Τα ζαμπόν και τα βάφλες του Tailor

εδώ είναι το σεμινάριο μου και εντελώς δωρεάν μοτίβα για την πατώντας ζαμπόν με τα διάφορα μεγέθη. Και ως μπόνους, παίρνετε τη συνταγή βάφλας χωρίς γλουτένη.

Έχω υπονοήσει για να πάρω ένα πραγματικό πιεστικό ζαμπόν για πάντα, αλλά αντ ‘αυτού μόλις έκανα τελειώσει με το ρολό μου που έχει στρογγυλεμένο άκρο. Τέλος, επέλεξα ότι ήταν καιρός να πάρω ένα ζαμπόν του Real Tailor.

Οι σύνδεσμοι σε αυτή τη θέση που προσδιορίζονται από έναν αστερίσκο (*) είναι σύνδεσμοι θυγατρικών. Εάν κάνετε κλικ και κάνετε μια αγορά, θα κερδίσω μια προμήθεια (χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς).

Μετά την ανάγνωση των αναθεωρήσεων των εμπορικά κατασκευασμένων ζαμπόν, όπως το ζαμπόν του Dritz Tailor *, συνειδητοποίησα την πλευρά “μαλλί” είναι συνήθως κάποιο είδος συνθετικού υφάσματος ή ένα μίγμα που περιλαμβάνει μια μικρή ποσότητα μαλλιού, και μπορεί να λιώσει αν δεν είστε προσεκτικοί Χρησιμοποιήστε χαμηλή φωτιά σε αυτή την πλευρά. Απλά δεν τους κάνουν σαν να συνηθίσουν.

Είχα δει σεμινάρια για να φτιάξω το δικό σου ζαμπόν, γι ‘αυτό επέλεξα ότι ήταν ο τρόπος να πάει.

Το τέχνασμα με το δικό σας πιεστικό ζαμπόν, όμως, βρίσκει κάτι για να το γεμίσει. Πατώντας ρολά και τα ζαμπόν είναι συνήθως γεμισμένα με πριονίδι, αλλά ασφαλές πριονίδι είναι δύσκολο να βρεθεί. Εφόσον δεν έχει υποστεί επεξεργασία με πίεση ξύλο στο μείγμα, το πριονίδι δεν είναι πιθανώς τρομερά τοξικό, αλλά αυτές τις μέρες ακόμη και το απλό ξυλεία αντιμετωπίζεται για να αποφευχθεί το καλούπι, οπότε είναι πολύ περισσότερο από το ξύλο σε αυτή τη σκόνη. Πιστεύω στον Καναδά είναι παράνομο να πουλήσει πριονίδι. Έτσι, αν δεν μπορείτε να πάρετε πριονίδι που κατασκευάστηκε από την κοπή καυσόξυλα ή άλλο παρθένο ξύλο, θα μείνω μακριά από το πριονίδι.

Έχω διαβάσει άλλες ιδέες για τη χρήση τεμαχισμένων χαρτί ή απορρίμματα υφάσματος. Σκέφτομαι ότι ο Serger και το Thread Trimmings θα λειτουργούσαν καλά, αλλά δεν τα έχω σώσει πρόσφατα.

Είχα ήδη κάποιες ροές που έγιναν για κλινοσκεπάσματα ζώων, επομένως επέλεξα να το χρησιμοποιήσω. Ωστόσο, τα ξύλινα ροκανίδια αναπτύσσονται για να είναι χνουδωτά και δύσκολο να συμπιέσουν. Θα διάβασα μια άλλη θέση blog όπου ο συγγραφέας θεωρείται ότι τα συνδυάζει, αλλά επέλεξε ότι θα ήταν μια κακή ιδέα.

Ωστόσο, έχω ένα super-duper blender. Χρησιμοποιώ το Blendtec Total Blender * για να αλέσετε τους κόκκους σε αλεύρι για να φτιάξετε βάφλες χωρίς γλουτένη και τα λεπτά ροκανίδια ξύλου είναι πιθανότατα απλούστερα στο μπλέντερ από το λερωμένο ρύζι, σωστά;

Πεύκο ξυρίσματος. Θα αναμειχθεί;

Ναι, φυσικά θα!

Βρήκα ότι λειτούργησε καλύτερα για να συνδυάσει περίπου τρία φλιτζάνια μη συμπιεσμένων ροών σε μια εποχή στην ταχύτητα 9. Αναμειγνύονται σε ένα φλιτζάνι πριονίδι.

Τα αναμεμιγμένα ξυρίσματα ήταν ακόμα λίγο πιο εμφανείς από την πραγματική πριονίδι, αλλά ήταν πολύ απλούστερες για να συμπιέσουν από ό, τι πριν από την ανάμειξη. Οι αναμεμιγμένες ροκανίδια είχαν ένα πλεονέκτημα πάνω από πριονίδι από ένα πριόνι, αν και – υπήρχε πολύ λιγότερο λεπτή σκόνη στο μείγμα.

Έκανα ένα σύνολο μοτίβων για τα ζαμπόν του tailor σε διάφορα μεγέθη. Εκτυπώστε και τα δύο φύλλα, κόψτε ένα από τα σύνορα και ταινία τα φύλλα μαζί, αντιστοιχώντας τις γραμμές.

Έκανα το δεύτερο μεγαλύτερο μέγεθος και το μικρότερο μέγεθος. Δείτε την παρακάτω εικόνα για αναφορά μεγέθους. Σκοπεύω να χρησιμοποιήσω το μινιατούρα ζαμπόν για ράψιμο και μισά ενδύματα.

Έκοψα ένα κομμάτι ύφασμα από μαλλί, ένα βαμβάκι και δύο βαμβακερό μουσουλμανικό για να υπογραμμίσει και τις δύο πλευρές.

Εδώ είναι πώς να ράψετε το ζαμπόν:

Τοποθετήστε ένα κομμάτι μουσουλμανίας ενάντια στη λανθασμένη πλευρά του καθενός από τα εξωτερικά κομμάτια υφάσματος. βελονιά το μουσουλίνη στο εξωτερικό ύφασμα μεταξύ των εγκοπών, 1/4 “(6 mm) από την άκρη.

Τοποθετήστε τις καλύτερες πλευρές των εξωτερικών τεμαχίων υφάσματος μαζί και βελονιά γύρω από το ζαμπόν με ένα επίδομα ραφής 1/4 “(6 mm), αφήνοντας την ραφή ανοικτή μεταξύ των εγκοπών και την καθίσματα σε κάθε άκρο της ραφής.

Για τα δύο μικρότερα μεγέθη, μπορείτε να κόψετε το επίδομα ραφής, αλλά μην το κλιπ. Μην κόβετε ή κλιπ το επίδομα ραφής στα μεγαλύτερα μεγέθη.

Γυρίστε την καλύτερη πλευρά του ζαμπόν.

Στη συνέχεια, κάτι πριονίδι (ή άλλο υλικό πλήρωσης) στο ζαμπόν. λίβρα και σπάστε το για να συμπιέσει τη γέμιση. Συνεχίστε να γεμίζετε και να γεμίζετε, μέχρι να είναι τόσο σταθερό όσο μπορείτε να το πάρετε και δεν μπορείτε φυσικά να πάρετε πολύ περισσότερα γέμιση εκεί. Αυτό θα διαρκέσει λίγο. Έκανα το άνοιγμα στα μεγαλύτερα τρία μεγέθη αρκετά μεγάλα ώστε να ταιριάζουν σε μια χοάνη κονσερβοποίησης * σε. Αυτό θα έπρεπε να σας βοηθήσει να το συμπληρώσετε, τουλάχιστον μέχρι να είναι ως επί το πλείστον γεμάτο. Εάν δεν έχετε μια ευρεία στόμα χοάνη, μπορείτε να κάνετε μια κοπή των άκρων από ένα πλαστικό μπουκάλι ποτών.

Αν έχετε γεμίσει το ζαμπόν σας με πριονίδι, τώρα θα έχετε ένα φρικτό χάος. Βγείτε έξω την ηλεκτρική σκούπα σας και κενό τη σκόνη από το εξωτερικό του ζαμπόν σας.

Τώρα χέρι βελονιά το ζαμπόν κλειστά και πατώντας!

Όταν αναμειγνύουν ξύλινα ροκανίδια, η κόρη μου άκουσε το μπλέντερ να πηγαίνει και ήρθε, ελπίζοντας ότι ο ήχος σίγουρος έκανε βάφλες. Έτσι έπρεπε να κάνω τις βάφλες καλύτερα αφού τελείωσα την ανάμειξη των ξυρισμάτων ξύλου.

Εδώ είναι η “συνταγή μου” (ή μια περίληψη της τυχαίας μου μεθόδου, τουλάχιστον) για την παρασκευή βάφλες χωρίς γλουτένη με ένα blendtec * blender.

Αυτό κάνει μια μεγάλη παρτίδα. Ακόμα και με μια οικογένεια τεσσάρων χρωστικών πάνω τους, έχουμε μερικούς που απομένουν για την επόμενη μέρα. Μπορείτε να παγώσετε τυχόν υπολείμματα.

Για τους σπόρους να συνδυάσουν σωστά σε ένα μπλέντερ με το Blendtec, πρέπει να συνδυάσετε 1,5 σε 2 φλιτζάνια κόκκους τη φορά (όχι πολύ περισσότερο ή λιγότερο), οπότε κρατήστε το κατά νου αν θέλετε να μειώσετετη συνταγή για να κάνει μια μικρότερη παρτίδα.

Αναμειγνύω τους σπόρους στην ταχύτητα 9 από τις 10. Εάν ο μπλέντερ σας έχει υψηλές χαμηλές ρυθμίσεις, αναμειγνύεται με υψηλή ταχύτητα, αν και δεν είμαι σίγουρος αν θα δουλέψει τόσο καλά με αυτόν τον τύπο μπλέντερ.

Μείγμα (2 φλιτζάνια τη φορά)
2 φλιτζάνια άκμονα φαγόπυρο *
2 φλιτζάνια quinoa
2 φλιτζάνια καφέ ρύζι

Μπορείτε να αντικαταστήσετε άλλους κόκκους όπως το κεχρί (πολύ στεγνό, οπότε μην χρησιμοποιείτε πάρα πολύ) ή βρώμη (μεσαία ξηρότητα) για μερικούς από τους κόκκους. Μια ισορροπία στεγνού και gooey σπόροι λειτουργεί καλύτερα. Προτείνω να διατηρήσετε το ποσοστό του 1/3 φαγόπυρο στη συνταγή, επειδή είναι καλό και gooey. Οι βάφλες βγαίνουν στεγνά και εύθρυπτα χωρίς το φαγόπυρο. (Μια προσοχή για το φαγόπυρο – αλέθετε το δικό σας αλεύρι φαγόπυρο από το σκληρό φαγόπυρο – μην τρώτε συχνά εμπορικό αλεύρι φαγόπυρο που έχει τα κύτη που γείρετε μέσα σε αυτό. Φαγόπυρο Πράσινοι και κύτος προκαλούν ευαισθησία στον ήλιο. Μετά από ένα μικρό εμπορικό αλεύρι φαγόπυρο συχνά Λίγους μήνες, για ένα ολόκληρο καλοκαίρι έλαβα κυψέλες κάθε φορά που πήρα το μικρότερο κομμάτι ροζ από πάρα πολύ ήλιο. Χρειάστηκε μήνες για να φθαρεί.)

Βάλτε όλο το αλεύρι σε ένα μεγάλο μπολ ανάμειξης.

Προσθέστε 1 1/2 έως 2 κουταλιές σούπας σκόνη και

1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

Ανακατέψτε τα ξηρά συστατικά μαζί στο μπολ.

Βάλτε 1/4 φλιτζάνι λάδι καρύδας ή άλλο λάδι στο βάζο μπλέντερ.

Προσθέστε την επιλογή σας από 2 αυγά, 1 κουταλιές ηλιέλαιο Lecithin σε σκόνη *, ή δύο αυγά αξίας αντικατάστασης αυγών *. (Προαιρετικά – Μικρά βάφλες λίγο λιγότερο εύθραυστα.)

Προσθέστε νερό μέχρι να φτάσει στη γραμμή μέτρησης των 3 κυπέλλων. (Μπορείτε να αντικαταστήσετε κάποιο τύπο γάλα για μερικά από τα ύδατα για μια πλουσιότερη γεύση.)

Προσθέστε 1/2 κουταλιά βανίλια αν θέλετε.

Συνδυάστε με τη μέγιστη ταχύτητα έως ότου το υγρό είναι καλά αναμεμειγμένο.

Ρίξτε τα υγρά συστατικά στο αλεύρι. Θα χρειαστεί να προσθέσετε πολύ περισσότερο νερό ή γάλα μέχρι το κτύπημα να είναι η καλύτερη συνέπεια, συνήθως περίπου 3 φλιτζάνια (αλλά ξεκινήστε με 2). Ανακατέψτε το κτύπημα. Η ποσότητα νερού που απαιτείται εξαρτάται από το μείγμα των σιτηρών που χρησιμοποιείτε. Ενεργοποιήστε την πλευρά του πάρα πολύ παχιά, επειδή είναι απλούστερη για να πάρετε γλουτένη εντελώς ελεύθερες βάφλες έξω από το σίδερο βάφλας εάν κατασκευάζονται από παχύ κτύπημα. Επιπλέον, είναι απλούστερη να προσθέσετε πολύ περισσότερο νερό από πολύ περισσότερο αλεύρι αν χρειαστεί να ρυθμίσετε το κτύπημα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό το κτύπημα για να φτιάξετε τηγανίτες.

Απολαμβάνω!

* Οι σύνδεσμοι σε αυτή τη θέση που προσδιορίζονται από έναν αστερίσκο (*) είναι σύνδεσμοι θυγατρικών. Εάν κάνετε κλικ και κάνετε μια αγορά, θα κερδίσω μια προμήθεια (χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς).

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook
Pinterest49
Περισσότερο

Linkedin
Reddit

Τσέπη
Tumblr

Σαν αυτό:
Όπως η φόρτωση …

Σχετίζεται με

Αγαπημένη πρόταση ραψίματος του 2015Note: Επειδή έγραψα αυτό, πήρα ένα άλλο σύνολο δεικτών και έκανα μια γρήγορη δοκιμή στο βαμβάκι, αυτή τη φορά αφήνοντας τα σημάδια να στεγνώσουν για δύο ημέρες και τα χρώματα δεν φαίνεται να ξεπλύνετε επίσης. Το πράσινο και το μπλε πλένονται καλύτερα, ακριβώς το αντίθετο από τα προηγούμενα …
6 Ιανουαρίου 2016in “Ράψιμο”

Ο τραγουδιστής μου 411GFOR για τα τελευταία δύο χρόνια που έχω ψάξει για την ιδανική συσκευή ραπτικής zig-zag που μπορεί να τρέξει. Δεν βρήκα ένα που συναντά όλες τις απαιτήσεις μου, αλλά έχω βρει πολλά που έρχονται κοντά. Ο τραγουδιστής μου 328k είναι όλο το μέταλλο, κάνει πολλά από τα ράμματα που χρειάζομαι, …
24 Μαρτίου 2017 ινδικές μηχανές ραπτικής Treadle ”

Η ταχύτητα Draping και οι κίνδυνοι των φορετών Muslinsthe amazon Οι συνδέσεις προϊόντων σε αυτή τη θέση είναι σύνδεσμοι θυγατρικών. Εάν κάνετε κλικ σε αυτούς τους συνδέσμους και αγοράστε κάτι, θα κερδίσω μια μικρή προμήθεια. Ο σύζυγός μου με ζητά να τον κάνω ένα λευκό πουκάμισο. Αυτή η πτώση επέλεξε ότι θα τον έκανα το μπλουζάκι για τα Χριστούγεννα. Εχω…
28 Δεκεμβρίου, 2016in “Patternmaking”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *