Τα καλύτερα τακούνια για δουλειά καθώς και συνεντεύξεις

Σίγουρα, όλοι μας καταλαβαίνουμε τι θεμελιώδεις ντουλάπες για τις επαγγελματικές γυναίκες εργασίας υποτίθεται ότι έχουν στις ντουλάπες τους, ωστόσο αν αγοράζετε ένα για πρώτη φορά ή αντικαταστήστε ένα Έχετε χρησιμοποιήσει στο έδαφος, μπορεί να είναι ένας πόνος για να ανακαλύψετε ακριβώς τη σωστή ενσάρκωση στα καταστήματα. Στο “The Hunt”, περιηγούμε στα καταστήματα για ένα θεμελιώδες προϊόν που πρέπει να έχει κάθε κυρία.

Για τη σημερινή αναζήτηση για θεμελιώδη τακούνια για δουλειά καθώς και συνεντεύξεις, πίστευα ότι θα το έκανα λίγο με διαφορετικό τρόπο από ό, τι συνήθως, αφού υπάρχουν τόσες πολλές διαφωνίες σχετικά με το τι είναι σε σχέση με τα τακούνια – τι σχήμα τακουνιού ή Toe, καθώς και ποιο ύψος, καθώς και έτσι. Έτσι, ρώτησα τον εαυτό μου: Αν είχα ένα απεριόριστο σχέδιο προϋπολογισμού καθώς και ήθελα να αγοράσω μια φανταστική θεμελιώδη φτέρνα για δουλειά, τώρα, πού θα πήγαινα – καθώς και τι θα βρω;

Περιορίσαμε την περιήγηση χρησιμοποιώντας την τυπική έννοια μιας θεμελιώδους φτέρνας για δουλειά – κάτι κλειστό δάχτυλο, σε ουδέτερο χρώμα, χωρίς κανένα είδος προφανείς λεπτομέρειες ή λεπτομέρειες εορτασμού (γιατί υπάρχει τόσο πολύ ιριδίζουσα PVC αυτή τη στιγμή, ακόμη και σε κομψά παπούτσια )?
Τα γενικά μου ευρήματα: κατευθυνόμενα δάχτυλα των ποδιών καθώς και τα στιλέτα είναι ξανά, με μια τεράστια μέθοδο – τα τακούνια μπλοκ φαίνεται να βρίσκονται στη μέθοδο τους. Αλλά: Μπορείτε να ανακαλύψετε λίγο σε ό, τι στα καταστήματα αυτή τη στιγμή από την άποψη της φτέρνας καθώς και των σχημάτων των ποδιών, οπότε δεν απαιτείται να βιαστείτε να αγοράσετε όλα τα νέα παπούτσια.
Είμαι περίεργος, επισκέπτες-πού θα αναζητούσατε παπούτσια για την τάση αν είχατε απεριόριστο προϋπολογισμό; Έχετε αγοράσει οποιοδήποτε είδος φανταστικών νέων τακουνιών για δουλειά πρόσφατα;
Αυτή η δημοσίευση περιέχει συνδέσμους θυγατρικών καθώς και Corporette® μπορεί να κάνει προμήθειες για αγορές που γίνονται με συνδέσμους σε αυτήν την ανάρτηση. Για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε εδώ. Πείτε σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξή σας!

Τα πιο αγαπημένα, άνετα τακούνια για δουλειά από πριν
Αυτά ήταν εδώ και χρόνια, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι όχι μόνο εξακολουθούν να πωλούνται, ωστόσο είναι ακόμα σε πολλές λίστες bestseller! Η αντλία Sam Edelman (#2) είναι ένας σημερινός καλύτερος πωλητής στο Shopbop, καθώς και η μπλοκ-τακούνι Marc Fisher Ltd (#3) είναι ένας σημερινός καλύτερος πωλητής τόσο στο Nordstrom όσο και στο Bloomingdale’s.
Μια άλλη σημείωση: Ένα από τα αγαπημένα μας για γυμνά για τα τακούνια, Kahmune, πωλείται σήμερα στο Shopbop!)
(Όπως σημειώθηκε παραπάνω, τα μπλοκ τακούνια φαίνεται να είναι στη μέθοδο τους έξω, ωστόσο μπορείτε ακόμα να τα ανακαλύψετε σε μερικές λίστες καλύτερων πωλητών, όπως #3 παρακάτω, εκτός από την αντλία Everlane καθώς και αυτή την αντλία Tory Burch.
Αυτά είναι μερικά από τα προτιμώμενα τακούνια από το 2022, ωστόσο επιθεωρήστε ολόκληρο τον οδηγό μας για τα άνετα τακούνια!

Εικόνα παραπάνω, μερικά από τα προτιμώμενα μαύρα τακούνια για το γραφείο: ένα / δύο / τρία / τέσσερα / πέντε
Μερικά μοντέρνα τακούνια για δουλειά…

Ο χώρος στυλ του Zappos διαθέτει αυτό το slingback από τον Sam Edelman. Η φτέρνα $ 139 έχει ύψος πτέρνας 2,25 “, καθώς και διαθέσιμο σε μεγέθη 5-14. (Είναι πραγματικά ασυνήθιστο να βλέπεις οτιδήποτε παραπάνω μέγεθος 12!) Τα slingbacks Colette από το J.Crew είναι ένα παρόμοιο στυλ, ωστόσο με ασύμμετρες vamps.

Αυτό το μυτερά στυλ με φτέρνα 3,25 ιντσών είναι ένας νέος καλύτερος πωλητής στο Revolve-καθώς και από το L’Agence, το οποίο μας αρέσουν για μπλούζες, blazers, καθώς και περισσότερα. Προσφέρεται σε μεγέθη 6-10 για $ 395 στο Black Suede που απεικονίζεται παραπάνω. Το Nordstrom φέρνει έναν τόνο χρωμάτων, μερικά από αυτά σημειώνονται κάτω από $ 158. Μπορείτε επίσης να ανακαλύψετε κάποια χρώματα που πωλούνται στο Intermix.

Αν και το εξαιρετικά κλασικό παπούτσι τους είναι ακόμα ένας καλύτερος πωλητής, αυτό το άλλο παπούτσι Jimmy Choo είναι ένα νέο μπεστ σέλερ στο Bloomingdale’s. Μου αρέσει το κατευθυνόμενο δάχτυλο, το μικρό ιμάντα, καθώς και το 2,5 “στρογγυλεμένο τακούνι. Είναι $ 725 στο Bloomingdale σε δύο δερμάτινα χρώματα, που προσφέρονται σε μεγέθη 5-12 (μερικά μεγέθη που προσφέρονται). Μπορείτε να το ανακαλύψετε σε περισσότερα χρώματα στο Jimmy Choo καθώς και στην Theresa μου (συμπεριλαμβανομένου του Matte Black, καθώς και μερικές εκδόσεις σε διαμερίσματα!).

Το Net-A-Porter διαθέτει την αντλία Kate από το Louboutin-σημειώνουν ότι είναι ένα αιώνιο στυλ. Το παπούτσι είναι $ 775, καθώς και το net-a-porter έχει σε τέσσερα χρώματα καθώς και μεγέθη IT34-IT42. Μπορείτε επίσης να τα ανακαλύψετε στο Nordstrom, Neiman Marcus, καθώς και σε άλλα πολυκαταστήματα σχεδιαστών.

Τα τακούνια Ferragamo είναι πάντα ένας επισκέπτης που προτιμάται για την άνεση-καθώς και έχουμε παρουσιάσει αυτά τα παπούτσια με αιχμηρά toe πριν από ένα μαύρισμα χρώμα. Είναι καλύτεροι πωλητές στο Neiman Marcus, που προσφέρονται σε μεγέθη 5.5-11 για $ 850. Μπορείτε επίσης να τα ανακαλύψετε στο Nordstrom.

Η καμπύλη της φτέρνας είναι εξαιρετικά παρόμοια με τις πολύ δημοφιλείς αντλίες Ann Taylor, το Mila.
Όπως αυτό το χαρακτηριστικό; Επιθεωρήστε άλλες πρόσφατες δόσεις!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *