Πώς να φορέσετε παντελόνι υψηλής ποιότητας

Happy Monday! Πώς είχατε όλοι ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο. Σήμερα επιστρέφει στο σχολείο για μερικά σχολεία εδώ στο Μέριλαντ, συμπεριλαμβανομένου του Nolan. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα του Nolan στο Prek. Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο γρήγορα μεγαλώνει. Ελέγξτε την ιστορία μου Instagram για πίσω σε σχολικές στιγμές με τον Nolan. Ήταν εκστατικός για να ξεκινήσει τη νέα τάξη με όλους τους φίλους του.
Ξεκινώντας την εβδομάδα μου με μεγάλα παντελόνια με ψηλά πόδια. Βρήκα τον εαυτό μου να κλίνει προς το μεγάλο πόδι και τα παντελόνια με ψηλά, καθώς πλησιάζει η πτώση. Το μήκος, το χρώμα και η χάρτινη σακούλα της μέσης αυτού του παντελονιού τραβούσαν την προσοχή μου. Το έχω στυλ με δαντέλα Cami για μια θηλυκή αίσθηση και εμφάνιση ημερομηνίας. Ένας άλλος αγαπημένος τρόπος για να φορέσετε παντελόνι με υψηλό waist είναι με γραφικά tees όπως φαίνεται εδώ/εδώ ή με την κορυφή της καλλιέργειας όπως φαίνεται εδώ.
Τι φοράω:
Παντελόνια (εδώ, παρόμοια εδώ, πολλά περισσότερα εδώ/εδώ) // Cami NYC (εδώ, παρόμοια εδώ/εδώ) // Παπούτσια (εδώ) // Bag (εδώ) // Κραγιόν “Lady Danger” (εδώ) // Γυαλιά ηλίου (εδώ, παρόμοια εδώ)

Αγοράστε το βλέμμα μου

< >

Το JavaScript είναι επί του παρόντος απενεργοποιημένο σε αυτό το πρόγραμμα περιήγησης. Επανενεργοποιήστε το για να δείτε αυτό το περιεχόμενο.

Μπορείτε επίσης να απολαύσετε:

Πώς να φαίνεστε κομψό με γκέτες

Πώς να φρεσκάρετε το εξοπλισμό σας αυτό…

Πώς να ντύσετε για ένα κοκτέιλ πάρτι…

Καταπληκτικά ευρήματα κάτω από $ 100 για να φτάσετε τώρα

Γνωρίστε.

Εγγραφείτε με τη διεύθυνση email σας για να λάβετε νέα και ενημερώσεις.

όνομα

όνομα

όνομα

όνομα

Επίθετο

Επίθετο

Επίθετο

Επίθετο

διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Εγγραφείτε

Ευχαριστώ για την εγγραφή!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *