ, μαύρου, ελιάς κλπ. Για να ζευγαρώσετε με τα μπλουζάκια ή τα μπλουζάκια σας για να φαίνονται δυναμικά. Μπορείτε επίσης να ζευγαρώσετε καρό σορτς με λευκά μπλουζάκια για μια όμορφη εμφάνιση. Επιλέξτε ζωντανά σορτς με δυναμικές εκτυπώσεις για ένα περιβάλλον παραλίας.
Ως έμπορος λιανικής πώλησης, αναζητώντας σορτς ανδρών, θα έπρεπε να γνωρίσετε έναν από τους επιφανείς κατασκευαστές ενδυμάτων με έναν τεράστιο κατάλογο ανδρικών ενδυμάτων για να αγοράσετε κορυφαίο ποιοτικό σορτς σε φοβερές αποχρώσεις καθώς και σχέδια dapper.
Έκδοση ήχου: Κάντε κλικ εδώ
Ετικέτες:
Καλύτεροι κατασκευαστές ενδυμάτων
Κατασκευαστές ενδυμάτων χύδην
κατασκευαστής ενδυμάτων
Κατασκευαστές ρούχων
προμηθευτές ένδυσης στην Αυστραλία
Χονδρικά ρούχα Αυστραλία
Παροχές χονδρικής πώλησης ρούχων Αυστραλία
Κατασκευαστής χονδρικών ενδυμάτων
Κατασκευαστές χονδρικών ενδυμάτων
Χονδρικά ενδύματα Παραγωγοί Αυστραλία
Παροχές χονδρικής Australia
προμηθευτές χονδρικής
Χονδρική παραγωγός ρούχα

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

URL τοποθεσίας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

URL τοποθεσίας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *