Εβδομαδιαία ενημέρωση ειδήσεων

Όπως αυτές οι δημοσιεύσεις; Συμμορφωθείτε με εμάς στο Twitter ή στο Facebook – αυτή είναι η επεξεργασία της εκδοχής αυτού που διαβάζουμε! (Εμείς επίσης tweet αν ακούμε για μια μεγάλη πώληση με το corporettedeals twitter feed.) Μπορείτε επίσης να συμμορφωθείτε με εμάς στο Pinterest καθώς και στο Instagram ή με το RSS Feed μας.
Η Fashionista έχει έναν οδηγό για τη φροντίδα των μπότες σας κατά τη διάρκεια του χειμώνα.
Η Inc. εξετάζει μερικά από τα νέα – καθώς και εκπληκτικά κομψά – smartwatches που εισήχθησαν στο φετινό Electronics Show στο Vegas.
Ο Guardian εξετάζει ακριβώς πώς να αντιμετωπίσει την εξάντληση ή το “σύνδρομο overachiever”, στην εργασία – είναι πολύ τυπικό μεταξύ των “υψηλών επιδόσεων” ηλικίας 20 έως 30 ετών.
Το Washington δημοσίευσε το ομοσπονδιακό blog blog αναφέρει μια νέα ερευνητική μελέτη που διαπίστωσε ότι το 79% του ομοσπονδιακού προσωπικού του HR δήλωσε σε μια έρευνα ότι “τουλάχιστον μερικές από τις εποχές” η διοίκηση είχε ήδη εξετάσει έναν ορισμένο υποψήφιο για να καλύψει τις κενές θέσεις εργασίας που διαφημίζονται.
Το περιοδικό New York Times εξετάζει την ιστορία της διαβόητης φράσης “έχοντας όλα”. Εν τω μεταξύ, πάνω από το νόμο σχολιάζει ένα κομμάτι στον Ατλαντικό από τον πρώην υπάλληλο του Ultimate Court Ryan Park, ο οποίος προσωρινά κατέληξε να είναι ένας μπαμπάς παραμονής στο σπίτι μετά το τέλος του υπαλλήλου του. Εξηγεί τις συστάσεις που έλαβε από τη δικαιοσύνη Ruth Bader Ginsburg για την εξισορρόπηση ενός επαγγέλματος καθώς και της οικογένειας.
Το Huffington Post μοιράζεται ένα δοκίμιο για την “νέα σύζυγο τρόπαιο” (αν και μπορεί να είναι λίγο πρόωρο για τον συγγραφέα του να διακηρύξει, “Οι εγκέφαλοι είναι η νέα ομορφιά”, όχι;).
Το Popsugar Smart Living σας παρέχει πρακτικές ιδέες για το νέο έτος.
Ο Kat ήταν ψυχισμένος για να δει ότι τα 2400 παιχνίδια MS-DOS προσφέρονται τώρα να παίξουν δωρεάν στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Την επόμενη φορά που επιδιώκετε να σκοτώσετε πολύ καιρό στη δουλειά, να επιθεωρήσετε τις λεηλατημένες καρδιές, ένα παιχνίδι με ρομαντισμό-περιπέτεια, ο Kat έχει κατά νου να παίζει όταν ήταν, προφανώς, περίπου 10.
Το Avidly έχει το γέλιο της εβδομάδας.

Χάσαμε τίποτα; Προσθέστε τα εδώ, ή στείλτε τους στη διεύθυνση news@corporette.com. Σας ευχαριστώ! Επίσης: Είσαι μαμά ή μαμά να είσαι; Μην χάσετε την ενημέρωση ειδήσεων αυτής της εβδομάδας στο Corporettemoms.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *