Οι νικητές της αξιολόγησης χαρτοφυλακίου

αφίσας – εναλλακτική γκαλερί αφίσας καθώς και πλατφόρμα γειτονιάς
Το PostersPy είναι ένας από τους πιο επισκέπτες ιστοσελίδες για εναλλακτικά έργα τέχνης αφίσας για βιντεοπαιχνίδια, ταινίες ή εκδηλώσεις. Διαθέτει μερικά από τα πιο εξαιρετικά θέματα ποπ κουλτούρας, γι ‘αυτό υποψιάζομαι ότι θα το απολαύσετε πολύ. καθώς και μετά από αυτές τις αναρτήσεις θα είστε ακόμη και αγκιστρωμένοι σε αυτό.
Τον Δεκέμβριο του 2017, ο ιστότοπος εισήγαγε την πρώτη έκδοση του Posterspy End of Year Portfolio Review. Ως μέθοδος επιστροφής στην κοινότητά της, οι ιδιοκτήτες κάλεσαν όλους τους καλλιτέχνες να υποβάλουν τα προφίλ τους για επιλογή. Από πάνω από 200 από αυτούς μόνο 10 έπρεπε να επιλεγούν για να πάρουν την άποψη του Pro στα χαρτοφυλάκιά τους, προκειμένου να ενισχύσουν το έργο. Ωστόσο, ακόμη και πολύ καλύτερα ήταν ότι τα τρία πρώτα θα έλαβαν επίσης βραβεία που να χρηματοδοτούνται από κανένα άλλο από το Wacom καθώς και το Adobe.

Και οι δικαστές ήταν και μοναδικοί, έχοντας εργαστεί σε θέσεις εργασίας για το Marvel, τη Disney, το Lucas Film, το HBO ή το Netflix. Εάν είμαι βέβαιος ότι είστε εξοικειωμένοι με αυτούς. Αυτοί είναι μερικοί από τους καλύτερους ανθρώπους της βιομηχανίας, ο Dan Mumford είναι μια συνήθη αναφορά στο blog μας.

Έτσι, στις 14 Φεβρουαρίου οι νικητές επιλέχθηκαν με βάση τη χρήση της σύνθεσης, του χρώματος, της τυπογραφίας καθώς και των άλλων βασικών σημείων αφίσας. Παρακάτω μπορείτε να θαυμάσετε τα πρώτα τρία από αυτά. Ωστόσο, επιθεωρήστε τα υπόλοιπα, αφού είναι εξίσου εκπληκτικά. Θα παρατηρήσετε ότι οι δικαστές πρέπει να είχαν μια σκληρή εργασία επιλέγοντας τα τρία πρώτα.

Έτσι, τώρα μπορείτε να κάνετε σελιδοδείκτες αφίσες, καθώς και να το κάνετε την πηγή κινήτρων σας για το σχεδιασμό αφίσας. Ή ακόμα καλύτερα, να ενταχθούν στη γειτονιά καθώς και να συμβάλλουν σε μία επιχείρηση που προσφέρει υψηλής ποιότητας στην πρώτη σειρά.

0/5 (0 κριτικές)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *